home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  97
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Farmaciile Dona - "Surprizele infloresc primavara"  

Martie iti poate aduce surprize si rasfat.

Peste 1500 de premii pentru frumusetea ta sufleteasca si trupeasca.


 
Regulament:

Regulamentul Oficial al promotiei

"Surprizele infloresc primavara"

1. ORGANIZAREA CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale "Surprizele infloresc primavara" este SC SIEPCOFAR SA, str Serban Voda, nr 182, sector 4, Bucuresti, RO 3596251, J40/5308/1992.

Campania promotionala se va derula sub incidenta prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 01-31 Martie 2007 in incinta farmaciilor Dona din Bucuresti, Alba iulia, Brasov, Buzau, Craiova, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu.

3. PRODUSELE PARTICIPANTE

La aceasta campanie vor participa toate produsele disponibile pe piata care sunt comercializate in incinta farmaciilor Dona din Bucuresti, Alba iulia, Brasov, Buzau, Craiova, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu.

4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se adreseaza numai femeilor care achizitioneaza pe perioada promotiei, produse din incinta farmaciilor Dona. Femeile participante pot castiga premii prin doua modalitati puse la dispozitie de catre Organizator:

Premii castigate instant (pe loc)

In cadrul promotiei se pot castiga pe loc portofole de piele (fara tragere la sorti), daca femeile participante fac cumparaturi de minim 200 RON in perioada desfasurarii promotiei. Acestea vor primi si vor pastra bonul fiscal (un portofel = un bon fiscal de minim 200 RON). Portofelele se vor oferi pe loc catre cumparatoare in baza achizitiei si a bonului fiscal.
Premii castigate la tombola/extragere

La tombolă au posibilitatea să participe toate femeile care vor achiziţiona produse in valoare de minim 30 RON pe perioada derulării promoţiei din farmaciile Dona, valoare aferenta unui singur bon fiscal.

Participantele vor primi si completa un talon care va fi introdus in urnele aflate in farmacii. Un talon = un bon fiscal in valoare de minim 30 RON. Bonul fiscal se va pastra pe toata durata promotiei pentru validarea taloanelor extrase la tombola finala. Ridicarea premiilor se va realiza in baza prezentarii bonului fiscal care face dovada realizarii cumparaturilor.

In data de 04 Aprilie 2007, se vor extrage din toate taloanele participante, premiile oferite de catre Organizator. Extragerea se va realiza la sediul - Farmacia DONA de pe Sos. Oltenitei nr 240, sector 4,Bucuresti, in prezenta organizatorului si a unui avocat. Anuntarea castigatorilor se va realiza telefonic de catre Organizator in zilele de 05 si 06 Aprilie 2007.

5. CONDITII DE VALIDARE A PREMIILOR IN URMA EXTRAGERII

Participantele trebuie sa pastreze bonul fiscal care sa confirme faptul ca au cumparat produse din cadru farmaciilor Dona participante, in perioada de desfasurare a campaniei promotionale.

Pentru ca o participanta sa poata intra in posesia premiului extras in urma extragerii finale, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

- talonul cu datele de identificare ale acesteia sa fie extras in cadrul extragerii de la finalul campaniei promotionale;

- talonul sa fie completat in intregime, lizibil, fara stersaturi, talonul sa fie cel original primit in campanie. Nu se accepta taloane falsificate, copii xerox dupa taloane, taloane deteriorate sau ilizibile;

- persoana ale carei date sunt inscrise pe talonul extras sa poata prezenta Organizatorului bonul fiscal care confirma achizitionarea de produse in valoare de minim 30 RON in perioada campaniei promotionale;

- sa se prezinte in locul si in perioada mentionata de catre Organizator pentru ridicarea premiului;

Castigatoarele nu pot primi alte premii sau contravaloarea lor in bani, decat premiile oferite de Organizator in cadrul campaniei promotionale.

6. DREPT DE PARTICIPARE

Aceasta campanie promotionala este adresata exclusiv femeilor care achizitioneaza produse din farmaciile Dona din Bucuresti, Alba iulia, Brasov, Buzau, Craiova, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu.

Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii SC SIEPCOFAR SA, angajatii farmaciilor participante mentionate la Art.3 si nici angajatii altor companii implicate in promotie, precum si rudele de gradul I si II ale acestora.

7. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Vor fi acordate 1300 portofele (in limita stocului disponibil) ca premii instant (un portofel = un bon fiscal de minim 200 RON). UN portofel are valoarea de 20 RON/bucata.

Vor fi acordate in urma extragerii finale urmatoarele premii:

- 10 vouchere la saloane de infrumusete in valoare de 250 RON fiecare, la New Andrei Style – Str. Dr. Raureanu, nr. 5, sector 3, Bucuresti sau la un salon din orasul castigatoarei in cazul in care aceasta nu este din Bucuresti;

- 150 de truse Vichy, fiecare trusa va contine: o crema de noapte Normaderm, un mini gel demachinat Normaderm, o mini lotiune tonica Normaderm, un mini demachiant 3 in 1, un mini Myokine de ochi, un mini Myokine de zi. Valoarea unei truse este de 58 RON;

- 50 vouchere DONA a cate 50 RON.

Valoarea comerciala totala a premiilor este de 39.700 RON.

8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

9. LITIGII

In cazul ivirii unor litigii intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

10. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei promotionale "Surprizele infloresc primavara" este disponibil in mod gratuit in incinta farmaciilor participante si pe site-ul www.farmaciiledona.ro

Prin participarea la campania promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Lista castigatorilor va fi postata pe site-ul www.farmaciiledona.ro si in toate farmaciile
Dona participante.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Participantii la aceasta campanie promotionala isi exprima acordul ca datele lor personale sa intre in baza de date a companiei SC SIEPCOFAR SA si sa fie utilizate in cadrul campaniei promotionale pentru atribuirea de premii si indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorului.

Compania SC SIEPCOFAR SA este inregistrata ca operator de date personale la ANSPDCP. SC SIEPCOFAR SA garanteaza ca prelucrarea oricaror date personale va fi facuta cu respectarea legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). La cererea scrisa, semnata si datata a oricarei persoane vizate, SC SIEPCOFAR SA se obliga sa confirme oricarui participant daca prelucreaza sau nu datele sale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 sau sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. De asemenea SC SIEPCOFAR SA se angajeaza sa nu dezvaluie nici un fel de date personale catre terti cu exceptia imputernicitilor acestuia pentru prelucrarea de date personale.


 
Link site: www.farmaciiledona.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-03-01 si expira la 2007-03-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24