home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Danone - „Danone Black Sea 2017”  

 

Castigatori validati

Saptamana 1:

Memet Guler - voucher turism 1.000 lei GoTravel

Saptamana 2:

Iorga Sorin - voucher turism 1.000 lei GoTravel 

Saptamana 3:

Ghezea Doina-Gabriela - voucher turism 1.000 lei GoTravel 

Saptamana 4:

Iamandii Catalin- voucher turism 1.000 lei GoTravel   

Saptamana 5:

Dumitrescu Cristina-Doina  - voucher turism 1.000 lei GoTravel   

Saptamana 6:

Aanitei Ana Maria - voucher turism 1.000 lei GoTravel     

Saptamana 7:

Ciucioi Cristian-Gabriel - voucher turism 1.000 lei GoTravel  

Saptamana 8 :

Gospodin Iancu - voucher turism 1.000 lei GoTravel   

Saptamana  9:

Costrasuc-Nastase Daniela - voucher turism 1.000 lei GoTravel   

Saptamana  10:

Costrasuc Dumitru- voucher turism 1.000 lei GoTravel  

Saptamana  11:

Climente Dumitru Sorin- voucher turism 1.000 lei GoTravel  

Saptamana  12:

Dumitrescu Daniel- voucher turism 1.000 lei GoTravel    

 


 
Regulament:

ACT ADITIONAL NR. 2
La regulamentul Campaniei “Danone Black Sea 2017”

Organizatorul Campaniei “Danone Black Sea 2017”, Societatea Danone-Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L., cu sediul central în Str. Sold. Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J 40/9619/1996, avand CUI 8961927, hotaraste să realizeze modificari la Regulamentul Oficial al Campaniei, ce constau in:
 
 1. Se modifica mentiunile referitoare la tragerile la sorti din cadrul Sectiunii 7- B a regulamentului, astfel:
"Premiile saptamanale se vor acorda prin trageri la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat. Tragerile la sorti se vor realiza de catre o comisie formata din reprezentanti ai Agentiei si ai Agentiei de marketing direct, in numar impar. Rezultatul fiecarei extrageri se va consemna intr-un Proces Verbal semnat de membrii comisiei".


Toate celelalte prevederi ale regulamentului rămân neschimbate.
 
 
ACT ADITIONAL NR. 1
La regulamentul Campaniei “Danone Black Sea 2017”

Organizatorul Campaniei “Danone Black Sea 2017”, Societatea Danone-Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L., cu sediul central în Str. Sold. Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J 40/9619/1996, avand CUI 8961927, hotaraste să realizeze modificari la Regulamentul Oficial al Campaniei, ce constau in:
 
 1. Se modifica continutul mesajului pe care trebuie sa il trimita participantii in vederea inscrierii, din "nume, prenume, codul fiscal de pe bon, precum si numarul bonului fiscal" in "codul fiscal de pe bon si numarul bonului fiscal".
 2. Se modifica textul mesajului de raspuns pentru participare invalida, din “Datele sunt incorecte.Tasteaza doar nume prenume, codul fiscal de pe bonul fiscal si numarul bonului fiscal.. Detalii in regulament pe www.regulamentepromotii.ro”, in “Datele sunt incorecte.Tasteaza doar codul fiscal de pe bonul fiscal si numarul bonului fiscal. Detalii in regulament pe www.regulamentepromotii.ro” .
3. La tragerea la sorti din data de 12 iunie 2017 vor participa atat inscrierile care contin nume, prenume, codul fiscal de pe bonul fiscal si numarul bonului fiscal cat si inscrierile care contin codul fiscal de pe bonul fiscal si numarul bonului fiscal.


Toate celelalte prevederi ale regulamentului rămân neschimbate.
 
 
 
Regulamentul oficial al Campaniei Promotionale  „Danone Black Sea 2017”SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Danone Black Sea 2017” (numita în cele ce urmeaza „Campania promotionala”), este organizata de Societatea Danone-Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L. (numita în prezentul regulament “Organizatorul” sau „Danone”), cu sediul central în Str. Sold. Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J 40/9619/1996, avand CUI 8961927, inscrisa la ANSPDCP sub nr. 3487.

Participantii la aceasta Campanie promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial prezentate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Campania se va derula prin intermediul Agentiei ACTIV AD S.R.L cu sediul București, str. Belizarie, nr. 5, bl. 21/7, sc. A, et. 3, ap. 10, sector 1, punct de lucru în Bucuresti, Str. Inginer Emil Balaban, nr. 8, sector 1, București, C.U.I. RO13115533, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/5671/2000, denumita in continuare „Agentia ”si a More Results Marketing S.R.L., operator de date cu caracter personal, nr. inregistrare 2649, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str. Baicului nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 2, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20956/2004, cod unic de inregistrare RO 17044796, denumita in continuare „Agentia de marketing direct”.
Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul Oficial”), fiind obligatoriu pentru toti Participantii.

Prin participarea la acesta Campanie, se prezuma cunoasterea Regulamentului Oficial si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

Regulamentul Oficial va fi disponibil oricarui solicitant în mod gratuit pe site- ul  www.regulamentepromotii.ro pe toata perioada Campaniei Promotionale.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.


SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta Campanie promotionala este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in judetele Constanta si Tulcea, participantii putandu-se inscrie in campanie in baza achizitionarii de produse Danone, respectiv a bonurilor emise de unitati economice exclusiv din judetul Constanta si/sau judetul Tulcea.


SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in perioada 01 iunie 2017, ora 00:00:00 – 31 august 2017, ora 23:59:59, cu respectarea datelor prevazute in prezentul Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Campaniei. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate către public prin punerea la dispozitie a Regulamentului pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.

Inscrierea in Campania promotionala se face prin trimiterea de SMS asa cum este prezentat in Sectiunea 7, inscrierea se poate face zilnic in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 pe toata durata Campaniei promotionale. 

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

La prezenta Campanie promotionala pot participa atat cetatenii si rezidentii romani cat si cetatenii straini cu varsta peste 18 ani (impliniti anterior datei de inscriere in Campania promotionala) si cu adresa stabila in Romania, care achizitioneaza de pe teritoriul Romaniei, exclusiv din judetul Consctanta si/sau judetul Tulcea produsele specificate in prezentul Regulament, in cantitatile indicate, si se inscriu in promotie conform termenilor si conditiilor Regulamentului Oficial.

Nu pot participa la Campanie urmatoarele categorii de persoane: 
a. Angajatii companiei Danone P.D.P.A. S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia; De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Concurs;
b. Angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Campaniei. De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Concurs; 
c. Persoanelor a caror varsta este mai mica de 18 ani. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta minima acceptata conform prezentului Regulament Oficial.

Participarea la aceasta Campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial.


SECTIUNEA 5. PRODUSE PARTICIPANTE 
La aceasta campania promotionala participa toate produsele Danone comercializate de unitati economice din judetele Constanta si Tulcea pe perioada campaniei, dupa cum urmeaza:

Produsele participante la campanie sunt toate produsele "Danone",
marca proprietatea Organizatorului.

In campanile nu participa produsele “Danone”, marca proprietatea Organizatorului, denumite multipack-uri [infolieri promotionale de mai multe produse de acelasi fel]

Campania promotionala se desfasoara prin intermediul tuturor punctelor de vanzare din judetele Constanta si Tulcea care comercializeaza legal produsele Danone participante la campanie si descrise la aceasta sectiune.


SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

La prezenta Campanie promotionala se acorda in total 12 premii dupa cum urmeaza:

-  12 vouchere emise de agentia de turism GoTravel, in valoare de 1.000 lei fiecare

Detalii voucher:

Castigatorii Premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiilor sau în alte produse. Premiile neacordate raman in posesia Organizatorului.  

Castigatorul poate beneficia de o singura vacanta in cuantumul celor 1.000 lei pana la data expirarii sale, in termen de 3 luni de la intrarea in posesie a voucherului. 

Optiunile de vacanta vor fi solicitate agentiei partenere: GoTravel, avand datele de contact:

Adresa:Str. Lt. Alexandru Paulescu nr. 31, sector 2, Bucuresti
Telefon:+4021.305.99.55
Fax:+4021.305.99.50
E-mail:office@gotravel.ro

Castigatorul poate achizitiona vacanta doar de la agentia partenera, GoTravel.

In eventualitatea in care castigatorul nu foloseste in totalitate suma de 1.000 lei stipulata pe voucher, acesta nu poate beneficia de restul ramas dupa tranzactia efectuata 
In cazul in care vacanta Castigatorului depaseste suma voucherului de 1.000 lei, agentia il va informa pe acesta ca diferente dintre valoarea vacantei achizitionate si valoarea premiului se va factura pe numele Castigatorului si abia dupa acordul Castigatorului se va continua cu achizitionarea vacantei.

Valoarea totala a premiilor este de 12.000 RON. 

Castigatorii (nume, prenume si premiu castigat) fiecarei extrageri saptamanale vor fi publicati online pe site-ul www.regulamentepromotii.ro dupa incheierea sesiunii de validare a castigatorilor.SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

A. Conditii de Participare

Pentru a se putea inscrie la campania promotionala, participantii trebuie sa indeplineasca 3 (trei) conditii cumulative:

a) sa cumpere de la orice punct de vanzare din Judetele Constanta sau Tulcea minim 2 (doua) produse Danone, dintre cele mentionate la Sectiunea 5 „Produse participante”, pe un singur bon fiscal si sa pastreze bonul fiscal.
b) sa se inscrie la Campania promotionala cu bonul fiscal ce indeplineste conditiile de la punctul a) folosind urmatoarea metoda de inscriere:

sa trimita in perioada Campaniei promotionale un SMS la 1859, numar cu tarif normal deschis in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom, cu textul: nume, prenume, codul fiscal de pe bon, precum si numarul bonului fiscal*.

* Avand in vedere ca distribuitorii METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L. (referit in continuare ca „METRO”) si SELGROS CASH & CARRY S.R.L. (referit in continuare ca „SELGROS”) nu emit bonuri fiscale pentru achizitia produselor din magazinele proprii, singura dovada a achizitiei produselor Danone din aceste magazine fiind factura, si avand in vedere decizia Danone P.D.P.A. de a accepta participarea consumatorilor Persoane Fizice care achizitioneaza produse Danone conform regulamentului din magazinele distribuitorilor sus-mentionati, textul regulamentului se completeaza dupa cum urmeaza:

Toate referirile la Bon Fiscal din Regulament se completeaza astfel: „Bon fiscal sau Factura METRO sau SELGROS”

Se vor accepta exclusiv facturile emise de catre METRO sau SELGROS in perioada 01 Iunie 2017 – 31 August 2017 catre Persoane Fizice. Nu se vor valida participarile cu facturi emise de alti emitenti sau facturile emise de METRO sau SELGROS catre Persoane Juridice.

Cu un bon fiscal se poate face o singura inscriere valida in Campania promotionala si cu el se poate castiga un singur premiu in campanie.

c) sa indeplineasca conditiile de participare la Campania promotionala mentionate la Sectiunea 4.

Un SMS de participare la Campania promotionala este considerat VALID (CORECT)  in cazul in care este format numai din nume prenume, codul fiscal de pe bon, precum si numarul bonului fiscal (asa cum apar pe bonul fiscal aferent achizitionarii celor 2 produse Danone participante la promotie) si este de forma descrisa la sectiunea 7, punctul b scris fara alte spatii sau caractere si/sau alte informatii trimis doar o singura data la numarul 1859 si neinscris anterior pe site-ul promotiei. 

Prin exceptie de la regulile sus mentionate in prezentul articol, se vor considera VALIDE si SMS-urile a caror sintaxa respecta urmatoarele reguli alternative:

datele pot fi urmate de oricare din separatoarele: spatiu, virgula, slash, punct, punct si virgule;
se accepte atat litere mici cat si mari
intre datele scrise in SMS trebuie obligatoriu sa existe un separator
 
Participantii pot trimite SMS la numarul 1859  pentru a participa la Campania promotionala pana la data de 31 august 2017, ora 23:59:59 inclusiv. 

Eventualele contestatii se pot transmite telephonic prin apelarea numarului de telefon 021.205.99.05 – Telefonul Consumatorului Danone, intre orele 09:00 – 18:00 pâna la data de 31 august 2017 (inclusiv) , ora 17:59:59 (inclusiv). Orice contestatii transmise dupa aceasta data nu vor fi luate în considerare. 

Fiecare participare prin SMS este validata la momentul introducerii ei in Campania promotionala in conditiile expuse mai sus.

Astfel,  pentru participarile prin SMS, Organizatorul va trimite in cel mai scurt timp participantului un SMS cu raspunsul corespunzator situatiilor intalnite dupa cum urmeaza:

1. Pentru confirmarea participarii VALIDE:
- se va trimite in perioada 01 iunie, ora 00:00:00 – 31 august,ora 23:59:59 pentru fiecare SMS distinct trimis de pe un anume numar de telefon si ale carui date  nu sunt prezente intr-o inregistrare valida anterioara, SMS-ul / MESAJUL (textul de raspuns): 

“Felicitari, participarea a fost inregistrata. Pastreaza bonul si vei fi anuntat daca ai castigat. Mai multe bonuri, mai multe sanse!”

2. Pentru sintaxa incorecta – participare INVALIDA :
- se va trimite in perioada 01 iunie, ora 00:00:00 – 31 august,ora 23:59:59 pentru fiecare SMS primit cu o sintaxa care nu respecta regulile de inregistrare / MESAJUL: 

“Datele sunt incorecte.Tasteaza doar nume prenume, codul fiscal de pe bonul fiscal si numarul bonului fiscal.. Detalii in regulament pe www.regulamentepromotii.ro”
 
3. Pentru duplicare inregistrare – participare INVALIDA:
- se va trimite in perioada 01 iunie, ora 00:00:00 – 31 august,ora 23:59:59 pentru fiecare SMS cu aceleasi date ca intr-un SMS valid trimis anterior de pe acelasi numar de telefon
MESAJUL: 

“Inregistrare incorecta prin duplicare. Cu un bon fiscal te poti inregistra o singura data. Detalii pe www.regulamentepromotii.ro.” 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajelor de raspuns (transmise prin SMS) pe parcursul Campaniei, fara o notificare prealabila.
Un Participant definit de aceeasi combinatie de nume, prenume, domiciliu, inscrise in cartea de identitate si numar de telefon mobil, are dreptul sa participe ori de cat ori doreste, pe intreaga durata a Campaniei si sa castige un singur premiu. Dacă ulterior, la validare, se constată că un participant a câştigat mai mult de 1 premiu, acesta are dreptul sa primească doar primul premiu pentru care a fost desemnat câştigător.
Participantii nu au dreptul sa se inscrie in campanie folosind mai multe numere de telefon mobil, sau prin inscrierea de mai multe ori a aceluiasi bon fiscal.


B. Metodologia de acordare a premiilor

Premii Saptamanale:
Premiile saptamanale se vor acorda prin trageri la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat in prezenta unui notar public sau avocat care va autentifica fiecare extragere.

In cadrul Campaniei promotionale se vor realiza 12 extrageri saptamanale dupa cum urmeaza: 

1. In data de 12 iunie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei, 01.06.2017 pana in data de 11.06.2017, ora 23:59:59
2. In data de 19 iunie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 18.06.2017, ora 23:59:59
3. In data de 26 iunie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 25 Iunie 2017, ora 23:59:59
4. In data de 03 iulie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 02 Iulie 2017, ora 23:59:59
5. In data de 10 iulie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 09 Iulie 2017, ora 23:59:59
6. In data de 17 iulie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 16 Iulie 2017, ora 23:59:59
7. In data de 24 iulie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 23 Iulie 2017, ora 23:59:59
8. In data de 31 iulie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 30 Iulie 2017, ora 23:59:59
9. In data de 07 august 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 06 August 2017, ora 23:59:59
10. In data de 14 august 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 13 August 2017, ora 23:59:59
11. In data de 21 august 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 20 August 2017, ora 23:59:59
12. In data de 01 septembrie 2017 – extragere dintre participarile valide de la inceputul promotiei pana in data de 31August 2017, ora 23:59:59


La fiecare extragere saptamanala se va desemna un (1) castigator si cinci (5) rezerve.
In cazul invalidarii unui castigator extras, se va trece la validarea primei rezerve extrase.

De la fiecare tragere la sorti vor fi elimiate din baza de date SMS-urile de participare VALIDE care au fost declarate castigatoare intr-o tragere la sorti anterioara sau a rezervelor desemnate intr-o tragere la sorti anterioara si promovate ca si castigatori pana la momentul extragerii.

In cadrul campaniei, un participant poate castiga un singur premiu. Cu acelasi bon fiscal se poate castiga un singur premiu pe toata perioada Campaniei promotionale.

Tragerile la sorti se vor realiza de catre o comisie formata din un reprezentant al Agentiei si unul al Agentiei de marketing direct si vor fi atestate de catre un avocat/notar prezent la locul extragerii.

Dupa desemnarea castigatorilor se va proceda la validarea acestora conform conditiilor de validare specificate la Sectiunea 8 prin contactarea telefonica. 

In cazul in care castigatorul este apelat in 3 zile diferite si nu poate fi contactat in vederea validarii, atunci castigatorul va fi invalidat urmand a se apela la prima rezerva desemnata.

C. Livrarea premiilor

Livrarea premiilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile lucratoare de la validarea castigatorilor, la adresele de livrare furnizate de catre castigatorii validati. Castigatorii pot opta pentru anumite date sau ore de livrare in limitele indicate de Organizator la momentul validarii.
Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu declara o adresa de livrare corecta sau nu sunt acasa in momentul in care curierul le va livra premiul sau nu raspund la avizarea lasata de curier la adresa indicata de catre castigator. Organizatorul va trimite premiul o singura data prin curier iar daca castigatorul nu raspunde la avizarea lasata de curier, premiul se va intoarce la Organizator. Premiul poate fi retrimis la cererea castigatorului, costurile de expediere fiind suportate integral de castigatorul respectiv pana la data de  15 Octombrie 2017 sau, in caz contrar, premiul va fi anulat si nu se va mai acorda in cadrul promotiei.

In faza receptionarii premiilor:
Pentru livrarea premiilor va fi necesara prezentarea codului numeric personal; acesta trebuind mentionat in baza prevederilor Codului Fiscal, conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator.
In cazul in care un castigator refuza sa indice codul sau numeric personal nu ii va fi inmanat premiul castigat, el urmand a fi decazut din drepturile de a reclama acest premiu.
Castigatorilor li se poate solicita prezentarea la livrarea premiului a bonului fiscal original in baza caruia a fost validat ca si castigator .
Persoanele care nu indeplinesc conditiile impuse de Regulamentul Oficial nu vor intra in posesia premiului si vor fi decazuti din drepturile de a reclama acest premiu.


SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un castigator sa fie validat trebuie sa îndeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

- sa îndeplineasca conditiile de la Sectiunile 3, 4, 5, 7 ale prezentului Regulament Oficial.
- sa trimita prin SMS la 1859 (tarif normal) nume prenume, codul fiscal de pe bonul fiscal, precum si numarul bonului fiscal, in conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial;
- Datele tiparite pe bonul fiscal trebuie sa fie identice cu cele primite de Organizator pe prin sms la 1859
- sa aiba mentiunea de bon fiscal/factual fiscala si sa contina denumirea emitentului sau a unei structuri de vanzare a emitentului din judetul Constanta sau judetul Tulcea;
- sa aiba numar alocat automat de casa de marcat electronica a structurii de vanzare de la care au fost achizitionate produsele participante care sa coincida cu numarul de bon inregistrat in concurs;
- data achizitiei produselor participante inscrisa pe bon fiscal/factura fiscala sa fie anterioara inscrierii numarului de bon/factura in concurs, insa din perioada desfasurarii campaniei;
- sa aiba mentionata in mod corect denumirea produselor participante.
- Informatiile inscrise pe bonul fiscal/factura fiscala trebuie sa fie lizibile.
- sa pastreze bonul fiscal declarat pana la primirea premiului.
- sa trimita prin email copia scanata a bonului fiscal declarat castigator alaturi de o copie dupa BI/CI in maxim 3 zile de la data anuntarii potentialului castig, apoi prin posta/curier in format original;
- sa aiba varsta de 18 ani impliniti anterior datei de inscriere in Campania promotionala 
- sa indice o adresa de livrare a premiului pe teritoriul Romaniei
- un bon fiscal reprezinta o singura sansa de castig a unui singur premiu, iar Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi bon participant in campania promotionala; premiul va fi acordat persoanei care isi declara datele de contact si identifica inscrierea castigatoare prin numar bon si data bon in discutia telefonica cu operatoarele telemarketing.
- in cazul in care nu se va putea lua legatura cu castigatorul in 3 zile diferite dupa desemnarea ca si castigator sau in cazul in care castigatorul dupa data contactarii nu va trimite prin email bonul fiscal care face dovada achizitiei celor 2 produse participante la promotie alaturi de copia dupa CI/BI in maxim 3 zile de la data anuntarii potentialului castig, Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i anula castigul si de a apela la prima rezerva extrasa pentru premiul respectiv. In cazul invalidarilor succesive a castigatorilor si a rezervelor corespunzatoare se va proceda la preluarea urmatoarelor rezerve pana la acordarea premiilor. La epuizarea rezervelor de la o extragere pe un anumit premiu, respectivul premiu nu va mai fi acordat si va ramane in posesia Organizatorului fara obligatia de alocare catre alt participant.

Elementele de identificare ale castigatorului sunt:
• In faza participarii:
- Asocierea unica dintre nume prenume, codul fiscal de pe bonul fiscal, numarul bonului fiscal si numarul de telefon de pe care s-a trimis SMS la 1859. Se accepta o singura participare valida pentru fiecare asociere dintre cele trei elemente sus mentionate.

• In faza validarii telefonice:
- castigatorul va comunica operatorului daca detine, in original, bonului fiscal declarat castigator, precum si toate datele  sale de identificare: Nume si Prenume, Data Nasterii, Adresa fizica, Adresa e-mail.
- castigatorul va trimite prin e-mail: la adresa promotii@moreresults.ro bonul fiscal declarat castigator alaturi de o copie dupa BI/CI, precum si adresa pentru livrarea premiului, in maxim 3 zile de la data anuntarii potentialului castig. 
In cazul in care documentul transmis este ilizibil Organizatorul va solicita retransmiterea documentului prin fax/e-mail, sau  prin posta catre Agentia de marketing direct, More Results Marketing S.R.L., la adresa: Bucuresti, Str. Baicului nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 2, sector 2

In cazul in care castigatorul care a furnizat documentul ilizibil nu poate fi contactat in 3 zile diferite pentru retransmiterea documentului, el este decazut din drepturile de a reclama premiul.

• In faza validarii finale:
Trimiterea bonului fiscal declarat castigator, in original, prin  posta/curier la adresa More Results Marketing S.R.L., la adresa: Bucuresti, Str. Baicului nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 2, sector 2in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data informarii asupra prezentarii in original a bonului fiscal;

Datele tiparite pe bonul fiscal trebuie sa fie identice cu cele primite de Organizator prin sms la 1859 si cu care participantul a fost extras castigator, bonul fiscal trebuie sa ateste achizitia a minim 2 produse Danone participante in perioada campaniei, data bonului sa fie anteriora trimiterii sms-ului de inscriere, iar bonul fiscal sa apartina unei unitati economice din Judetul Tulcea sau Judetul Constanta.

Organizatorul si colaboratorii sai au dreptul sa invalideze toti castigatorii care nu respecta conditiile de validare enumerate mai sus, acestia fiind decazuti din drepturile de a reclama premiul.

Verificari si sanctiuni: 
Din dorinta de a nu prejudicia nici un consumator care doreste sa participe la Campania promotionala, Organizatorul isi rezerva dreptul sa poata efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare la Campania promotionala.
In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca procesul de participare a fost fraudat, Organizatorul isi rezerva dreptul sa retraga participantilor dreptul la premiile obtinute ca rezultat al activitatii lor neconforme si/sau sa restrictioneze participarea la Campania promotionala pina la incheierea acesteia.

SECTIUNEA 9. ERORI SI BONURI FISCALE NECORESPUNZATOARE

Organizatorul, partenerii si alte societati implicate in aceasta Campanie promotionala nu vor fi raspunzatori pentru erori de imprimare sau alte erori sau pentru modificarea bonurilor fiscale si a elementelor componente necorespunzatoare. In nici una dintre situatiile descrise anterior nu se vor acorda mai multe premii decât cele prevazute în prezentul Regulament Oficial.

SECTIUNEA 10. RASPUNDERE

Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea ei nu îsi asuma raspunderea pentru:

- participarile prin SMS facute inainte de data de 06 iunie 2017, ora 00:00:00 si dupa data de 31 august 2017, ora 23:59:59;

SMS-urile de participare care nu au ajuns la destinatie din cauza unor defectiuni tehnice ale retelelor de telefonie mobila sau probleme tehnice ce tin exclusiv de operatorii de telefonie mobila.
SMS-urile de participare trimise la un alt numar scurt decat 1859, numar valabil pentru prezenta campanie promotionala.
Dovada de expediere a mesajelor SMS de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.
Organizatorul are dreptul de a invalida mesajele SMS de participare care contin informatii false ori eronate (de exemplu sintaxa gresita) si care nu îndeplinesc conditiile de validare de la Sectiunea 7.
Prin inscrierea la Campania promotionala, participantii sunt de acord sa respecte prezentul Regulament Oficial si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate problemele legate de desfasurarea Campaniei promotionale.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei promotionale. 

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.
In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Organizatorul si societatile implicate in Campanie:
a) nu sunt raspunzatori pentru bonurile fiscal/facturile fiscale deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;
b) sunt exonerati de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii;
c) nu sunt raspunzatori de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii.
d)  Organizatorul are dreptul de a invalida formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare. 

De asemenea, Organizatorul nu e raspunzator pentru date gresite sau false de exemplu, dar fara a se limita la date personale incomplete pe care Participantii le declara in sms-urile de participare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate. 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor la campania promotionala le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de interventie, de opozitie, de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere. In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate apartinand persoanelor vizate au urmatorul continut (Organizatorul este referit in aceste paragrafe drept “Operator”): 

1. Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, adresata la Danone P.D.P.A. SRL, Str. Sold. Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti, Romania, o data pe an, in mod gratuit, Danone va confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora.

2. Dreptul de interventie asupra datelor: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

(i) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
(ii) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
(iii) realizarea notificarii catre tertele persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, Danone va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime toate acele date a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

3. Dreptul de opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop” (reprezentand alin.2 al art.15 din legea 677/2001).
Urmatoarele date personale vor fi colectate pe durata Campaniei promotionale: nume si prenume, sex, data nasterii, CNP, seria,si numarul BI/CI, telefon, adresa de e-mail. Scopurile constituirii bazei de date sunt: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea si validarea castigatorilor Campaniei promotionale, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, informarea persoanelor incluse in baza de date a Danone prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator sau la produsele Organizatorului. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai, precum si a companiei de curierat.
Prin inscrierea la Campania promotionala, participantii care au optat in acest sens isi dau in mod expres consimtamantul ca datele lor (respectiv nume si prenume, sex, data nasterii, seria si numarul BI/CI, telefon, adresa de e-mail) sa fie incluse in baza de date a Danone si sa primeasca ocazional obiecte promotionale sau informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege. Toate aceste informatii devin proprietatea Danone, cu toate drepturile aferente, inclusiv dreptul de a prelucra sau utiliza in scopuri de marketing direct informatiile continute, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana respectiva. 
Participarea la prezenta Campanie presupune acceptul castigatorilor referitor la faptul ca, persoana lor, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia lor pot fi facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator pentru a face publica premierea si asocia cu marcile acestuia Danone, insa doar in legatura cu prezenta campanie promotionala si fara a leza imaginea ori drepturile acestora. Cesiunea si utilizarea de catre Organizator a acestor informatii se va face fara nici un fel de plata suplimentara catre participanti. Castigatorii inteleg ca predarea premiilor poate fi un eveniment public, materialele rezultate din acest eveniment putand fi folosite de catre Danone in promovarea imaginii proprii fara plata suplimentara catre castigatori.

SECTIUNEA 12. TAXE, IMPOZITE SI ALTE CHELTUIELI

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu Codul fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura în legatura cu acestea fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului. 

Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, contravaloarea accesului la Internet pentru accesarea regulamentului campaniei, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului sau a trimiterii bonului fiscal/facturii fiscale la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei, sau a trimiterii documentele solicitate prin fax sau e-mail).
Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament Oficial vor fi suportate de catre castigator.

SECTIUNEA 13. ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta Campanie promotionala poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

SECTIUNEA 14. LITIGII

În cazul unor potentiale litigii aparute între Organizator si participantii la Campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate în litigiu se vor adresa pentru solutionare instantelor competente române în jurisdictia carora se afla Organizatorul.
Prin participarea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. 
Acesta promotie este valabila de la 2017-06-01 si expira la 2017-08-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24