home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Samsung - "Creeaza un zambet"  
Scopul campaniei “Creeaza un zambet” este strangerea de fonduri si donarea acestora catre Fundatia Special Olympics.
 
Regulament:

Regulamentul Campaniei

“Creeaza un Zambet”


ART. 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul campaniei “Creeaza un zambet” este agentia FCB Bucharest, cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr 137 A, sector 2, Bucuresti iar beneficiarul este compania Samsung Electronics Gmbh, cu sediul in Pta Montreal nr. 10, Bucuresti.

Campania se va desfasura sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul pe www.genco.ro, www.deck.ro, www.samsungmobil.ro, www.samsungrunningfestival.com si www.regulamentepromotii.ro.

ART. 2. SCOPUL CAMPANIEI

Scopul campaniei “Creeaza un zambet” este strangerea de fonduri si donarea acestora catre Fundatia Special Olympics. Valoarea donatiei va fi pana in limita de 30.000 euro, dar nu mai putin de 10.000 euro. Sumele colectate vor fi folosite de Fundatie pentru sprijinirea deplasarii sportivilor la Jocurile Mondiale de Vara de la Shanghai, din anul 2007, luna octombrie.

ART. 3. PERIOADA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania “Creeaza un zambet” se va desfasura in perioada 7 septembrie – 30 septembrie 2007, urmand a fi organizata pe teritoriul Romaniei, exclusiv in magazinele Carrefour, Selgros, Domo si ai celorlalati parteneri Samsung care au contract de distributie pentru produsele Samsung participante la campanie.

ART. 4. DREPT DE PARTICIPARE

La campania “Creeaza un zambet” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, precum si persoanele juridice cu sediul in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei Samsung Electronics Gmbh, ai partenerilor si distribuitorilor companiei, ai agentiei de publicitate Foote, Cone and Belding SRL, precum si rudele de gradul I.

ART. 5. PRODUSE PARTICIPANTE

La acest program participa toate produsele Samsung Electronics comercializate si distribuite in Romania prin partenerii sai autorizati: Genco Trade SRL, Deck Computers International SA, HAT Group Co. (produse electronice, electocasnice, IT si telefonie mobila).

ART. 6. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru fiecare produs Samsung Electronics vandut prin retelele de magazine ale partenerilor (retele descrise la art. 3), Samsung, impreuna cu partenerii sai Genco Trade SRL, Deck Computers International SA, HAT Group Co., doneaza 1 euro fundatiei Special Olympics, pana la limita de 30.000 de euro, dar nu mai putin de 10.000 euro. Fundatia Special Olympics va folosi sumele colectate prin acest program pentru sprijinirea deplasarii sportivilor la Jocurile Mondiale de Vara de la Shanghai din anul 2007, luna octombrie.

ART. 7. RESPONSABILITATE

Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru achizitionarea produselor de genul celor descrise la art.4, altele decat cele comercializate si disptribuite in Romania de partenerii sai Genco Trade SRL, Deck Computers International SA, HAT Group Co.

ART. 8. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul campaniei “Creeaza un zambet” este disponibil pe site-urile www.genco.ro, www.deck.ro, www.samsungmobil.ro, www.samsungrunningfestival.com si www.regulamentepromotii.ro .

ART. 9. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate inceta inainte de 30 septembrie2007 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din potive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.genco.ro, www.deck.ro, www.samsungmobil.ro, www.samsungrunningfestival.com si www.regulamentepromotii.ro.

ART. 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta campaniei se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Link site: www.samsungmobil.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-09-07 si expira la 2007-09-30  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24