home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Vincon Vrancea - Asteapta-te la un moment aparte!  
Concursul este anuntat in emisiunea matinala “Guerrilla de Dimineata“ difuzata la Radio Guerrilla, in perioada promotiei, in fiecare zi de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 9:59. Ascultatorii care doresc sa intre in concurs vor trebui sa sune atunci cand este anuntat concursul, sa intre in direct si sa povesteasca despre o intamplare personala neasteptata, sau despre o zi normala ce s-a transformat intr-o zi extraordinara, conform subiectului de discutie propus. Persoana a carei poveste a placut cel mai mult moderatorilor matinalului castiga un premiu zilnic format dintr-un set de vin Beciul Domnesc, doua pahare si un decantor. Castigatorul premiului saptamanal, ce consta intr-un voucher de 100 lei, va fi desemnat de catre moderatorii emisiunii, fiind premiat cel mai spectaculos raspuns primit din partea participantilor in cursul saptamanii respective. Succes!
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL al Concursului
“Asteapta-te la un moment aparte!”


               Perioada concursului:  26 noiembrie 2012 – 07 decembrie 2012

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Organizatorul concursului “Asteapta-te la un moment aparte!” este SC VINCON VRANCEA SA cu sediul in strada Avântului, nr. 12, Focsani, Vrancea,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J39/225/1991, avand cod unic de inregistrare (cod fiscal) RO 1446711 (numita in prezentul regulament “Organizatorul”).
Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii,  prin intermediul postului radio, Radio Guerrilla.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu inainte de a anunta publicul. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Concursului, prin intocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare la data comunicarii publice a actului aditional ce contine aceste modificari.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Concursul este organizat în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, a legii 571/2003 privind codul fiscal, si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.


SECTIUNEA 3. DURATA SI ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul  “Asteapta-te la neasteptat!” este organizat si se desfasoara, pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 26 noiembrie 2012 - 07 decembrie 2012 în fiecare zi de luni pana vineri in intervalul orar 7:00 – 9:59, pe durata emisiunii matinale “Guerrilla de Dimineata “ la postul radio, Radio Guerrilla, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


SECTIUNEA 4. PARTICIPANTI. DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS

La concursul  “Asteapta-te la un moment aparte!” poate participa orice persoana fizica, rezidentă în România , ce are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. 

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei SC VINCON VRANCEA SA, ai Radio Guerrilla, ai oricarei agentii implicate in implementarea si dezvoltarea acestui concurs precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).
Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Concursului.
SECTIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR CONCURSULUI
In cadrul acestul concurs, Organizatorul ofera pe parcursul a doua saptamani de concurs urmatoarele premii:
• PREMII ZILNICE (10 premii), acordate de luni pana vineri, constand in:
- set de vin Beciul Domnesc, doua pahare si un decantor – in valoare  de  105.4 lei (TVA inclus)
• PREMII SAPTAMANALE (2 premii), 1 la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, constand in:
- voucher in valoare de 100lei (TVA inclus)

Valoarea totala a premiilor este 1254 lei (TVA inclus). Nu se acorda contravaloarea in bani sau in alte produse a premiilor.
Voucherele pot fi utilizate la Restaurantul Charme, din centrul vechi din Bucuresti in maxim 21 de zile de la data emiterii, doar in zilele de weekend (vineri ora 20:00 – duminica ora 24:00)
Premiile nu pot fi transferate unor alte persoane. In cazul in care numarul castigatorilor valizi va fi mai mic decat numarul premiilor alocate, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile ramase.

SECTIUNEA 6. DESCRIEREA MECANISMULUI DE DESFASURARE A CONCURSULUI  SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Concursul este anuntat in cadrul emisiunii matinale difuzata la  Radio Guerrilla  “Guerrilla de Dimineata“ , incepand din data de 26 noiembrie 2012 pana in data de 07 decembrie 2012, in fiecare zi de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 9:59.  Ascultatorii postului radio Radio Guerrilla, au posibilitatea de a intra in direct pentru a se putea inscrie in cadrul acestui concurs, conform urmatorului mecanism:
Ascultatorii Radio Guerrilla care doresc sa se inscrie in concurs vor trebui sa sune atunci cand este anuntat concursul, sa intre in direct si sa povesteasca despre o intamplare personala neasteptata, sau despre o zi normala ce s-a transformat intr-o zi extraordinara, conform subiectului de discutie propus: "zile care incep comun, banal, plictisitor si se termina halucinant"
Astfel, castigatorul premiului zilnic va fi desemnat, la sfarsitul emisiunii, din randul persoanelor care suna si intra in direct in timpul emisiunii radio “Guerrilla de Dimineata“ in intervalul orar 7:00 – 9:59.
Va fi premiata persoana a carei poveste a placut cel mai mult moderatorilor matinalului Guerrilla de Dimineata.
Castigatorul premiului saptamanal va fi desemnat de catre moderatorii emisiunii, fiind premiat cel mai spectaculos raspuns primit din partea participantilor in cursul saptamanii respective.

SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR 
Numele castigatorilor concursului vor fi anuntate in direct in timpul emisiunii radio. Lista castigatorilor acestei campanii se va regasi pe  site-ul www.regulamentepromotii.ro in perioada 01-15 decembrie 2012.
Fiecare castigator va fi contactat la numarul de telefon furnizat in momentul inscrierii in Concurs şi va fi anuntat cu privire la premiul castigat, solicitandu-se, ulterior, trimiterea către Organizator a  urmatoarelor date: numele complet si adresa completa la care doreste sa ii fie livrat premiul, in maxim 3 zile lucratoare.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea :
- pentru castigatorii care nu pot fi contactati telefonic sau pentru cazurile in care castigatorii nu trimit cele solicitate in 3 zile lucratoare mentionate mai sus;
- pentru situatiile in care castigatorii nu raspund la telefon, au telefonul inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu au semnal la telefon etc. Organizatorul va incerca sa apeleze de maxim 3 ori, in  zile diferite, fiecare castigator desemnat.
Premiile vor fi acordate castigatorilor in cel mult 25 zile calendaristice de la data validarii premiului, prin intermediul serviciilor de curierat.

Castigatorul va intra in posesia premiului, doar dupa ce va semna un proces verbal de predare – primire cu un reprezentant al organizatorului concursului.

Un participant poate castiga un singur premiu zilnic si un singur premiu saptamanal pe intreaga durata a Concursului.

SECTIUNEA 8 . RESPONSABILITATE

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
-     Organizatorul nu va fi responsabil pentru participarile care nu respecta conditiile mentionate in Regulament sau pentru cele care nu respecta regulile Concursului. Astfel de inregistrari nu vor fi valide, iar participantul respectiv nu va fi inregistrat in Concurs cu inscrierea respectiva.                                              
- incorectitudinea adresei postale declarata Organizatorului ;
- situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta
- participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
Postul de radio Radio Guerrilla nu este responsabil de eventualele defecţiuni ale liniilor telefonice apărute în timpul desfăşurării concursului.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la concursul  “Asteapta-te la un moment aparte!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la concursul “Asteapta-te la un moment aparte!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate prin intermediul EXPRESIV CONSULTING S.R.L , pe parcursul concursului in scopul:
- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin intermediul unui furnizor agreat;
- validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;
- publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.regulamentepromotii.ro ;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;
Dupa incheierea concursului si acordarea premiilor, Organizatorul va sterge toate datele personale ale participantilor la concurs, acestea nefiind folosite pe viitor in scopuri de reclama sau publicitate.

SECTIUNEA 10. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.


SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii cu ocazia concursului se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


SECTIUNEA 12. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.


SECTIUNEA 13. CLAUZE DIVERSE

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie de utilizare sau functionare pentru premiile acordate. De asemenea, Organizatorul nu-si asuma nici o raspundere cu privire la calitatea serviciilor continute in premii sau la calitatea serviciilor oferite in schimbul voucherelor primite ca premii. In toate cazurile, raspunderea Organizatorului se va limita la predarea efectiva a premiilor si voucher – elor.

Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor oferite în cadrul acestui Concurs.

Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile pe care le considera necesare în caz de tentativă de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. In acest sens, organizatorul va putea refuza acordarea unui premiu sau participarea persoanelor la promotie daca aceasta are un comportament care afecteaza bunul mers al Campaniei sau abuzeaza de drepturile conferite de prezentul Regulament.

În cazul în care sunt identificate persoane care au influenţat sau care au facilitat câştigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmărirea în instanţă a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intenţie de influenţare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului Participant din Campanie.


SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului  “Asteapta-te la un moment aparte!”  va fi disponibil gratuit pe site-ul  www.regulamentepromotii.ro  pe toata perioada desfasurarii concursului.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a concursului, nu vor fi luate in considerare.

 

 

 


 
Acesta promotie este valabila de la 2012-11-26 si expira la 2012-12-07  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24