home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Cif - “Castiga o bijuterie de bucatarie”  

Cumpara Cif Inox, intra pe www.inoxstil.ro si inscrie-te la tragerea la sorti pentru unul din cele 10 vouchere in valoare de 5000 RON !

Cu voucherul castigat iti vei putea alege echipamente de bucatarie din inox din magazinele Franke si iti transformi bucataria intr-o bijuterie !


 
Regulament:

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Castiga o bijuterie de bucatarie”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizator al campaniei promotionale “Castiga o bijuterie de bucatarie” (“Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, inregistrata la A.N.S.P.D.C.P., cu notificarea nr. 2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI

2.1. Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 15 iunie 2007 – 15 august 2007, prin intermediul S.C. Lowe & Partners SRL cu sediul in mun. Bucuresti, str. Radu Voda, Nr. 17, sect. 4, numita in continuare “Agentia”.

2.2. Durata, mecanismul si Regulamentul Campaniei vor fi aduse la cunostinta publicului prin intermediul website-ului de promotie www.inoxstil.ro, existent pe intreaga durata a Campaniei, iar Regulamentul va fi disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant si pe adresa SC Unilever South Central Europe SRL, str. Fabrica de Glucoza, Nr. 2 – 4, sect. 2, Bucuresti.

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE

La prezenta Campanie participa produsele marca Cif Inox Gel 500ml si Cif Inox Spray 500ml (marca inregistrata a Unilever), numite in cele ce urmeaza „produse participante”, comercializate atat in mod individual, cat si sub forma de pachet. Prin pachet cu produse participante se intelege orice forma de ambalare de produse similare sau diferite, cu pret distinct.

SECTIUNEA 4. PREMIILE

4.1 In cadrul Campaniei se vor acorda printr-o singura tragere la sorti, organizata conform art.6.1 si art.6.3 de mai jos, 10 vouchere in valoare de 5.000 RON, cu TVA inclus, fiecare, in baza carora castigatorii isi pot achizitiona, in perioada mentionata pe voucher, produse de inox – electrocasnice, mobilier si/sau decoratiuni/accesorii pentru bucatarie - din magazinele Franke sau partenere Franke de pe teritoriul Romaniei, asa cum acestea vor fi indicate de catre Organizator.

4.2 Valoarea totala a premiilor este de 50.000 RON cu TVA inclus. Valoarea fiecarui premiu, cuprinde valoarea mentionata la art.4.1 de mai sus, la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa.

4.3 In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu (prin refuz se intelege orice manifestare expresa de refuz a premiului ca de exemplu dar fara a se limita la refuzul expres de a prezenta eticheta produsului cu codul de bare desemnat castigator, refuzul de a comunica datele personale etc), asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a mai organiza o noua tragere la sorti. La tragerea la sorti vor participa toate inregistrarile valide facute pe website-ul Campaniei, si care contin: codul de bare valid al unuia din cele 2 produse in promotie, numele, prenumele si telefonul participantului.

SECTIUNEA 5. MODUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

5.1 Pentru a participa la Campanie, orice consumator trebuie sa cumpere in perioada 15 iunie 2007 – 14 august 2007 inclusiv, cel putin un produs participant la Campanie si sa se inscrie in Campanie in aceeasi perioada, prin intermediul formularului de inscriere aflat pe pagina dedicata Campaniei postata pe website-ul www.inoxstil.ro (website aflat in administrarea Agentiei) cu urmatoarele date/elemente:

- cod de bare valid de pe oricare din cele 2 tipuri de produse CIF Inox Gel 500ml sau CIF Inox Spray 500ml;

- numele si prenumele participantului;

- telefonul participantului

5.2 Formularul de inscriere la Campanie postat pe pagina dedicata acesteia de pe website-ul www.inoxstil.ro contine urmatoarele campuri:

- Cod de bare Cif Inox Gel 500ml

- Cod de bare Cif Inox Spray 500ml

- Nume

- Prenume

- Telefon

- Adresa de email

- Spatiu de bifat cu textul „ Am luat la cunostinta de regulamentul Campaniei”

Campurile a caror completare este obligatorie pentru ca inscrierea sa se considere valida sunt mentionate cu un asterisc „*”.

5.3 O inscriere in Campanie, respectiv completarea unui formular de participare este considerata valida preliminar daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

<onsumatorul completeaza formularul de inscriere cu un cod de bare Cif Inox Gel 500ml sau un cod de bare Cif Inox Spray 500ml, numele, prenumele si numarul de telefon;

Se bifeaza spatiul cu textul „ Am luat la cunostinta de regulamentul Campaniei”

Achiztia produsului participant si completarea formularului de inscriere este facuta in intervalul 15 iunie 2007 – 14 august 2007.

5.4 O inscriere valida in Campanie necesita introducerea unui singur cod de bare al unui produs Cif Inox participant, care poate fi corespunzator fie produsului Cif Inox gel fie produsului Cif Inox spray.

5.5 Completarea adresei de email in formularul de inscriere in Campanie este optionala, si va fi utilizata de catre Organizator pentru a trimite mesaje email de confirmare a inscrierii in Campanie si pentru a-i contacta pe participantii desemnati ca si castigatori.

5.6 Codul de bare utilizat pentru o inregistrare in Campanie trebuie sa corespunda produsului achizitionat de catre participant, asa cum rezulta de pe eticheta acestuia.

5.7 Un consumator se poate inscrie in Campanie de cel mult 2 ori, respectiv o data cu un cod de bare corespunzator produsului Cif Inox Gel 500ml si o data cu un cod de bare corespunzator produsului Cif Inox Spray500ml, in conditiile in care toate celelate 3 elemente de inscriere sunt identice (nume, prenume si numar de telefon).

5.8 Fiecare inregistrare in Campanie va fi validata preliminar la momentul intrarii in Campanie prin verificarea corectitudinii codului de bare introdus (daca acesta corespunde cu unul din cele 2 tipuri de coduri de bare ale produselor participante in Campanie) si prin verificarea existentei unei alta inscriere/alte inscrieri in Campanie facute cu acelasi nume, prenume si numar de telefon.

5.9 Toti participantii la Campanie care vor completa in formularul de inscriere adresa de email vor primi in mod automat din partea Organizatorului un mesaj prin care vor fi informati despre inscrierea in Campanie si despre faptul ca, in cazul in care vor fi desemnati ca si castigatori, vor fi contactati pentru validarea finala atat telefonic cat si prin email, pe numarul de telefon si adresa de email inscrise in formularul de inscriere. Totodata participantului i se va comunica sa pastreze produsul cu eticheta cu codul de bare inscris pentru validare in caz ca va fi desemnat castigator si ca regulamentul Campaniei este disponibil gratuit accesand website-ul Campaniei www.inoxstil.ro sau site-ul www.regulamentepromotii.ro sau in copie trimitand o cerere scrisa pe adresa adresa Unilever SCE, str. Fabrica de Glucoza, Nr. 2 – 4, sect. 2, Bucuresti.

5.10 La tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului nu vor participa inregistrarile efectuate in afara perioadei Campaniei sau care nu cuprind informatiile solicitate conform art.5.1-5.4. de mai sus sau in care participantii furnizeaza informatii incomplete, incorecte sau inexacte, sau in care se comunica un alt cod in loc de codul de bare al unuia din cele 2 produse participante in Campanie.

5.11 Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a. pentru formularele de participare incomplete, inexacte sau incorecte, precum si pentru formularele de participare la alte Campanii inscrise pe un alt site;

b. pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se inscrie in Campanie.

c. daca numarul de telefon mentionat pe formularul de participare nu poate fi identificat, este inexistent, este temporar suspendat, nu se afla in reteaua de acoperire a serviciului de telefonice mobila sau daca adresa de email completata nu este corecta/valida. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie si nici nu il va putea contacta in cazul in care este desemnat ca si castigator;

d. daca acelasi formular de inscriere este trimis de mai multe ori de catre serviciul/providerul de internet. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a facut mai multe inscrieri sau daca providerul de internet a trimis acelasi formular de participare de mai multe ori, si, in consecinta, va valida numai primul formular, in conditiile in care sunt indeplinite la aceasta inscriere prevederile art.5.1-5.4 de mai sus, urmatoarele inscrieri urmand a fi invalidate conform prezentului Regulament.

e. pentru intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.

5.12 Dupa data limita de completare si inscriere in Campanie a formularelor de participare pe websiteul www.inoxstil.ro (14 august 2007 ora 23:59), formularul de inscriere in Campanie nu va mai fi accesibil pentru participarea la Campanie.

SECTIUNEA 6. ACORDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR

6.1. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 10 castigatori va fi efectuata in data de 15 August 2007 ora 16.00 la sediul Agentiei. Tragerea la sorti se va face in mod electronic in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si un notar public.

6.2. In cadrul tragerii la sorti se vor extrage cele 10 formulare de participare din baza de date electronica formata din totalitatea formularelor de participare intrate in Campanie in intervalul 15 iunie 2007 – 14 august 2007 ora 23.59 si validate preliminar. Un formular de participare odata extras castigator va fi eliminat din baza de date a Campaniei, in asa fel incat sa nu mai poata participa si la extragerile ulterioare.

6.3. In cazul in care vreunul din cei 10 castigatori este invalidat ulterior tragerii la sorti conform cu prevederile prezentului Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a organiza alte trageri la sorti suplimentare, pana la acordarea integrala a tuturor celor 10 premii, dar care nu se vor efectua mai tarziu de data de 22 august 2007. Premiile ramase neatribuite in urma tuturor extragerilor, chiar si a celor suplimentare, raman la dispozitia Organizatorului.

6.4. Dupa efectuarea tragerii la sorti, persoanele desemnate ca si castigatoare vor primi cate un mesaj e-mail pe adresa completata pe formularul de participare (unde este cazul), prin care li se va aduce la cunostinta ca au fost extrase castigatoare la tragerea din data de 15 august 2007 sau, dupa caz, in cadrul extragerilor suplimentare, si ca vor fi contactate pe numarul existent in formularul de inscriere in vederea validarii. De asemenea, castigatorilor potentiali li se va aduce la cunostinta sa comunice Agentiei prin mesaj e-mail de raspuns orice motiv care determina si/sau impiedica contactarea lor telefonica pe numarul din formularul de participare si totodata sa comunice intervalul orar si/sau orice alt numar la care vor putea fi contactati in vederea validarii. Mesajul email de raspuns din partea persoanei desemnata potetniala castigatoare trebuie trimis catre Agentie in maxim 24h din momentul primirii mesajului de contactare din partea Agentiei. Toti consumatorii desemnati potentiali castigatori vor fi sunati pentru validare in intervalul 18.00 – 22.00, in ziua efectuarii tragerii la sorti si inca 24h dupa aceea, sau in intervalul agreat cu potentialul castigator in urma expedierii mesajelor de e-mail mentionate in acest articol. Persoanele desemnate potentiale castigatoare care nu si-au completat in formularul de inscriere adresa de email vor fi contactate de catre Agentie numai telefonic. In cazul in care persoana in cauza nu raspunde la telefon, numarul este temporar indisponibil, persoana nu se afla in zona de acoperire a telefoniei mobile sau orice alta situatie echivalenta cu imposibilitatea Agentiei de a contacta persoana desemnata ca si castigatoare, inscrierea in Campanie va fi invalidata. In cazul in care persoana raspunde la telefon, dar nu se afla in apropierea produsului, atunci se va fixa o ora si o data in urmatoarele 2 saptamani, la care sa fie sunata pentru validare.

6.5. Participantul inscris in Campanie si care a fost extras drept castigator va fi contactat telefonic de catre un reprezentant al Agentiei in ziua extragerii, in vederea validarii. Inainte de inceperea convorbirii participantului i se va comunica identitatea operatorului, scopul apelului si i se va cere sa comunice codul de bare de pe produsul participant si varsta. Daca codul de bare comunicat coincide cu cel din formularul de inscriere in Campanie extras drept castigator, iar participantul indeplineste si celelalte conditii impuse de prezentul Regulament, atunci extragerea va fi validata drept castigatoare.

6.6. Dupa ce a fost validat, castigatorul va trebui sa asculte un mesaj prin care i se comunica faptul ca prin continuarea convorbirii isi exprima acordul expres si neechivoc pentru introducerea datelor personale ce urmeaza a fi comunicate, in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea efectuarii tragerii la sorti si atribuirii premiului. Dupa terminarea acestui mesaj, castigatoriul va comunica urmatoarele date personale: nume, prenume, adresa completa si data nasterii.

6.7. Necomunicarea acestor date, refuzul expres si neechivoc al persoanei in cauza de a comunica datele sale personale, indicarea unor date eronate sau incomplete, precum si neindeplinirea oricarei alte conditii prevazute de prezentul Regulament duce la invalidarea castigatorului, pierderea dreptului de atribuire a premiului si la efectuarea unei noi trageri la sorti pentru atribuirea premiului.

6.8. Numele castigatorilor desemnati in urma tragerii la sorti a Campaniei si premiile castigate vor fi publicate pe www.inoxstil.ro in perioada 22 august – 2 septembrie 2007.

6.9. Castigatorii desemnati prin tragerea la sorti sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite, asa cum este acesta detaliat la art.4.1. de mai sus, si nu pot ceda drepturile asupra premiilor castigate unor alte persoane.

6.10. Pentru validarea finala, castigatorul va fi pus in contact cu un reprezentant autorizat al Agentiei, care se va deplasa la domiciliul castigatorului, comunicat telefonic conform art.6.5 de mai sus, unde va verifica detinerea de catre castigatorul desemnat a ambalajului produsului participant Cif Inox Gel 500ml sau Cif Inox Spray 500ml si actul de identitate cu datele pentru identificare. Fiecare bon valoric va fi predat pe baza de proces-verbal de predare-primire. Procesul-verbal de validare se va semna de ambele parti si se va completa cu numele, prenumele, adresa completa si CNP-ul castigatorului, si acordul sau expres si neechivoc ca datele personale comunicate prin intermediul acestuia sa intre in baza de date a USCE, operata prin intermediul Agentiei, in vederea predarii premiului si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

6.11. Castigatorii vor primi bonul valoric in termen de maxim 2 (doua) saptamani de cand au fost validati si au comunicat datele personale conform art.6.4-6.6 de mai sus, bon valoric ce va avea stampila Unilever si codul numeric unic de individualizare. De asemenea prin procesul-verbal de validare i se va comunica castigatorului perioada/intervalul de timp si magazinul Franke la care acesta trebuie sa se prezinte in vederea intrarii in posesie a premiului.

6.12. In cazul in care reprezentantul autorizat al Agentiei constata, cu ocazia intocmirii procesului-verbal de validare, existenta oricaror neconcordante intre datele inscrise in formularul de participare la Campanie extras drept castigator, cele comuincate telefonic (nume, prenume sau codul de bare de pe ambalajul produsului) si cele prezentate pe produsul cu eticheta ce contine codul de bare desemnat castigator si/sau cele din actul de identitate al castigatorului, atunci castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.13. Fiecare castigator va avea la dispozitie o perioada de maxim 3 (trei) saptamani (inscrisa pe bon de catre reprezentantul autorizat al Organizatorului) din momentul primirii bonului valoric pe baza procesului-verbal, pentru a se prezenta la unul din magazinele Franke indicate de Organizator, cu documentul de identitate si bonul valoric in original si a face comanda pentru produsele de inox - aparatele electrocasnice, mobilierul din inox si/sau decoratiunile/accesoriile pentru bucatarie. Magazinul Franke ii va livra in maxim 4 (patru) saptamani din momentul luarii comenzii bunurile comandate, in functie de modelele de bunuri alese si existenta lor pe stocul respectivului magazin. Transportul bunurilor alese va fi asigurata de catre Agentie, la adresa ceruta de fiecare castigator pe teritoriul Romaniei, si indicata in procesul verbal de predare – primire a voucherului. Predarea-primirea efectiva a produselor din inox comandate de catre castigator se va face pe baza de proces verbal intocmit in 2 exemplare, semnat de castigator si de reprezentantul Agentiei.

6.14. In cazul in care valoarea produselor comandate in baza voucherului de catre un castigator este mai mica de suma de 5.000 RON, TVA inclus, castigatorului nu i se vor restitui in numerar sumele necheltuite, el pierzand aceste suma, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.15. In cazul in care valoarea produselor comandate de catre un castigator depaseste valoarea acordata ca premiu prin voucher (5.000 RON cu TVA inclus), diferenta ce depaseste valoarea voucherului va fi achitata de catre castigator personal.

6.16. Produsele din inox comandate de fiecare castigator vor fi predate impreuna cu certificatele de garantie/conformitate, dupa caz, corespunzatoare emise de catre producator.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

7.1. La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

7.2. Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

7.3. Participantii trebuie sa pastreze produsul pe care se gaseste etcheta cu codul de bare inscris in Campanie conform Regulamentului, in cazul contactarii ca potentiali castigatori sa poata confirma codul de bare reprezentantului Agentiei si sa poata prezenta Organizatorului ambalajul cu acest cod de bare pentru validare, conform art. 6 de mai jos.

SECTIUNEA 8. DIVERSE

8.1. Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

8.2. Prin comunicarea datelor personale in modalitatea aratata in prezentul Regulament, castigatorul Campaniei este de acord ca acestea sa intre in baza de date a Organizatorului (cu numarul de operator nr. 2220), prelucrata de catre Agentie in vederea efectuarii tragerii la sorti, validarii castigatorilor, atribuirii premiilor si respectiv intrarii in posesia premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

8.3. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normele emise in aplicarea acestei legi. Pentru exercitarea acestor drepturi, acestia vor înainta USCE pe adresa Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza, nr. 2-4, sector 2, o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata.

8.4. Regulamentul de participare autentificat este disponibil in copie, in mod gratuit, oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta trimitand o cerere scrisa pe adresa Unilever SCE, str. Fabrica de Glucoza, Nr. 2 – 4, sect. 2, Bucuresti. De asemenea, regulamentul Campaniei este publicat pe website-ul Campaniei, www.inoxstil.ro si pe site-ul www.regulamentepromotii.ro .


 
Link site: www.inoxstil.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-06-15 si expira la 2007-08-15  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24