home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Internity - " Internity te premiaza! "  

 
Regulament:

Regulamentul promotiei “ Internity te premiaza! “

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei “ Internity te premiaza! este compania Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, J40/3755/1997, RO9452492, Tel: (021) 201 29 00 – 09, Fax: (021) 201 29 17 – 18. Promotia este organizata la nivel national in cele 86 de magazine Internity. Organizatorul poate aduce modificari la prezentul regulament insa acestea vor fi anuntate in toate magazinele pentru informarea participantilor.

Art. 2. Participanti

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Organizatoare, ai magazinelor participante, angajatii companiilor implicate in derularea campaniei, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

Art. 3. Abonamente participante

La aceasta promotie participa abonamentele la serviciile de telefonie Cosmote, comercializate in magazinele Internity.

Art. 4. Procedura promotiei, acordarea premiilor

Promotia se desfasoara in perioada 19 iulie - 10 septembrie 2007 in toate magazinele Internity, in care sunt comercializate abonamentele la serviciile de telefonie Cosmote. Orice persoana care se aboneaza la Cosmote in perioada 19 iulie - 10 septembrie 2007 intra automat la extragerea finala cu 100 premii din data de 13 septembrie 2007. Extragerea din data de 13 septembrie 2007 va fi organizata la sediul Avenir Telecom SA, constand din extragerea electronica aleatoare a 100 castigatori din toti participantii care au achizitionat un abonament Cosmote pe perioada promotiei. Extragerea va fi atestata legal de un avocat prezent la locul extragerii. Organizatorul promotiei va anunta telefonic castigatorii pentru ca acestia sa isi ridice premiile din magazinele Internity din care au contractat abonamentul Cosmote. Castigatorii anuntati de catre Organizator au obligatia sa isi ridice premiile in termen de maxim 30 zile calendaristice din data anuntarii telefonice.In cazul in care un castigator nu se prezinta in perioada anuntata de catre Organizator pentru a-si ridica premiul, acesta pierde dreptul premiului castigat in cadrul promotiei iar acest premiu nu se va mai acorda.

Art. 5. Premiile promotiei

In cadrul acestei promotii se vor acorda 100 premii, astfel:- 10 excursii pentru 2 persoane in Grecia;- 30 telefoane Motorola KRZR K1;- 60 headseturi bluetooth Motorola;Valoarea totala bruta a premiilor este de 56.780 RON (TVA inclus). Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

Art. 6. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

Art. 7. Regulamentul promotiei

Regulamentul oficial al promotiei Internity te premiaza! “ este disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro si www.internity.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de la vanzatorii din cele 86 magazine Internity participante. Adresele magazinelor participante se gasesc afisate la www.internity.ro. Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Art. 8. Prelucrarea datelor personale

Prin contractarea abonamentului la Cosmote in cadrul promotiei, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale solicitate in contractul de abonament, sa fie prelucrate de compania Avenir Telecom SA, in cadrul campaniei promotionale, in scopul:- incheierii abonamentelor la Cosmote;- contactarii telefonice a castigatorilor si atribuirea premiilor;- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului; Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Avenir Telecom SA, trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: Avenir Telecom SA, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti.Avenir Telecom SA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de telefonie Cosmote in numele caruia Avenir Telecom incheie contracte pentru serviciile oferite de catre Cosmote. La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Avenir Telecom SA, se obliga:o sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an; o sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; o sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Avenir Telecom SA
 
Link site: www.internity.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-07-19 si expira la 2007-09-10  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24