home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Gerocossen - "Vopseste-te in culorile verii!"  

 
Regulament:


Promotia Gerocossen Color Plus “VOPSESTE-TE IN CULORILE VERII!”

15 iunie – 31 august 2007

SECTIUNEA 1

Perioada  si locul de desfasurare al promotiei:

Promotia se desfasoara in perioada 15 iunie – 31 august 2007 in toate magazinele din Romania care comercializeaza produsele participante la promotie.


Produsele  participante:


La aceasta promotie participa produsele: vopsea Gerocossen Color Plus, toate nuantele,  comercializate in centrele comerciale din toata tara, cu insemnul promotional reprezentat de eticheta promotionala, atasata pachetului, avand o sectiune razuibila pentru premiu.

Participantii in promotie

Pot participa la promotie persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, care au implinit pana la data de 15 iunie 2007 inclusiv varsta de 18 ani, cu exceptia: angajatilor companiei  SC Gerocossen SRL, ai distribuitorilor acestora, ai agentiei de publicitate QMC , ai altor companii implicate in promotie si a rudelor de gradul intai ale acestora. Organizatorul promotiei este agentia de publicitate QMC.


SECTIUNEA 2


Mecanismul promotiei

In perioada promotiei se vor comercializa produsele vopsea de par Gerocossen Color Plus avand etichete promotionale.

Etichetele promotionale castigatoare au inscriptionate urmatoarele  mesaje:

-     3 etichete = 3 premii - “VACANTA GRECIA!”  - anunta castigul unei vacante de o saptamana  in Grecia;

-     100 etichete  = 100 premii - “GEANTA VOIAJ!” - anunta castigarea a 100  premii  constand in genti de voiaj;

-     400 etichete = 400 premii – “COSMETICE GEROCOSSEN”- anunta castigarea a 400 premii constand in produse cosmetice Gerocossen;

-     Etichetele necastigatoare poarta mesajul “Cauta in continuare!”

Premiile promotiei

Premiile promotiei  sunt:

-     3 vacante in Grecia, de o saptamana, pentru 2 persoane, constand in: cazare hotel 3*, demipensiune, transport autocar din Bucuresti, fiecare premiu in valoare de 600 Euro;

-     100 de premii constand in “geanta voiaj” Gerocossen Color Plus, in valoare de 24,76 RON (TVA inclus);

-     400 de premii constand in “cosmetice Gerocossen”: masca pentru par, gel pentru par, sampon Activa Plant, tot pachetul in valoare de 17,2 RON (TVA inclus);

Castigatorii vacantelor au dreptul de a-si alege un partener alaturi de care vor petrece o saptamana in Grecia. Transportul din localitatea unde se afla castigatorul pana in Bucuresti se va efectua cu trenul, iar de la Bucuresti pana in Grecia cu autocarul. Transportul va fi suportat integral de catre compania Gerocossen.  Perioada in care trebuie efectuata vacanta castigata este 1 septembrie – 30 septembrie 2007. 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici de a solicita schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor. In situatia in care castigatorul nu poate pleca in vacanta poate desemna in locul lui o alta persoana, deci premiul poate fi transferabil unei alte persoane, la cererea scrisa a castigatorului.


SECTIUNEA 3

Modul de participare

Persoanele care au cumparat ambalajul promotional si au descoperit etichetele cu mesajul “VACANTA GRECIA” sunt castigatorii unei vacante  in Grecia, de 2 persoane. Castigatorii trebuie sa sune la numarul de telefon 021- 209 46 68, numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom,  sa anunte ca detin ambalajul castigator, sa-si comunice numele, adresa, varsta, numarul de telefon si sa raspunda corect la intrebarea: “ Care sunt premiile promotiei Gerocossen Color Plus?”

Persoanele care au cumparat ambalajul promotional si au descoperit etichetele cu mesajul “Geanta voiaj!” sunt castigatorii unei genti de voiaj. Castigatorii trebuie sa sune la numarul de telefon 021- 209 46 68, sa anunte ca detin ambalajul castigator si sa-si comunice numele, adresa, varsta, numarul de telefon si sa raspunda corect la intrebarea: “ Care sunt premiile promotiei Gerocossen Color Plus?”

Persoanele care au cumparat ambalajul promotional si au descoperit etichetele cu mesajul  “Cosmetice Gerocossen” sunt castigatorii unui pachet de cosmetice Gerocossen. Castigatorii trebuie sa sune la numarul de telefon 021- 209 46 68 , sa anunte ca detin ambalajul castigator si sa-si comunice numele, adresa, varsta, numarul de telefon si sa raspunda corect la intrebarea: “ Care sunt premiile promotiei Gerocossen Color Plus?”


Raspunsul corect la intrebare este: vacante, genti voiaj, produse cosmetice Gerocossen


Pentru revendicarea premiilor, castigatorii trebuie sa sune la numarul de telefon dedicat promotiei: 021- 209 46 68, sa-si lase datele personale, si in cel mai scurt timp vor fi contactati telefonic de reprezentantii companiei Gerocossen.

- premiile principale vor fi inmanate direct de reprezentantii Gerocossen, la sediul companiei in Bucuresti

- premiile secundare vor fi ridicate de catre castigatori de la sediul celui mai apropiat partener distribuitor.

Toate premiile trebuie revendicate pana la data de 14 septembrie 2007 inclusiv. Dupa acesta data premiile isi pierd valabilitatea.

Pentru mai multe informatii in perioada 15 iunie 2007– 14 septembrie 2007 va rugam sa apelati linia de informatii pentru consumatori 021- 209 46 68. Programul de functionare a liniei telefonice este in zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale.


SECTIUNEA 4

Taxe si validarea castigurilor

Taxele legale pentru premiile oferite in promotie vor fi suportate si platite de compania Gerocossen.

Conditii de validare pentru castigatorii premiilor:

-    castigatorul sa fie in posesia ambalajului  cu eticheta castigatoare, nedeteriorat;

-    participantul sa aiba peste 18 ani impliniti pana la data de 15 iunie 2007 inclusiv;

-     raspunsul la intrebare sa fie corect;

-     premiul sa fie revendicat pana la data de 14 septembrie 2007 inclusiv.


Premiile promotiei vor fi acordate in ordinea revendicarii acestora, pana la epuizarea celor 3 premii “VACANTA GRECIA ”, 100 de premii “Geanta Voiaj” si 400 de premii “Cosmetice Gerocossen”. Orice premiu revendicat ulterior acordarii celor 3 mari premii “VACANTA GRECIA ”, 100 de premii “Geanta Voiaj” si 400 premii “Cosmetice Gerocossen” nu va fi acordat.

Lista castigatorilor va fi facuta public de catre Organizator pe site-ul www.gerocossen.ro in  perioada  17-30 septembrie 2007.

Castigatorii acestei campanii care nu pot fi contactati telefonic si nu revendica premiul pana la data de 14 septembrie vor pierde premiul castigat.

Modalitatea de inmanare a premiilor

Organizatorii se obligă ca, pe baza datelor de identificare furnizate de către câştigători la telefonul pus la dispozitie, să-i contacteze pe aceştia în termen de 10 zile lucratoare pentru validare si desemnarea acestora drept castigatori. Acest termen poate fi depăşit în situaţii independente şi mai presus de diligentele Organizatorilor.

Validarea premiului va fi insotita de ridicarea ambalajului, operatiunea facandu-se pe baza de Proces Verbal. Premiul se acorda in baza prezentarii unui act de identitate. Din momentul predarii premiului catre castigator, organizatorul este absolvit de orice alta obligatie sau responsabilitate in ceea ce priveste premiul respectiv. Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acordul castigatorului ca numele si  adresa lui sa poata fi publicate in mod gratuit.

Pentru validarea si primirea premiilor  “VACANTA GRECIA” castigatorul este invitat  la sediul companiei Gerocossen:  B-dul Dimitrie Pompei nr.9, Bucuresti, cheltuielile de transport fiind suportate de compania Gerocossen, dar numai in cazul validarii premiului.

Pentru premiile secundare: “GEANTA VOIAJ” sau “COSMETICE GEROCOSSEN” castigatorul va fi rugat si indrumat la sediul celui mai apropiat partener distribuitor Gerocossen pentru validare si inmanare premiu.

SECTIUNEA 5

Protectia datelor personale

Castigatorii promotiei  “VOPSESTE-TE IN CULORILE VERII!” sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Apelul telefonic si  prezentarea datelor personale ale castigatorilor reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Gerocossen. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: desemnarea câştigătorilor promoţiei, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor Gerocossen,  informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (poştă, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la promotie  sau la alte acţiuni desfăşurate în viitor.
La cererea scrisă a participantului, datată şi semnată, expediata pe adresa companiei Gerocossen:    B-dul Dimitrie Pompei nr.9, Bucuresti , compania Gerocossen se obligă:

1.   să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

2.   să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;

3.   să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

SECTIUNEA 6

Dispozitii finale

Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

Intreruperea campaniei promotionale

Campania promotionala va putea fi intrerupta numai in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, cu acceptul  companiei Gerocossen, dupa anuntarea prealabila a publicului.

Orice deteriorare adusa bunurilor puse la dispozitie de catre organizator pe perioada vacantei castigate este responsabilitatea castigatorilor, acestia suportand eventualele pagube produse. Alegerea diverselor activitati specifice sezonului si riscurile care pot aparea in timpul practicarii acestor activitati sunt responsabilitatea castigatorului.


Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a campaniei Gerocossen si a organizatorului. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al companiei Gerocossen si al organizatorului. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de compania Gerocossen.

Compania Gerocossen poate prelungi durata promotiei informand despre aceasta consumatorii, prin mass media. Toti cei interesati pot solicita in mod gratuit  informatii privind regulamentul la numarul de telefon 021- 209 46 68 care este functional pe  intreaga perioada a promotiei sau pe site: www.gerocossen.ro.

Organizatorul nu raspunde in legatura cu eventualele erori de inscriptionare sau de productie ale ambalajelor promotiei.

Revendicarile nejustificate de premii, falsurile si plangerile dovedite ca fiind neintemeiate si abuzive constituie temei pentru organizator in solicitarea de daune interese.

Prezentul regulament a fost autentificat de un notar public.


 
Link site: www.gerocossen.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-06-15 si expira la 2007-08-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24