home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Unirea - Premii garantate in luna lui Florar!  
Cumpara in perioada 02 mai 2011 - 31 mai 2011 cel putin un produs participant la promotie, inscrie o reteta realizata cu cel putin unul din produsele Unirea pe site-ul www.secretulprajiturilor.ro. Fii printre primii 100 participanti si castigi garantat.
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL
al Campaniei Promotionale “Premii garantate in luna lui Florar!”


Perioada campaniei: 02 mai 2011 - 31 mai 2011

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale “Premii garantate in luna lui Florar!”este More Results Marketing cu sediul in strada Baicului, nr. 82, sector 2, Bucuresti,  (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), inregistrat la ANSPDCP cu numarul 2088, in numele si pentru Orkla Foods Romania cu sediul in strada Copilului, nr. 14-18, sector 1, Bucuresti operator de date cu caracter personal nr. 2282.Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.
 Promotia se va derula sub forma unui concurs conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Promotiei, prin intocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare la data comunicarii publice a actului aditional ce contine aceste modificari.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL
Campania este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, a legii 571/2003 privind codul fiscal, si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.


SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala “Premii garantate in luna lui Florar!” se desfasoara pe teritoriul României, prin intermediul site-ului www.secretulprajiturilor.ro in perioada: 02 mai 2011  ora 00.00.00 - 31 mai 2011 ora 23.59.59. în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial

SECTIUNEA 4. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.secretulprajiturilor.ro.


 SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

La campania promotionala “Premii garantate in luna lui Florar!” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Orkla Foods Romania, ai companiei de direct marketing More Results Marketing, ai oricarei agentii implicate in implementarea si dezvoltarea acestei promotii precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie). In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui , incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii , cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta campanie.

SECTIUNEA 6. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: Unirea Original 250 g, Unirea Original 500g si Unirea pentru creme 250g

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie:

1. Sa cumpere in perioada 02 mai 2011 - 31 mai 2011, cel putin un produs participant la promotie;
2. Sa inscrie in promotie o reteta de prajituri realizata cu cel putin unul din produsele Unirea participant in campanie prin intermediul internet
3. Sa pastreze ambalajul produsului;

I. Inscrierea in campanie
        Conditii de participare pentru cei care se inscriu prin intermediul internetului sunt:
• Sa-si creeze un cont pe site-ul promotiei www.secretulprajiturilor.ro prin completarea formularului de inscriere cu urmatoarele date: nume, prenume, sex, numar telefon, adresa e-mail, parola, varsta si oras de resedinta.
• Pentru a fi completa inregistrarea participantul trebuie sa se inregistreze cu toate datele marcate ca obligatorii: nume, prenume, sex, telefon, email, parola. Dupa inscriere va primi la adresa de mail mentionata in formular un mail de confirmare.
Sa incarce pe site o reteta de prajituri preparata cu margarina Unirea urmand pasii obligatorii din sectiunea “inscrie reteta” Incarcarea retetei de prajitura de catre participant, pe site-ul promotiei,  reprezinta acordul expres al participantului in ceea ce priveste prezentul Regulament Oficial
• Pasii sunt:
1. Primul pas:
- nume reteta
- alege o categorie
-  alege un tip
- timp de preparare
- complexitate
                         - selectare ingrediente si cantitati
Campuri obligatorii de completat: toate campurile mentionate mai sus.
                      2. Al doilea pas
                          - Imagine 1 + descriere 1 Mod de preparare
- Imagine 2 + descriere 2 Mod de preparare
- Imagine 3 + descriere 3 Mod de preparare
Campuri obligatorii de completat – cel putin o poza din timpul prepararii prajiturii in care sa apara cel putin unul din produsele Unirea participant in Campanie si cel putin un camp Descriere mod de preparare.

  
                      3.    Al treilea pas (Optional): un camp in care trebuie sa mentioneze un mic secret al prajiturii si unde isi poate incarca poza personala care ulterior va fi postata pe site.

In cazul publicarii de poze, retete sau orice alte imagini, etc,  cel care posteaza materialele isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la drepturile de autor, precum si in ceea ce priveste  acordul  pe care l-a  obtinut in prealabil de la autorii drepturilor.
Retele astfel transmise de catre participanti devin proprietatea Organizatorului, acesta avand dreptul de exploatare a retetelor in orice forma si prin orice procedeu, cuprinzind totalitatea drepturilor de reproducere si de executie publica.

Retetele sa fie scrise foarte clar, corect, sa nu fie copiate de pe alte pagini de internet,sau alte surse, sa nu incalce drepturile de autor,  sa aiba ingredientele trecute corect atat in prima parte a retetei cat si in continutul ei, iar la partea de preparare sa nu fie omise diverse ingrediente care apar la inceputul retetei.

 Organizatorul isi rezerva dreptul de a incarca pe site doar retetele de prajituri care indeplinesc conditiile de mai sus,  urmand ca cele care indeplinesc conditiile de participare de mai sus sa fie afisate pe site-ul promotiei in maxim 48 ore de la inscrierea retetei.
Nu vor fi incarcate pe site urmatoarele retete, fara a ne limita la:
• Necompletarea campurilor obligatorii marcate specific pe site
• Neincarcarea a cel putin o poza din timpul prepararii prajiturii in care sa apara cel putin unul din produsele Unirea participant in Campanie.
• cele care se dovedesc a fi copiate din cartile de bucate sau de pe site-urile de profil sau oricare alte site-uri
• cele incomplete (In lista de ingrediente apare un produs care nu mai apare la modul de preparare)
• cele inscrise anterior de catre alti participanti

Organizatorul va selecta si valida retetele intr-un termen de 2 zile lucratoare (48 ore) de la inscriere. Fiecare participant care s-a inscris in Campanie prin metoda online va primi un email, la adresa de mail mentionata de acesta in formularul de inscriere in care i se va comunica rezultatul validarii, indiferent de natura acestuia. Organizatorul este absolvit de orice raspundere cu privire la validitatea adresei de email mentionate in formularul de inscriere.

O singura persoana (identificata ca un singur user de aceeasi adresa de email declarata si aceleasi date personale) are voie sa inscrie un numar nelimitat de retete insa va primi un singur premiu garantat doar pentru prima reteta inscrisa si validata.


Un concurent nu poate participa cu aceeasi reteta de doua sau mai multe ori pe durata campaniei.  In cazul in care aceeasi reteta a fost inscrisa in concurs de mai multi participanti, se va lua in considerare numai primul participant care a inscris-o pe site-ul campaniei, prin verificarea datei, orei, minutului si secundei la care aceasta a fost pentru prima data supusa publicarii pe site-ul campaniei.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru date gresite. Odata aprobata si incarcata reteta pe site, nu se mai poate interveni asupra sa
Pozele trebuie sa fie autentice, originale si veridice, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile ce contin poze generice sau care nu au aspect veridic.


IV. Premii oferite in cadrul Campanie
IV.1. Premii garantate
La finalul concursului primele 100 de retete inscrise direct pe site vor primi un premiu garantat constand intr-un cos de paine si un set de spatule Unirea.
Pentru stabilirea primilor 100 inscrisi direct pe site se va lua in considerare data si ora la care s-au inscris, Premiile garantate se vor acorda doar participantilor ale caror retete indeplinesc conditiile de inscriere in promotie.

      

 

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

- pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii :

A. Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 4, 5, 6 si 7 ;
B. in cazul in care un participant este  anuntat de catre Organizator ca este potential castigator al unui premiu garantat, atunci va trebui sa expedieze la OP 71- CP 1, Bucuresti in maxim 7 zile de la data anuntului urmatoarele:  ambalajul produsului, o copie dupa buletinul/cartea de identitate si numarul  de telefon la care poate fi contactat; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat ;
Organizatorul va incerca sa contacteze potentialii castigatori timp de 5 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigatori ; in conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat timp de 5 zile lucratoare de la data desemnarii acestuia ca si potential castigator, acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului;
 Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a invalida respectivii participanti si de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente;

Castigatorii nu au posibilitatea de a cere schimbarea premiilor, in nici un fel.


SECTIUNEA 9. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

• 100 premii garantate constand in un cos de paine si un set de spatule Unirea

Valoarea premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 393 RON, TVA inclus. Castigatorul nu va putea opta pentru primirea contravaloarii in bani a premiilor in produse.

Premiile garantate se vor trimite catre castigatori prin posta, in termen de maxim 30 de zile calendaristice din momentul validarii, la adresa de livrare completata la inscrierea in concurs.
Organizatorul va trimite premiul o singura data prin posta iar daca castigatorul nu ridica premiul de la Oficiul Postal, premiul se va intoarce la Organizator. Ulterior, ramane la decizia  Organizatorului  daca va redistribui premiul catre castigator.

Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel.
Garantia produselor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.
In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui si acestea raman in posesia Organizatorului.


SECTIUNEA 10. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR
Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul de campanie www.secretulprajiturilor.ro

SECTIUNEA 11. RESPONSABILITATE
Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra ambalajelor, plicurilor trimise Organizatorului sau continutului acestora.

Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic trimis, decizia Organizatorului este definitiva. Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- pentru inscrierile incorecte/incomplete/copiate in Promotie, precum si pentru inscrierile efectuate dupa data limita de desfasurare a acesteia
- pentru eventuale prejudicii create prin incalcarea drepturilor de autor;
- pentru pierderile sau intarzierile in completarea formularelor electronice, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului
- Organizatorul nu va fi responsabil pentru inregistrarile incomplete sau incorecte, care nu respecta conditiile mentionate in Regulament, sau pentru cele care nu respecta regulile Promotiei. Astfel de inregistrari nu vor fi valide, iar participantul respectiv nu va fi inregistrat in Promotie cu inscrierea respectiva.                                              
- Inscrierile de participare care indeplinesc conditiile mentionate in prezentul Regulament, vor fi validate si inregistrate in cadrul Promotiei.
- Nu se considera valide si nu se includ in Promotie materialele fotografice ce contin imagini  preluate din alte surse, cu caracter obscen, denigrator,  ce nu se incadreaza in parametrii si conditiile detaliate in prezentul Regulament sau a caror licenta de utilizare apartine unor terti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele inscrise de participantii la Promotie si isi rezerva drepturile de a elimina din Promotie pe orice participant care transmite materiale fotografice sau retete neoriginale, care contin imagini jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Organizatorul va lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Promotie sau nu, sau de orice actiune si/sau act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra Promotiei, Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din Promotie, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva expeditorului materialelor respective.
- Astfel participantii inscrisi in Promotie, expeditori ai mesajelor de inscriere, sunt singurii raspunzatori in fata Organizatorului, oricarui tert si/sau autoritate pentru materialele expediate in cadrul acesteia, si vor raspunde in mod direct pentru orice plangere, petitie, cerere, sanctiune, amenda si/sau prejudiciu suportate si/sau aplicate Organizatorului.
- trimiterea documentelor de validare dupa expirarea termenului de 7 zile, termen valabil din momentul anuntarii castigatorilor ;
- incorectitudinea adresei postale declarata Organizatorului ;
- situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta
- defectiunile tehnice survenite din vina providerului care hosteaza pagina de inscriere in promotie;
- participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
- Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere privitoare la eventualele litigii dintre participanti sau dintre participanti si terte persoane sau autoritati cu privire la dreptul de proprietate al materialelor inscrise in concurs.


SECTIUNEA 12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Premii garantate in luna lui Florar!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Premii garantate in luna lui Florar!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala , numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de compania More Results Marketing (inregistrata cu notificarea nr. 2088 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:
- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin intermediul unui furnizor agreat;
- validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;
- publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.secretulprajiturilor.ro;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia Orkla Foods Romania cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Orkla Foods Romania SA va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa, SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1, aceasta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

SECTIUNEA 13. TAXE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 15. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei ““Premii garantate in luna lui Florar!”” va fi disponibil gratuit site-ul consursului www.secretulprajiturilor.ro.
Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.
  

 

 


 
Link site: www.secretulprajiturilor.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2011-05-02 si expira la 2011-05-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24