home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Knauf Insulation - “Castiga cu Knauf Insulation”  

Clientii care doresc sa participe trebuie sa cumpere cel putin un palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology Knauf Insulation, in perioada desfasurarii campaniei promotionale, de la partenerii/distribuitorii directi ai companiei organizatoare, Knauf Insulation si sa pastreze dovada de achizitie (factura fiscala sau bonul fiscal). Pentru fiecare palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparat de la partenerii Knauf Insulation, vor primi garantat un premiu constand intr-un hanorac cu fermoar tip polar din fleece Knauf Insulation. In functie de numarul de paleti de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparati, clientii vor putea castiga mai multe astfel de premii. Pentru fiecare palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparat , clientii vor primi un hanorac cu fermoar tip polar din fleece Knauf Insulation. Premiile se acorda in limita stocului de 800 bucati.

 


 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

“Castiga cu Knauf Insulation” 

Perioada campaniei: 15 septembrie 2014 - 30 noiembrie 2014

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI  PROMOŢIONALE

Organizatorul campaniei promoţionale "Castiga cu Knauf Insulation” (denumită în continuare “Campania”) este S.C. Knauf Insulation S.R.L. (denumită în continuare „Organizatorul”) cu sediul în Bucuresti, CITY GATE BUILDING - SOUTH TOWER, Piata Presei Libere Nr. 3-5, Et. 4, Sector 1, 013702 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16942/2008, cod fiscal RO 24527521, fiind operator de date înregistrat sub nr. 11050  la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Campania promoţională se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promoţiei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunţa publicul prin publicarea oficială pe site-ul www.knaufinsulation.ro

Participanţii la aceasta Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial prezentate mai jos (denumit încontinuare “Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial va fi disponibil oricărui solicitant pe site-ul www.knaufinsulation.ro şi pe toata perioada Campaniei Promotionale. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.knaufinsulation.ro. Nici o modificare nu poate produce efecte retroactive si toti participantii inregistrati pana la momentul modificarii vor beneficia de drepturile deja obtinute. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru luarea la cunostinta a modificarilor de catre participanti, atata timp cat acestea sunt afisate pe  site-ul www.knaufinsulation.ro.

SECŢIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Campaniapromoţională “Castiga cu Knauf Insulation” se desfăşoară în perioada15 septembrie 2014 - 30 noiembrie 2014. 

SECŢIUNEA 3. ZONA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI  

Campania promoţională este organizată şi se va desfăşura pe întreg teritoriul României. Promoţia se deruleaza la nivel naţional, în perioada 15 septembrie 2014 - 30 noiembrie 2014.

SECŢIUNEA 4. MĂRCILE ŞI PRODUSELE PARTICIPANTE 

Produsele participante la promoţie sunt toate produsele de tip Vata minerala de sticla cu Ecose Technology Knauf Insulation.

Acestea vor fi numite in prezentul regulament “produse participante”.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE 

Campania promoţională "Castiga cu Knauf Insulation” este adresata tuturor persoanelor juridice cu resedinta in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Participantii sunt definiti astfel: utilizatori/clienti - persoane juridice, revinzatori de materiale de constructii care nu sunt clienti directi Knauf Insulation (denumiti in continuare “clienti participanti”).

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care atat persoana juridica, cat si reprezentantul legal sau angajatul, persoana fizica, furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor juridice, respectiv personale.

SECŢIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Mecanismul de participare si premiile alocate vor fi detaliate in cadrul acestei sectiuni:

Clientii care doresc sa participe trebuie sa cumpere cel putin un palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology Knauf Insulation, in perioada desfasurarii campaniei promotionale, de la partenerii/distribuitorii directi ai companiei organizatoare, Knauf Insulation si sa pastreze dovada de achizitie (factura fiscala sau bonul fiscal). Pentru fiecare palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparat de la partenerii Knauf Insulation, vor primi garantat un premiu constand intr-un hanorac cu fermoar tip polar din fleece Knauf Insulation. In functie de numarul de paleti de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparati, clientii vor putea castiga mai multe astfel de premii. Pentru fiecare palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology cumparat , clientii vor primi un hanorac cu fermoar tip polar din fleece Knauf Insulation. Premiile se acorda in limita stocului de 800 bucati.

 

Pentru a putea intra in posesia premiului, clientii participanti trebuie sa sune la numarul de infoline 021-272 32 06 (număr cu tarif normal în reţeaua Romtelecom, cu program de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00, cu excepţia sărbătorilor legale, disponibil în perioada 15 septembrie 2014- 30 Noiembrie 2014 ) pana in data de 30 Noiembrie 2014, sa isi lase datele decontact (nume firma, nume reprezentant legal, numele persoanei participante si functia detinuta in firma, in cazul in care nu este reprezentantul legal, sa precizeze daca are acordul reprezentantului legal al firmei pentru a participa, adresa de corespondenta, adresa punctului de lucru, numar telefon, numar paleti achizitionati, numar si data factura) precizand totodata si partenerul/distribuitorul direct Knauf Insulation de la care a achizitionat produselor participante in campania promotionala, urmand ca intr-un interval de cel mult 15 zile lucratoare sa fie contactati de catre un reprezentant Knauf Insulation pentru a stabilii modalitatea si data la care vor primii premiul.

SECŢIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR ŞI VALIDAREA CÂŞTIGĂTORILOR

Pentru ca un participant să poată fi desemnat potenţial câştigător trebuie să îndeplinească cerinţele legate de dreptul de participare stipulate în prezentul regulament.

Acordarea si validarea premiilor:

Premiile vor  fi inmanate de catre un reprezentant al Organizatorului, intr-un interval de cel mult 15 zile lucratoare din momentul in care castigatorul suna la infoline pentru a-si revendica premiul. Castigatorii vor fi contactati in prealabil, pentru stabilirea datei si adresei de livrare.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala, in original, care atesta cumpararea a cel putin unui palet intreg de vata minerala de sticla cu Ecose Technology in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca si cel  transmis la infoline pentru revendicarea premiului.

In momentul inmanarii premiului de catre reprezentantul Organizatorului, castigatorul trebuie sa prezinte acestuia dovada de cumparare a produsului/lor participante, reprezentand factura fiscala sau bonul fiscal, si sa completeze un Proces Verbal de predare primire. In cazul in care castigatorul nu este reprezentantul legal al firmei respective, acesta trebuie sa prezinte o imputernicire emisa de catre societatea respectiva, in baza careia este indreptatit sa intre in posesia premiului.

Bonul fiscal/factura fiscala trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru cazurile în care câştigătorii nu vor fi găsiţi la adresa stabilita pentru livrarea premiului sau nu vor putea fi contactati in termen de 15 zile lucratoare de la inregistrarea la infoline.

SECŢIUNEA 8. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

In cadrul acestei Campanii Promotionale Organizatorul ofera in total 800 de premii constand intr-un hanorac cu fermoar tip polar din fleece Knauf Insulation.

Valoarea premiilor oferite în această campanie promoţională este de 53.222 RON (fara TVA inclus).

Castigatorii nu pot primi echivalentul în bani al premiului câştigat. Câştigătorii nu vor putea să să solicite schimbarea premiului în niciun fel. Garanţia produselor oferite ca premiu se supune condiţiilor impuse de producător/distribuitor. În cazul în care, după finalizarea promoţiei, rămân premii neacordate, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu le mai atribui.   

SECŢIUNEA 9. CÂŞTIGĂTORII ŞI ANUNŢAREA PREMIILOR

Numele câştigătorilor şi premiile câştigate în cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligaţiilor impuse de Ordonanţa de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, aşa cum a fost ulterior modificată prin Legea nr. 650/2002.

Lista câştigătorilor (nume, prenume, oraş) va fi postată pe site-ul www.knaufinsulation.ro in termen de maxim 15 zile lucratoare dupa incheierea campaniei promotionale.

SECŢIUNEA 10. RESPONSABILITATE

Dreptul de proprietate asupra premiului aparţine în exclusivitate câştigătorului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra dovezilor de achizitie trimise Organizatorului. În eventualitatea unei dispute asupra validităţii unui castigator, decizia Organizatorului este definitivă. 

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru cazurile in care:- inscrierile in campanie se realizeaza înainte sau după perioada menţionată în Regulament;  - premiile sunt revendicate dupa data limită, respectiv 30 Noiembrie 2014 ; - dovezile de achizitie sunt deteriorate, ilizibile sau cu ştersături;  - situaţiile în care câştigătorii nu pot fi contactaţi de către Organizator, in termenul mentionat in prezentul regulament, din motive independente de acesta; - participanţii care au pierdut calitatea de potenţiali câştigători sau de câştigători, nu au dreptul să solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

SECŢIUNEA 11. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii sunt datele de identificare si contact ale persoanelor juridice si ale reprezentantilor legali ai acestora (respectiv ale personalului de contact din Locatie). Aceste date sunt prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Legea 677/2001) si exclusiv in scopul desfasurarii activitatii profesionale si de protocol, in vederea mentinerii unei evidente a datelor de contact ale Partenerilor si Clientilor  si respectiv in vederea acordarii premiilor in cadrul prezentei Campanii.

SECŢIUNEA 12. TAXE

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.  

SECŢIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite la urmatoarea adresa: S.C. KnaufInsulation S.R.LCITY GATE BUILDING - SOUTH TOWER, PiataPreseiLibere Nr. 3-5, Et. 4, Sector 1, 013702 Bucuresti, in atentia Departamentului Marketing, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii castigatorului/castigatorilor. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare vreo contestatie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECŢIUNEA 14. ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform Codului civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existent aacesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitiacazului de forta majora.

SECŢIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Regulamentul promoţiei “Castiga cu Knauf Insulation” va fi disponibil pe site-ulwww.knaufinsulation.ro . De asemenea, poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicată promoţiei 021-272 32 06 (număr cu tarif normal în reţeaua Romtelecom, cu program de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00, cu excepţia sărbătorilor legale, disponibil în perioada 15 septembrie 2014- 30 Noiembrie 2014 ).  

Participarea la această campanie promoţională implică obligativitatea respectării tuturor prevederilor prezentului Regulament.Participanţii care au pierdut calitatea de potenţiali câştigători sau de câştigători, nu au dreptul să solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

S.C. Knauf Insulation S.R.L.

 

PrinImputernicit

Burghiu- Petrache Gina


 
Acesta promotie este valabila de la 2014-09-15 si expira la 2014-11-30  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24