home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Wiesana Delecta - Castigi pe loc o vara plina de racoare !  
Cumpara in perioada promotiei oricate cutii Wiesana Delecta si poti castiga unul din cele 300 de aparate de aer conditionat.
 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“WIESANA DELECTA – CASTIGI PE LOC O VARA PLINA DE RACOARE”

Perioada campaniei: 15 iunie 2007 – 31 august 2007

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale "Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare” este S.C. Orkla Foods Romania S.A. cu sediul central in Bucuresti, Str. Copilului 14-18, sector 1, (numita in prezentul regulament “Organizatorul”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.


SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala "Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare” se desfasoara in perioada: 15 Iunie 2007 – 31 August 2007.

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: Wiesana Delecta zi de zi 500g, Wiesana Delecta usor
sarata 500g, Wiesana Delecta cu lecitina si vitamine 500g.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

La campania promotionala " Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare” participa toate persoanele fizice care au implinit 18 ani, rezidente in Romania cu exceptia angajatilor societatii Orkla Foods Romania, More Results Marketing, ai distribuitorilor autorizati ai acestor companii si a celorlalti parteneri implicati in acest proiect si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1. Cumpara in perioada promotiei oricate cutii de Wiesana Delecta zi de zi 500g, Wiesana Delecta usor sarata 500g sau Wiesana Delecta cu lecitina si vitamine 500g.

2. Desfa eticheta cu perfor de pe capacul cutiei si citeste mesajul. Poti gasi unul din mesajele :

- Mesaj castigator : « Ai castigat un aer conditionat! »

- Mesaj necastigator : « Cauta in continuare! »

3. Daca ai gasit mesajul castigator pastreaza capacul si eticheta castigatoare si suna la infoline 021.209.46.70 (numar cu tarif normal, de luni pana vineri intre orele 09 -18) pentru validare.

4. Pentru validare va trebui sa lasi datele personale la infoline (nume, prenume, adresa postala completa, numar de telefon fix/mobil) si sa trimiti capacul si eticheta castigatoare catre Organizator.

5. Pentru a fi declarat castigator este obligatoriu sa trimiti prin posta la CP 24 – OP 4 Bucuresti capacul si eticheta castigatoare si datele tale personale (nume, prenume, adresa postala completa, numar de telefon) in termen de 5 zile calendaristice (data postei) din momentul in care ai sunat la infoline si ai primit indicatiile referitoare la procedura de validare.

6. Organizatorul va verifica si valida fizic etichetele potential castigatoare si va trimite premiile catre castigatori in termen de 30 zile calendaristice din momentul validarii..

7. Data finala pana la care pot fi revendicate telefonic premiile din promotie este 31 August 2007. Dupa aceasta data orice revendicare a vreunui premiu este declarata nula iar Organizatorul nu va mai acorda nici un fel de premiu.

Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru plicurile incomplete, ilizibile, instrainate, deteriorate, falsificate sau pierdute din vina participantilor sau a Postei. Dovada de expediere a plicurilor nu constituie si dovada primirii acestora de catre Organizator.

Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 31 August 2007 inclusiv, vor ramane in continuare pe piata pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului legata de acordarea vreunui premiu pentru produsele cumparate dupa data finala a promotiei.


SECTIUNEA 7.
PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

- 300 aparate de aer conditionat (inclusiv kit de instalare) in valoare totala de 214.800 RON.

Valoarea totala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 214.800 RON.
Organizatorul va trimite premiile catre castigatori prin intermediul unui furnizor agreat in termen de 30 zile calendaristice de la validarea fizica.

Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel.

Organizatorul nu asigura si instalarea aerului conditionat si nici nu isi asuma responsabilitatea eventualelor probleme/daune rezultate in urma instalarii. Garantia aparatelor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.


SECTIUNEA 8. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.

SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra etichetelor, plicurilor trimise Organizatorului sau continutului acestora.

Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia Organizatorului este definitiva. Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor. Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 31 August 2007 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- plicurile trimise dupa data limita de trimitere prin posta, respectiv maxim 5 Septembrie 2007 (data postei);

- plicurile trimise la alt oficiu postal si la alta casuta postala decat cea mentionata in promotie;

- plicurile care nu au ajuns la Organizator din vina participantilor, a postei sau alte cauze;

- plicurile care au ajuns deschise, deteriorate, ilizibile sau cu stersaturi;

- premiile revendicate dupa data de 31 August 2007

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia
“Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de compania SC Orkla Foods Romania SA (inregistrata cu notificarea nr. 2282 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in scopul:

- potentialii castigatori care au gasit pe capac eticheta cu mesajul castigator, sa comunice la infoline datelor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil) in vederea inregistrarii ca potentiali castigatori;

- potentialii castigatori sa trimita la casuta postala a promotiei eticheta castigatoare in vederea validarii fizice impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil);

- validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;

- publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.regulamentepromotii.ro;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia More Results Marketing (exceptie nume, prenume, oras care vor fi publicate pe site-ul www.regulamentepromotii.ro).

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1, aceasta se obliga:

- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

SECTIUNEA 11. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.


SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei “Wiesana Delecta – Castigi pe loc o vara plina de racoare” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-209.46.70 (numar cu tarif normal, de luni-vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 15 iunie 2007- 10 Septembrie 2007).

Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.


SC ORKLA FOODS ROMANIA SA


 
Acesta promotie este valabila de la 2007-06-15 si expira la 2007-08-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24