home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Philips - Philips premiaza performanta  
Campania se adreseaza distribuitorilor autorizati Philips. Detalii in regulament!
 

 
Regulament:

Regulamentul campaniei “Philips premiaza performanta„
01 august - 31 octombrie 2012


Art. 1. Organizatorul
Organizatorul campaniei  “Philips premiaza performanta„ este SC Philips Romania SRL, cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Lakeview Building, etaj 14, sector 2, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.
Art. 2. Participanti
La aceasta campanie pot participa doar distribuitorii autorizati Philips si anume: SC Power Electric SRL, SC Mercury Lighting SRL, SC Eurovial Lighting SRL, SC Briantecs SRL, SC Arc Electronic SRL, SC Tobimar SRL, SC Arabesque SRL.

Art. 3. Produse participante
Produsele participante la aceasta campanie sunt toate sursele de iluminat din portofoliul de consum Philips:  compact fluorescente integrate (gamele Genie, Tornado, Softone, Ambiance, Economy, EcoAmbiance, Globe), sursele Philips economice cu halogen (gamele EcoClassic30, EcoHalo si Plusline ES) şi sursele Philips cu LED (gamele LEDbulb, LEDspot, LED Capsule, LED AR111, LED PAR)
Art. 4. Procedura campaniei 
Perioada de desfasurare a campaniei este 01 august - 31 octombrie 2012 .
Art. 4.1. Mecanismul campaniei :
Campania Philips consta in: 
Fiecare distribuitor Philips dintre cei enumarati la Articolul 2, care achizitioneaza produse participante in perioada desfasurarii Campaniei , 01 august – 31 octombrie 2012, si inregistreaza o crestere a achizitiilor cu cel putin 20% fata de aceeasi perioada a anului anterior (01 august – 31 octombrie  2011),  pe acelasi portofoliu de consum/produse participante, va beneficia de un voucher de calatorie in cuantum valoric de 1% din valoarea achizitiilor de produse participante (fara TVA) , realizate in perioada campaniei; voucherul de calatorie nu se va acorda  pentru o  valoare mai mica de 450 lei. Drept urmare, distribuitorii care nu realizeaza achizitii de cel putin 45.000 (patruzecisicincidemiilei)  lei fara TVA, in perioada campaniei  nu vor putea intra in posesia niciunui voucher de calatorie.
Nu vor fi luate in calcul acele Produse Participante, care dupa ce au fost achizitionate sunt returnate catre Philips, si nu se accepta returnarea acestor produse participante la campanie decat daca au defecte , adica se accepta returnarea pentru inlocuire.Pentru a  intra in posesia voucherului  de calatorie, fiecare participant trebuie sa indeplineasca obligatoriu toate etapele descrise mai jos:
1. sa achizitioneze, in perioada de desfasurare a campaniei  mentionata la Art.4 de mai sus, surse de iluminat marca Philips participante in campanie;
Achizitiile din afara perioadei de desfasurare a campaniei  nu vor fi luate in considerare;
2. sa completeze fisa de campanie  primita din partea reprezentantilor Philips si sa o  expedieze in original prin posta in plic recomandat – cu confirmare de primire -  pe adresa SC PHILIPS ROMANIA SRL, cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Lakeview Building, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia doamnei Irina Lupusavei, pana la data de 10 noiembrie 2012, data postei. Fisele  transmise  dupa aceasta data nu vor mai fi luate in cosiderare. Fisa de campanie reprezinta anexa 1 la prezentul Regulament.
Fiecare produs achizitionat se inregistreaza o singura data in fisa de campanie.
Art. 4.2. Conditii de validare a fisei campaniei Pentru ca fisa de campanie sa fie considerata valida, acestea trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
- participantii sa aiba  dreptul de participare la campanie , conform conditiilor prevazute la art. 2 din prezentul regulament;
- fisa de campanie  sa aiba absolut toate rubricile completate;
- fisa sa fie stampilata si semnata de catre reprezentantul legal al companie (distribuitor Philips);
- fisa sa fie transmisa in original catre Organizator, conform procedurii prevazute la art.4.1 pct.2 de mai sus.
Nu vor fi luate in considerare , urmand a fi invalidate urmatoarele situatii :
- acelasi produs este trecut in fisa de campanie  de mai multe ori; acesta se va lua in considerare numai o singura data;
- produsele achizitionate in afara perioadei campaniei ;
Art. 4.3. Acordarea  voucherelor
Dupa verificarea Fisei de campaniei  si validarea acesteia conform conditiilor incluse in art. 4.2., vor fi acordate automat, fara tragere la sorti, tuturor participantilor care indeplinesc conditiile stipulate in prezentul regulament voucherele de calatorie.
Voucherele de calatorie oferite in aceasta campanie vor fi predate reprezentantilor legali ai Distribuitorilor care au indeplinit conditiile pentru obtinerea acestora  conform actelor doveditoare de la Registrul Comertului (certificat constatator, act constitutiv, etc).
In cazul in care reprezentantul legal al Distribuitorului se afla in imposibilitatea de a intra in posesia voucherului (nu este in tara, etc), predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita (mandatata) in acest sens de catre Distribuitor . Este exclusa orice forma de raspundere a Organizatorului decurgand din acordarea si inmanarea premiului reprezentantilor legali sau mandatati care fac dovada calitatii lor, precum si din neacordarea, neinmanarea premiului reprezentantului care nu poate face dovada calitatii sale.
Voucherele de calatorie vor putea fi valorificate pana in data de 30 mai 2013, la agentia de turism GO TRAVEL in servicii de turism intern si extern. 
Datele de contact ale agentiei sunt:
Go Travel
SunMedair Travel & Tourism Services
lt Alexandru Paulescu St., No. 31, Bucharest, Romania
Tel: +4021.305.99.44/55/59/ Fax: +4021.305.99.45
Acordarea voucherelor se va face, dupa incheierea campaniei   si vor fi expediate de catre Organizator prin intermediul serviciilor de curierat in termen de 45 zile calendaristice de la incheierea campaniei,  la adresa indicata de distribuitor in fisa  campaniei -  care  trebuie sa mentioneze  si reprezentantul legal sau persoana mandatata  catre care vor fi predate doar pe baza unui proces-verbal de predare-primire semnat si stampilat
Este exclusa orice forma de raspundere a Organizatorului decurgand din acordarea si inmanarea premiului reprezentantilor distribuitorului, indicati in fisa de campanie care fac dovada calitatii lor, precum si din neacordarea, neinmanarea voucherului reprezentantului care nu poate face dovada calitatii sale.
Nu se acorda contravaloarea in bani sau alte produse a voucherelor si Decizia de acordare a unui voucher , dupa validare   se va lua de Organizator in conditiile respectarii prevederilor Regulamentului.

Valoarea comerciala a voucherelor  se va calcula  numai dupa incheierea campaniei pana la data de 16  noiembrie 2012 .

Art. 5. Regulamentul Campaniei
Regulamentul oficial al acestei Campanii va fi disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro pe toata perioada desfasurarii acesteia.
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Art. 6. Taxe si impozite
Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile incluse in Campanie, acestea fiind oferite Distribuitorilor in calitatea lor de societate comerciala.


Art. 7. Litigii 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Distribuitorii participanti la campanie se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Eventualele reclamatii legate de derulare a campaniei  se vor putea trimite doar in perioada desfasurarii campaniei  la adresa SC PHILIPS ROMANIA SRL, cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Lakeview Building, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia doamnei Irina Lupusavei.

Art. 9. Diverse
Prin participarea la campania „PHILIPS premiaza performanta „,distribuitorii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- fisele de campanie completate pe baza unor informatii nevalide, incomplete si/sau false ; 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica veridicitatea informatiilor declarate de catre participanti si de a invalida participantii care au declarat date false sau eronate.
  
 Philips Romania SRL
ANEXA 1:
 
 FORMULAR EVALUARE PARTICIPANTI campanie   “PHILIPS PREMIAZA PERFORMANTA„
             
Compania:        
             
Director General /reprezentant legal; mandatar /imputernicit :      
             
DATE IDENTIFICARE      
             
Nr factura Data factura Descriere produs Pret Unitar fara TVA (RON) Cantitate Total fara TVA (RON)  
             
             
             
             
             
             
             
VALOARE VOUCHER < ron>          
           
           
             
Semnatura director general/imputernicit /mandatar si stampila firmei   Data semnarii    


 
Acesta promotie este valabila de la 2012-08-01 si expira la 2012-10-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24