home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Henkel - Meriti un weekend de lux la SPA!  
Cumpara in perioada campaniei promotionale cel putin unul dintre produsele participante, trimite prin SMS la nr. 1758, cuvantul “CARREFOUR” urmat de numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii unui produs / mai multor produse participant/e, si poti castiga un week-end de lux in 2 la SPA, la Hotel Hilton Sibiu!
 
Nr. Crt    Nume prenume    Localitate    Premiu
1      Putina Elena             Bacau    Voucher "weekend de lux la SPA" 
2      Nicoara Valentina      Bucuresti    Voucher "weekend de lux la SPA"
3      Mihutescu Maria        Onesti    Voucher "weekend de lux la SPA"
4      Istrate Teodosiea      Bucuresti    Voucher "weekend de lux la SPA"
5      Paraschiv Madalina    Chiscani    Voucher "weekend de lux la SPA"


 
Regulament:

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
“Meriţi un weekend de lux la SPA!”

Perioada campaniei: 21.02.2013 – 8.03.2013

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala “Meriţi un weekend de lux la SPA!” este organizata de S.C. Henkel Romania S.R.L. (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, str. Ionita Vornicul nr. 1-7, sector 2, Tel: 021.203.26.00, Fax: 021.203.26.55, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8235/1999, cod fiscal RO 12177830.
Organizatorul, S.C. Henkel Romania S.R.L., este operator de date înregistrat sub nr. 7837 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul oricand pe durata desfasurarii campaniei promotionale; orice modificare adusa prezentului Regulament va face obiectul unui Act Aditional ce va fi publicat pe site-ul www.regulamentepromotii.ro .Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive si toti participantii inregistrati pana la momentul modificarii vor beneficia de drepturile deja obtinute. Orice astfel de modificare adusa, inclusiv prelungirea sau reducerea duratei Promotiei, va fi supusa procedurii de autentificare de catre un notar public si va face parte integranta din Regulament.   Modificarile produc efecte de la data publicarii lor pe site-ul www.regulamentepromotii.ro. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru luarea la cunostinta a modificarilor de catre participanti, atata timp cat acestea sunt afisate pe site.

Campania se va desfasura prin intermediul agentiei de marketing direct S.C. More Results Marketing S.R.L., cu sediul in Str. Baicului nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 2, sector 2, Bucuresti (operarea mecanismului sms, contactarea castigatorilor si validarea acestora, logistica), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20956/2004, cod unic de inregistrare 17044796.

 

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALA SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala “Meriţi un weekend de lux la SPA!” se va derula in perioada 21.02.2013 – 8.03.2013, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele / spatiile comerciale aparţinând agentului economic S.C. Carrefour Romania S.A., in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campanie promotionala pot participa persoane fizice, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei (21.02.2013), cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, clienţi ai magazinelor din reţeaua participanta aparţinând agentului economic S.C. Carrefour Romania S.A. care acceptă condiţiile prezentului regulament.
Nu pot participa la aceasta campanie promotionala angajatii spatiilor comerciale / magazinelor participante, aparţinând agentului economic S.C. Carrefour Romania S.A., ai S.C. Henkel Romania S.R.L., ai agentiei de marketing direct S.C. More Results Marketing S.R.L., sotii, sotiile si rudele de gradul intai (parinti, copii) ale angajatilor companiilor anterior mentionate.

In cazul in care castigatorul unuia din premii este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii, daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea persoanei respective la aceasta campanie.
 

SECTIUNEA 4. PRODUSE PARTICIPANTE

La aceasta campanie participa toate produsele apartinand marcilor: Syoss Mixing Colors, toate produsele de styling Syoss, Perfect Mousse, Schauma (doar sampon 250 ml si balsam 200 ml), Palette Intensive Color Creme, Palette Permanent Natural Colors. Acestea vor fi numite in acest regulament “produse participante”.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA CAMPANIA PROMOTIONALA

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, cel putin unul dintre produsele participante la campania promotionala si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a in urma achizitionarii unui produs / mai multor produse participant/e, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea bonului fiscal /facturii fiscale respective.
Dupa achizitionare, participantii trebuie sa trimita, prin SMS la nr. 1758, cuvantul “CARREFOUR” urmat de numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii unui produs / mai multor produse participant/e, in perioada campaniei promotionale, 21.02.2013, ora 00:00 – 8.03.2013, ora 23:59 (data finala a inscrierii/participarii in campania promotionala). Sunt acceptate ca si valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.
Bonul fiscal/factura fiscala trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator.
-  SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;
 -  Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus. Mesajele trimise prin SMS care contin alte informatii in loc de sau impreuna cu cuvantul „CARREFOUR” si numarul bonului fiscal/facturii fiscale nu vor fi luate in considerare;
-  Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii sale in campania promotionala;
- Incepand cu data de 8.03.2013 (data finala de inscriere/participare in campania promotionala), ora 00:00 numarul 1758 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul campaniei promotionale nu va mai fi disponibil pentru inscriere in prezenta campanie promotionala.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze, in original, bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea produsului/ produselor participante in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca si cel transmis prin SMS pentru inscrierea in campanie.
Pentru fiecare produs participant achizitionat in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa trimita un singur SMS. Multiplul de produse achizitionate pe acelasi bon fiscal/factura fiscala nu da dreptul la trimiterea mai multor SMS-uri.

Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la campania promotionala, prin trimiterea mai multor SMS-uri fara a putea face dovada detinerii bonurilor fiscale/facturilor fiscale respective sau prin falsificarea acestora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata campaniei promotionale, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon.
Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CAMPANIA PROMOTIONALA SI TRAGERILE LA SORTI

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda, prin tragere la sorti, 5 (cinci) premii, fiecare constând in:

- 1 (o) excursie cu serviciul de SPA la Hotel Hilton Sibiu din Oras Sibiu, jud. Sibiu, in weekendul 19-21 aprilie 2013. Pachetul cu excursia conţine:
o Cazare pentru 2 (doua) persoane in camera dubla pentru 2 (două) nopţi cu mic dejun inclus;
o Acces Aria SPA a hotelului pentru 2 (doua) persoane cu acces gratuit la:
- Jacuzzi
- Finish Sauna
- Aroma Sauna
- Infraroșu sauna
- Baie de aburi
- Kneipp
- Relaxare și o sală de meditație
                    - discount de 15% pentru produsele consumate din restaurantele hotelului și din English Bar pe bază de meniu „à la carte”
             Valoarea unui premiu este de 873,30 lei inclusiv TVA reprezentand echivalentul a 198 euro, la un curs de 1 euro = 4,4106 lei.
Valoarea totala a premiilor este de 4.366,50 lei inclusiv TVA, reprezentand echivalentul a 990 euro, la un curs de 1 euro = 4,4106 lei.

Premiul nu include contravaloarea transportului catre Sibiu si nici retur catre locul de plecare initiala. Aceste cheltuieli vor fi suportate in exclusivitate de catre castigatorul premiului, acceptarea premiului reprezentand implicit acordul pentru suportarea acestor cheltuieli.

Dupa incheierea campaniei, in data de 11.03.2013 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor promotiei. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide receptionate in perioada 21.02.2013, ora 00:00 – 8.03.2013, ora 23:59. Ulterior extragerii castigatorilor se va extrage cate 1 (o) rezerva pentru fiecare premiu pus la dispozitie, pentru cazurile in care vor fi castigatori care nu pot fi contactati si/sau validati din motive independente de Organizator. Se va apela la rezerve doar daca va fi necesar.

Tragerile la sorti vor avea loc la sediul Organizatorului – S.C. Henkel Romania S.R.L., situat in Bucuresti, sector 2, str. Ionita Vornicul nr. 1-7, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si al unui reprezentant al S.C. More Results Marketing S.R.L.

In cadrul prezentei Campanii Promotionale un participant poate castiga un singur premiu.

SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR. VALIDAREA CASTIGATORILOR

Pentru ca un participant sa poata primi premiul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
- sa indeplineasca toate conditiile mentionate la Sectiunile 3, 4 si 5 de mai sus;
- sa trimita prin SMS la nr. 1758, cuvantul “CARREFOUR” urmat de numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit in urma achizitionarii unui / unor produs/e participant/e, in perioada 21.02.2013, ora 00:00 – 8.03.2013, ora 23:59 (data finala de participare in campania promotionala).

Dupa extragere, catre numarul de telefon mobil aferent SMS-ului extras castigator, Organizatorul va trimite un SMS prin care il va anunta pe participantul respectiv ca a castigat, mentionand totodata si natura premiului.

Mesajul va fi următorul:

 „Felicitari! Ai castigat un week-end de lux in 2 la SPA! Vei fi contactat pentru a afla cum il primesti.” 
  
Potentialii castigatori ai Campaniei promotionale desemnati prin tragere la sorti vor fi contactati, de catre un reprezentant al Organizatorului, pe numarul de telefon de pe care au trimis SMS-ul de inscriere in Campanie, pentru a fi validati.
Fiecare potential castigator va fi apelat in termen de maxim 2 zile lucratoare (minim 2 apeluri pe zi la ore diferite) de la data extragerii de catre un reprezentant al Organizatorului pentru a fi validat telefonic. In conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat in termenul respectiv (prin imposibilitate de contactare se intelege, ca de exemplu, dar fara a se limita la situatiile in care numarul de telefon nu este alocat, telefonul este inchis sau numarul respectiv nu poate fi contactat etc.) acesta va fi invalidat si se va trece la o rezerva. Rezerva va trebui sa indeplineasca aceleasi conditii de validitate, astfel cum sunt acestea stipulate in prezentul Regulament.
In urma validarii telefonice, castigatorul va trebui sa confirme faptul ca detine bonul fiscal/factura fiscala, in original, care are numarul trimis prin SMS la inscrierea in Campanie si care atesta achizitia unui/ unor produs/e participant/e in perioada campaniei promotionale; acesta trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal/facturii fiscale respective si o copie a actului de identitate la numarul de fax 021 272 32 04 sau pe mail la promotii@moreresults.ro in termen de maxim 2 zile lucratoare din data in care a fost anuntat pentru a putea fi validat final si pentru a putea intra in posesia premiului. Copia actului de identitate va fi retinuta de Organizator pentru indeplinirea obligatiilor impuse de lege, cu privire la calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul obtinut din premiu, prin simpla participare la aceasta campanie, persoana desemnata castigatoare exprimandu-si consimtamantul liber si neechivoc in acest sens.

Bonurile fiscale/Facturile fiscale in baza carora reprezentantii Organizatorului vor valida castigurile, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
• Sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator;
• Sa dovedeasca achizitia a minim un produs participant la campanie, in perioada campaniei, din magazinele participante;
• Sa aiba inscris numarul trimis prin SMS pentru inscriere in campanie;
• Sa fie lizibil si sa nu fie deteriorat.

Premiile constand in vouchere pentru excursie (week-end la SPA), pentru doua persoane, vor fi trimise castigatorilor validati, prin curier rapid, in maxim 10 zile lucratoare de la data validarii finale a premiului. Voucherele vor fi trimise la adresa mentionata in actul de identitate sau la o alta adresa specificata expres de castigator.

Premiile se vor inmana castigatorilor in baza semnarii unui proces – verbal de predare – primire, precum si a prezentarii in original a actului de identitate si a bonului/facturii fiscale in baza caruia/careia s-au inscris in promotie (bonul/factura fiscala nu se va retine).

In cazul in care potentialul castigator nu va putea face dovada detinerii bonului fiscal de casa / facturii fiscale avand numarul trimis prin SMS la inscrierea in Campanie, respectiv daca potentialul castigator nu va trimite cele cerute spre validare in termenul specificat mai sus, Organizatorul va apela la rezerve. In cazul in care dupa epuizarea rezervelor, numarul premiilor alocate va fi mai mic decat numarul premiilor validate, surplusul de premii va ramane in posesia Organizatorului.

Numele castigatorilor si premiile acordate vor fi afisate pe site-ul www.regulamentepromotii.ro in maxim 15 zile calendaristice de la data validarii finale a castigatorilor.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care participantii la prezenta campanie promotionala au furnizat date sau informatii incorecte si/sau incomplete.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte si/sau servicii a premiilor si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in niciun fel.
Premiul nu poate fi transferat unei alte persoane. In cazul in care numarul castigatorilor validati final va fi mai mic decat numarul premiilor alocate, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile ramase.

 

SECTIUNEA 8. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR

In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi, din partea Organizatorului, unul sau mai multe din urmatoarele mesaje, trimise prin SMS la numarul de telefon mobil de pe care participantul a trimis mesajul SMS continand si numarul bonului fiscal / facturii fiscale la numarul 1758:
- In cazul in care participantul a trimis un mesaj gresit: „Mesaj gresit. Trimite din nou numele magazinului, numarul bonului fiscal/facturii fiscale si pastreaza bonul fiscal sau factura fiscala pentru validare.”  
- In cazul in care participantul a mai inscris acelasi numar de bon fiscal /factura fiscala de pe acelasi numar de telefon: “Acest numar de bon fiscal / factura fiscala a fost inscris deja de pe acest numar de telefon. Trimite numarul de pe alt bon fiscal /alta factura fiscala.”
- In cazul in care participantul a trimis un mesaj corect: „Ai intrat in promotia Meriti un week-end de lux la SPA. Pastreaza bonul fiscal sau factura fiscala pentru validare.”

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câstigatorilor în conformitate cu legislatia în vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu premiul, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.
Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare/fiscale legate de premiile oferite,  acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare,  cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse în Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru veniturile în bani obtinute din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul se obliga sa-l calculeze, retina si vireze conform legislatiei aplicabile.
 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul Oficial al campaniei promotionale se gaseste afisat pe site-ul www.regulamentepromotii.ro  si poate fi solicitat de orice persoana interesata, in mod gratuit, in copie, prin cerere scrisa adresata catre S.C. Henkel România S.R.L., str. Ionita Vornicul, nr. 1-7, sector 2, Bucuresti, cod postal 020325.

Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin niciun alt mijloc atribuirea de premii.

Contestaţii: Contestaţiile se pot face în termen de 24 ore de la data afişării numelor câştigătorilor pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.

Contestaţia se trimite Organizatorului prin e-mail la adresa  schwarzkopf@ro.henkel.com  şi va cuprinde în mod obligatoriu:
i) numele, domiciliul, date de identificare;
ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se întemeiază contestaţia;

Contestaţiile se vor soluţiona în termen de 48 de ore de la data primirii.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificarile si completarile ulterioare.


SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


SECTIUNEA 12. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Meriţi un weekend de lux la SPA!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Meriţi un weekend de lux la SPA!”, participantii isi exprima acordul liber, expres si neechivoc ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar de telefon mobil) sa fie prelucrate de compania S.C. Henkel Romania S.R.L. (operator de date înregistrat sub nr. 7837 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in cadrul campaniei promotionale pentru validarea si trimiterea premiilor catre castigatori, pentru solutionarea eventualelor contestatii, si pentru ca datele personale ale castigatorilor sa fie pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului, pentru indeplinirea obligatiilor impuse acestuia de lege si pentru afisarea listei castigatorilor, respectiv: numele, prenumele, orasul si premiul castigat, pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.
Organizatorul solicita potentialilor castigatori sa trimita o confirmare a adresei postale corecte la care Organizatorul sa livreze premiul in caz de castig.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre S.C. Henkel Romania S.R.L. pe adresa str. Ionita Vornicul nr. 1-7, sector 2, Bucuresti, cod postal 020325, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, precum si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Tuturor participantilor la aceasta campanie promotionala le sunt respectate si garantate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.


SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.
Forta majora reprezentand evenimentul extern, imprevizibil si de neinlaturat, absolut invincibil si inevitabil, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de forta majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata, conform art. 1.351 - 1.354 din Noul Cod Civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor Campaniei, în termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.


SECTIUNEA 14. CLAUZE DIVERSE

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de datele transmise prin SMS.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- mesajele trimise prin SMS care nu au fost trimise in perioada 21.02.2013, ora 00:00 – 8.03.2013, ora 23:59  (data finala de participare la campania promotionala);
- mesajele trimise eronat, sau pentru bonurile fiscale de casa / facturile fiscale deteriorate sau pierdute din vina participantilor in campania promotionala ;
- mesajele trimise prin SMS la un alt numar decat 1758;
- mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator;
      -    defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote sau orice alte deranjamente/defectiuni survenite din vina acestora;
-    suportarea cheltuielilor suplimentare pe care castigatorii le fac pentru a beneficia de premiul constand in weekendul pentru doua persoane la SPA la Hotel Hilton din Sibiu, jud. Sibiu, cum ar fi cheltuieli personale, mese, transport la/de la  Sibiu etc.

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

S.C. Henkel Romania S.R.L.

Presedinte & Director Financiar,                                                                                          Niculae OLTEANU    

Sef Departament Juridic,                                                                                                                        Ioana IONESCU


Ambii prin imputernicit, Catalina TRIFU


 
Acesta promotie este valabila de la 2013-02-21 si expira la 2013-03-08  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24