home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Internity - Castiga Super Premii la Internity!  
Vino in unul din magazinele Internity detaliate in anexa, incheie in perioada promotiei un abonament nou sau prelungeste valabilitatea unui abonament vechi, in reteaua Cosmote si poti castiga prin tragere la sorti 1 Samsung Tab 10.1.! 
 

 
Regulament:

Regulamentul promotiei Internity "Castiga Super Premii la Internity!"

 

Art. 1. Organizatorul
Organizatorul promotiei Internity "Castiga Super Premii la Internity!” este compania Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, J40/3755/1997, RO9452492, Tel: (021) 201 29 00 – 09, Fax: (021) 201 29 17 – 18. Promotia este organizata la nivel national in toate magazinele Internity prevazute in anexa 1 la regulamentul promotiei. Organizatorul poate aduce modificari la prezentul regulament insa acestea vor fi anuntate in toate magazinele din promotie pentru informarea participantilor.

Art. 2. Participanti si magazine participante
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice majore, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Organizatoare, ai magazinelor participante, angajatii companiilor implicate in derularea campaniei, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.
Promotia se va desfasura in toate magazinele Internity din tara, prevazute in anexa 1 la regulamentul campaniei promotionale.


Art. 3. Conditii de participare
La aceasta promotie participa toti clientii care incheie un abonament nou sau prelungeste valabilitatea unui abonament vechi, in reteaua Cosmote, iar la data realizarii tragerii la sorti abonamentul este activ in reteaua Cosmote. Atat activarea unui abonament nou, cat si prelungirea unui abonament existent indiferent de locatia in care a fost initial incheiat, trebuiesc realizate in oricare magazin din reteaua Internity.
Promotia este valabila in magazinele Internity pe toata perioada concursului.

Art. 4. Perioada promotiei, procedura promotiei si acordarea premiilor
Promotia se desfasoara in perioada 20.09.2011-15.10.2011 in magazinele Internity prevazute in Anexa 1 la regulament.
Orice persoana care incheie un abonament sau prelungeste valabilitatea unui abonament deja existent, in reteaua Cosmote, iar la data realizarii tragerii la sorti abonamentul este activ in reteaua Cosmote, participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului campaniei se va realiza in mod electronic in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si va fi atestata legal de catre un avocat.

Extragerea premiului se va efectua in data de 20 octombrie 2011, la care vor participa toti inscrisii in concurs care respecta prevederile art. 2 si 3 din regulamentul oficial al campaniei. Tragerea la sorti se va realiza electronic si vor fi atestate legal de un avocat prezent la locul extragerii.

 Organizatorul promotiei va anunta telefonic castigatorul pe numarul pe care si-a incheiat/prelungit abonamentul in perioada promotiei pentru a-i oferi informatii cu privire la premiul castigat.
In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator timp de 30 zile calendaristice, acesta pierde dreptul asupra premiului castigat in cadrul promotiei iar acest premiu nu se va mai acorda.

Art. 5. Premiile promotiei

• In cadrul acestei promotii se va acorda prin tragere la sorti 1 Samsung Tab 10.1.


Valoarea totala bruta a premiului este de 2499 ron ( TVA inclus ).

Castigatorul premiului oferit in cadrul acestei campanii promotionale nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in alte bunuri a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului.
Pentru validarea premiului, potentialul castigator trebuie sa se prezinte in magazinul Internity indicat de catre reprezentantul Organizatorului, pentru identificarea castigatorului si inmanarea premiului. Acordarea premiului de catre Organizatorul campaniei, Avenir Telecom, se va realiza in baza unui proces verbal de predare-primire. Castigatorul isi poate ridica premiul din magazinul indicat de catre Organizator, incepand cu data de 27 octombrie 2011.


Art. 6. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 7. Regulamentul promotiei
Regulamentul oficial al promotiei Internity "Castiga Super Premii la Internity!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro si poate fi consultat in mod gratuit la vanzatorii din magazinele Internity participante. Adresele magazinelor participante se gasesc in catalogul Internity si pe site-ul www.regulamentpromotii.ro unde este afisat regulamentul.
Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Art. 8. Prelucrarea datelor personale
Prin inscrierea la promotia Internity "Castiga Super Premii la Internity!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia Internity "Castiga Super Premii la Internity!”  participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Avenir Telecom SA (notificata cu numarul 3618 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu contactarea si acordarea premiilor catre castigatori si plata impozitelor. Datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC Avenir Telecom SA, impreuna cu toate informatiile pe care le contin.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

Art. 9. Incetarea promotiei
Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

Avenir Telecom SA

Oras Locatia Adresa
ADJUD ADJUD Str. Republicii, Nr. 65, Adjud
AGNITA AGNITA Str. Mihai Viteazu, nr. 4
AIUD AIUD Str. Cuza Voda, nr. 6
ALBA IULIA KAUFLAND ALBA IULIA Str. Calea Motilor, F.N., Galeria Kaufland Alba Iulia
ALEXANDRIA ALEXANDRIA Str. Libertatii, nr. 242, Jud. Teleorman
Arad Arad Carrefour Calea Aurel Vlaicu, Nr 299/6
BACAU BACAU Str. Nicolae Balcescu, nr. 3, Magazin Universal Luceafarul, parter
Bacau Bacau Arena Arena City Center , Str Stefan cel Mare, Nr.28
Bacau Bacau Kaufland str. Nicu Enea nr.1, Bacau, jud Bacau
BAIA MARE BAIA MARE Str. Culturii, nr. 6
BAIA MARE KAUFLAND BAIA MARE Str. George Cosbuc, F.N., Galeria Kaufland Baia Mare
BISTRITA BISTRITA KAUFLAND Str. Independentei, Nr97-99, Centrul Comercial Kaufland
BLAJ BLAJ Str. Eroilor, bl. 31, parter
BRAILA BRAILA Str. Mihai Eminescu, nr. 90, Complex Winmarkt "Dunarea", parter
BRAILA BRAILA KAUFLAND Str Mecanizatorilor, Kaufland
BRASOV BRASOV CAREFFOUR Calea Bucuresti, nr. 107, Galeria Carrefour Brasov
Brasov  Brasov Magnolia Str Crisului nr 18, Centru Comercial Magnolia, parter
BUCURESTI CITY MALL Sos. Oltenitei, nr. 2, sect. 4
BUCURESTI COLENTINA Sos. Colentina, nr. 426-426A, Galeria Carrefour Colentina
BUCURESTI DRUMUL TABEREI B-dul. Drumul Taberei, nr. 94, bl. 519, parter, sector 6
BUCURESTI FEERIA Sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 42-44, Centrul Comercial Feeria, sect. 1
BUCURESTI KAUFLAND COLENTINA Sos. Colentina, nr. 6, sect.2
BUCURESTI MILITARI B-dul. Iuliu Maniu, nr. 5, bl. 17, sect. 6
BUCURESTI MOSILOR Calea Mosilor, nr. 306, sector 2
BUCURESTI RAHOVA Sos. Alexandriei, nr. 6, bl. L2, sect. 5
BUCURESTI SALAJAN B-dul. Theodor Pallady, nr. 1, bl. 26, sect. 3
BUCURESTI TITAN AUCHAN B-dul. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, Centrul Comercial Auchan
Bucuresti Auchan Militari Militari Shopping Center, bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560, sector 6,
Bucuresti Carrefour Vitantis Sos Vitan-Birzesti nr. 7A, Carrefour Vitantis, sector 4
BUCURESTI Unirea 3 Piata Unirii, nr 1, Parter, Corp Central
Buzau Kaufland Buzau str. Frasinet f.n., Buzau, jud Buzau
CALAFAT CALAFAT Str. Tudor Vladimirescu, nr. 21, Complex Comercial Danubiu 
Campulung Campulung str. Republicii , nr.55, jud. Arges 
Campulung Campulung Kaufland Fratii Golesti, centrul comercial Kaufland  
CARACAL CARACAL Str. Antonius Caracalla, Bl.16, parter, Jud. Olt 
Caransebes Caransebes Kaufland Str. Ardealului, Mun. Caransebes, Jud. Caras Severin To be opened Mid September
CLUJ NAPOCA KAUFLAND CLUJ Str. Campului,Nr 9-19, Galeria Kaufland Cluj Napoca 
CONSTANTA CONSTANTA Str. Mihai Viteazu, nr. 15 
CONSTANTA CONSTANTA CARREFOUR B-dul Tomis,Nr 401, DN2A, Constanta 
CONSTANTA CONSTANTA KAUFLAND B-dul 1Decembrie 1918 nr 21, Constanta 
CRAIOVA CRAIOVA Str. Lipscani, nr. 11 (fost 21) 
Craiova Kaufland Craiova  Str.Tineretului, Nr.6-6A, Craiova 
Craiova Kaufland Craiova 2 Calea Bucuresti nr. 142, judetul DOLJ. 
CURTEA DE ARGES CURTEA DE ARGES str. San Nicoara nr.1, Curtea de Arges, jud. Arges 
DEVA DEVA B-dul. Decebal, bl. 15, parter 
Deva Deva Kaufland str. Zarandului ( DN 7) nr. 67, jud Hunedoara 
FAGARAS FAGARAS Str. Doamna Stanca, Nr. 2, Fagaras, Jud. Brasov 
FOCSANI FOCSANI B-dul Unirii, nr.69, Jud. Vrancea
Focsani Carrefour Focsani localitatea Focsani, calea Moldovei DN2 E85, judetul VRANCEA.
Focsani Kaufland Focsani strada Brailei, nr. 102, judetul VRANCEA
GALATI GALATI Str. Domneasca, nr. 24, Complex Winmarkt "Modern", parter
GALATI KAUFLAND GALATI Str. Otelarilor Micro 21, Galeria Kaufland Galati
GIURGIU GIURGIU B-dul. Mihai Viteazu, nr. 5, Galeria Comerciala "Interex"
HUNEDOARA HUNEDOARA B-dul. Dacia, nr. 21, bl. G2, ap. 4
IASI IASI 2 Str. Palat, nr. 1, Complex Comercial "Moldova", parter
IASI KAUFLAND IASI 4 Pavlov Kaufland Iasi - Str. Pavlov, Nr. 14, Loc. Iasi,
Iasi Carrefour Era Iasi soseaua Pacurari, nr. 121, Zona Ses Bahlui, judetul IASI.
IASI  KAUFLAND IASI 3 Pacurari Str. Pacurari , Nr 92, Centrul Comercial Kaufland, Iasi
JIMBOLIA JIMBOLIA Str. Republicii, Nr.35, Ap.1, Loc. Jimbolia
MEDIAS MEDIAS Str. St. L. Roth, nr. 6
Mioveni Mioveni Kaufland Tarla 18, Pct. La Moara, Centrul Comercial Kaufland
OLTENITA OLTENITA Bdul Republicii, Nr.71A, jud Calarasi
ONESTI ONESTI Str. Postei, Nr.5, Loc. Onesti, Jud. Bacau
ORADEA ORADEA Str. Dimitrie Cantemir, nr. 8, bl. A/4, parter
Orastie Orastie Kaufland str. Armatei, jud Hunedoara
PIATRA NEAMT PIATRA NEAMT KAUFLAND Str Obor, Centrul Comercial Kaufland
PIATRA NEAMT Piatra Neamt GNT Centru Comercial Winmarkt, Bd. Decebal, nr.3, parter, Piatra Neamt, jud Neamt
PITESTI PITESTI Str. Victoriei, nr. 28, bl. 88, parter
Pitesti Carrefour Jupiter Pitesti centrul comercial "Jupiter City",comuna Bradu,DN65B-Km 6+0.72, JUD ARGES
Pitesti Kaufland Pitesti localitatea Pitesti, b-dul Nicolae Balcescu nr. 91-95, judetul Arges
PLOIESTI KAUFLAND PLOIESTI Sos. Vestului, nr. 9, Galeria Kaufland Ploiesti
PLOIESTI PLOIESTI Str. Republicii, nr. 15, Complex Comercial Winmarkt "Omnia", parter
Ramnicu Sarat Ramnicu Sarat Kaufland str. Constantin Brancoveanu, nr. 46, Buzau
RAMNICU VALCEA KAUFLAND VALCEA Str. Gib Mihaescu, nr. 30, Galeria Kaufland Valcea
RAMNICU VALCEA VALCEA 2 Str. Calea lui Traian, nr. 127, Complex Comercial "Cozia", parter
REGHIN REGHIN Str. Iernuteni, Nr.12, jud Mures
RESITA RESITA B-dul. Revolutia din Decembrie, nr. 5
ROSIORII DE VEDE ROSIORII DE VEDE Str. Rahovei, Bl. 110, parter, Jud. Teleorman
SANNICOLAU MARE SANNICOLAU MARE Str. Republicii, nr. 10
SATU MARE KAUFLAND SATU MARE Drumul Careiului, nr1-3,9,11,13,15., Galeria Kaufland Satu Mare 
SEBES SEBES Str. Lucian Blaga, nr. 13 
Sebes Sebes Kaufland Str. Industriilor, Nr.2, Jud. Alba To be opened end of September
SEVERIN SEVERIN 2 Str. Independentei, bl. IN1A, parter 
SFANTU GHEORGHE SFANTU GHEORGHE Str. 1 Decembrie 1918, nr. 7 
Sighet Sighetul Marmatiei Kaufland str. Bogdan Voda, nr 164-170, jud Maramures 
SIGHISOARA SIGHISOARA Str. 1 decembrie 1918, Nr. 36, Judetul Mures 
SLATINA SLATINA Str. Al. I. Cuza, nr. 20, Complex Comercial Winmarkt "Oltul", parter 
SLATINA SLATINA 2 Str. Al.I. Cuza nr.28, Slatina, jud. Olt 
Slobozia Slobozia Kaufland Centrul Comercial Kaufland - DN 2A, FN, Slobozia, jud  
Suceava Suceava Carrefour Str Unirii , Nr27, Centrul Comercial Carrefour 
TARGOVISTE TARGOVISTE Str. Independentei, nr. 6 
TARGU - SECUIESC TARGU-SECUIESC Str. Petofi Sandor, Nr. 1, Jud. Covasna 
TARGU MURES KAUFLAND TARGU MURES Str. Gheorghe Doja, nr. 64-68, Centrul Comercial Kaufland 
Targu Mures Targu Mures Mall Piata Victoriei nr.14, Targu Mures 
TARGU-JIU TARGU-JIU Str. Victoriei, bl. 35, parter 
TIMISOARA KAUFLAND TIMISOARA Str. Gheorghe Lazar, nr.26, Galeria Kaufland Timisoara
TIMISOARA TIMISOARA Str. Alba Iulia, nr. 1
TULCEA TULCEA P-ta. Civica, nr. 1, ComplexComercial 'Diana' , parter
TURDA TURDA Str. Republicii, nr. 27
Turda Turda Kaufland Str. Calea Victoriei, FN, Kaufland, Turda, Cluj
URZICENI URZICENI Calea Bucuresti, nr. 56, bl.48, parter, jud. Ialomita
VASLUI VASLUI Str. Stefan cel Mare, nr. 89
ZALAU ZALAU KAUFLAND Str. Sf. Vineri, ,Kaufland, Loc. Zalau

 


 
Acesta promotie este valabila de la 2011-09-20 si expira la 2011-10-15  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24