home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Internity - "La Internity castigi Un notebook BENQ pe zi!"  

Intra in orice magazin Internity, aboneaza-te pe 2 ani la Cosmote si poti castiga un Notebook BenQ in fiecare zi.

Oferta valabila pe perioada 15 Septembrie - 31 Octombrie 2007. 

 


 
Regulament:

Regulamentul promotiei

"La Internity castigi Un notebook BENQ pe zi!"


Acest regulament oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1. Organizatorul

Aliniat 1 Organizatorul promotiei "La Internity castigi un notebook BenQ pe zi!” este compania Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, J40/3755/1997, RO9452492, Tel: (021) 201 29 00 – 09, Fax: (021) 201 29 17 – 18.

Aliniat 2 Promotia este organizata la nivel national in cele 89 de magazine Internity in prezent, plus noile magazinele Internity care se vor deschide pe perioada promotiei.

Aliniat 3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament , respectand conditiile legale si facand publicitatea necesara in legatura cu o potentiala modificare.

Aliniat 4 Modalitatea de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este obligatorie pentru participanti.

Aliniat 5 Campania “La Internity castigi Un notebook BENQ pe zi!" ofera posibilitatea participarii la extragerile zilnice, la care se poate castiga un laptop marca Benq in conformitate cu conditiile si drepturile de participare prezentate in sectiunile urmatoare.

Aliniat 6 Organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor prezentei campanii.

Art. 2. Participanti

Aliniat 1 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania.

Aliniat 2 Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Organizatoare, ai magazinelor participante, angajatii companiilor implicate in derularea campaniei, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii, sotii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

Aliniat 3 Companiile implicate in derularea campaniei sunt: Avenir Telecom SA, Cosmote Romania Mobile Telecomunicatii SA, S.C. More Results Marketing S.R.L. si consultantii firmei BenQ in Romania.


Art. 3. Abonamente participante

Aliniat 1 La aceasta promotie participa abonamentele pe o perioada contractuala de 2 ani la serviciile de telefonie Cosmote, comercializate in magazinele Internity, active in ziua extragerii, contractate si activate in ziua aferenta extragerii, pe perioada derularii promotiei.


Art. 4. Procedura promotiei, acordarea premiilor

Aliniat 1 Promotia se desfasoara in perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2007 inclusiv, in toate magazinele Internity, in care sunt comercializate abonamentele la serviciile de telefonie Cosmote. Dupa data de 31 octombrie 2007, produsele antementionate isi pierd calitatea de a participa la promotie, prin urmare organizatorul nu va avea nici o obligatie legala in acest sens.

Aliniat 2 Orice persoana care se aboneaza la Cosmote in perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2007 intr-unul din magazinele Internity intra automat la extragerea premiilor, dupa cum urmeaza:

- vor avea loc 34 extrageri zilnice, cate una in zilele lucratoare aferente zilei anterioare. Pentru zilele de vineri, sambata si duminica extragerea se va efectua in prima zi de luni.

- zilele de extragere sunt urmatoarele: 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27 si 28 septembrie; 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 si 31 octombrie si 1 noiembrie.

Aliniat 3 Exemplu: Pentru zilele de 15 si 16 septembrie extragerea va avea loc in ziua de 17 septembrie. Pentru ziua de 17 septembrie extragerea va avea loc in ziua de 18 septembrie 2007.

Aliniat 4 Extragerile vor fi organizate la sediul firmei S.C. More Results Marketing S.R.L. Sos. Electronicii nr. 21-23 Sector 2 Bucuresti, constand in extragerea electronica aleatoare 1 castigator / zi din toti participantii care au achizitionat un abonament Cosmote in ziua anterioara pe perioada promotiei.

Aliniat 5 Extragerele vor fi atestate legal de un avocat prezent la locul extragerii. Organizatorul promotiei va anunta telefonic castigatorii pentru ca acestia sa isi ridice premiile din magazinele Internity din care au contractat abonamentul Cosmote.

Aliniat 6 Castigatorii anuntati de catre Organizator au obligatia sa isi ridice premiile in termen de maxim 20 zile calendaristice din data anuntarii telefonice, de la magazinul Internity in care au contractat abonamentul castigator.

Aliniat 7 Anuntarea fiecarui castigator al fiecarei zi se va face in ziua extragerii, prin telefon, castigatorul fiind contactat pe nr. de telefon din contractul de servicii Cosmote.

Lista integrala cu castigatorii va fi publicata pe site-ul www.internity.ro.

Aliniat 8 Fiecare premiu in parte va fi ridicat din cadrul locatiei Internity in care castigatorul a incheiat contractul de servicii de telefonie mobila Cosmote in baza unui proces verbal de predare primire.

Aliniat 9 In ultima zi de extragere, respectiv 1 noiembrie 2007 se vor extrage 5 rezerve in afara celor 47 de castigatori zilnici, ce vor fi folosite astfel:

- in cazul in care castigatorii de drept nu solicita ridicarea premiilor din locatiile in care au contractat abonamentul Cosmote, in termen de 20 zile de la data anuntarii se va trece la contactarea rezervelor in ordinea extrasa;

- in cazul in care nici castigatorul si nici rezerva nu solicita ridicarea premiilor in termenul prevazut, acestia pierd dreptul premiului castigat in cadrul promotiei iar acest premiu, respectiv notebook-ul BENQ, nu se va mai acorda.

Aliniat 10 Premiile vor fi inmanate de catre reprezentatul magazinului Internity numai pe baza actului de identitate al castigatorului, iar datele inscrise pe acesta trebuie sa corespunda cu datele din contractul Cosmote incheiat. Castigatorul va semna foaia de primire, care va avea valoare de proces verbal de predare primire dupa inmanarea premiului.

Aliniat 11 In cazul in care castigatorul nu poate ridica personal premiul, acesta poate delega un reprezentat legat prin procura autentificata de notariat pentru a ridica premiul in numele sau. Reprezentantului legal ii revin toate obligatiile prevazute in prezentul regulament castigatorului.

Aliniat 12 Premiile se acorda in limita stocului disponibil: 47 notebook-uri.

Art. 5. Premiile promotiei

Aliniat 1 In cadrul acestei promotii se vor acorda 47 de premii constand in 47 buc de notebook-uri BenQ.

Aliniat 2 Valoarea totala bruta a premiilor este de 97121, 27 Ron (preturile includ TVA. (2.066,41 RON / note book)

Aliniat 3 Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor / caracteristicilor premiilor.

Aliniat 4 Organizatorul nu va raspunde legal pentru eventualele defecte de fabricatie ale premiilor, pentru acestea urmand a raspunde conform legii producatorul acestor obiecte.


Art. 6. Taxe si impozite

Aliniat 1 Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.


Art. 7. Regulamentul promotiei

Aliniat 1 Regulamentul oficial al promotiei "Internity te premiaza!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro si www.internity.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de la vanzatorii din cele 89 de magazine Internity participante.

Aliniat 2 Adresele magazinelor participante se gasesc afisate la www.internity.ro.

Aliniat 3 Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Aliniat 4 Castigatorii premiilor oferite in cadrul campaniei accepta sa semneze la solicitarea organizatorului , in momentul primirii premiilor un proces verbal de predare primire , care va constitui astfel dovada ca organizatorul a acordat premiul respectiv , îndeplinindu-si astfel obligaţia asumata prin prezentul regulament.

Aliniat 5 Participarea la promotie si primirea unui premiu presupun automat acordul castigatorului ca organizatorul sa-i poata folosi numele, adresa, imaginea in materialele publicitare (TV, audio, presa, internet, materiale promoţionale)legate de aceasta promoţie , fara alte obligaţii sau plati.

Art. 8. Prelucrarea datelor personale

Aliniat 1 Prin contractarea abonamentului la Cosmote in cadrul promotiei, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale solicitate in contractul de abonament, sa fie prelucrate de compania Avenir Telecom SA, in cadrul campaniei promotionale, in scopul:

- incheierii abonamentelor la Cosmote;

- contactarii telefonice a castigatorilor si atribuirea premiilor;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului;

Aliniat 2 Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Participantii la promotie sunt de acord ca datele lor sa fie folosite in legatura cu prezenta campanie.

Aliniat 3 Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Avenir Telecom SA, trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: Avenir Telecom SA, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, in atentia Departamentului de marketing.

Aliniat 4 Avenir Telecom SA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor si sa nu le difuzeze catre terti, fara consimtamantul scris al acestora, cu exceptia operatorului de telefonie Cosmote in numele caruia Avenir Telecom incheie contracte pentru serviciile oferite de catre Cosmote. La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Avenir Telecom SA, se obliga:

o   sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

o    sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

o    sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Avenir Telecom SA


 
Link site: www.internity.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-09-15 si expira la 2007-10-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24