home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Milupa - Milupa la Baby Expo  

 
Regulament:

Regulamentul Oficial al tombolei Milupa la Baby Expo

1. DESFASURAREA TOMBOLEI

Organizatorul tombolei Milupa la Baby Expo este S.C. Milupa Romania S.R.L., cu sediul in str Fabrica de Glucoza, nr 21, cladirea Conect 2, et 2, sect 2, Bucuresti, iar premiile sunt furnizate de S.C. Milupa Romania S.R.L.

Tombola se va derula sub incidenta prezentului regulament care este in conformitate cu Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 (art.48-56) aprobata prin Legea 650/2002 si care este obligatoriu pentru toti participantii.

Tombola se va desfasura in cadrul expozitiei Baby Expo desfasurata la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 27 septembrie 2007 – 30 septembrie 2007, intre orele 10.00 si 19.00.

2. DREPT DE PARTICIPARE

Pot lua parte la aceasta tombola toate familiile participante la Baby Expo (sala Polivalenta Bucuresti) care au completat si depus talonul in urna pana pe 30 septembrie 2007, ora 17.00, avand cetatenia romana si domiciliul pe teritoriul Romaniei. Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii S.C. Milupa Romania S.R.L. si nici angajatii altor companii implicate in tombola, precum si rudele de gradul I si II ale acestora. Minorii nu au drept de participare la tombola. In cazul in care un talon extras la una din tragerile la sorti zilnice este completat cu datele unui minor, acesta va fi invalidat de catre Organizator si se va extrage alt talon.

3. MECANISMUL TOMBOLEI

Pentru a participa la tombola Milupa la Baby Expo, vizitatorii trebuie sa completeze talonul Milupa si sa il depuna in urna Milupa de la standul Organizatorului din cadrul Baby Expo, pana pe 30 septembrie 2007, ora 17.59. Talonele Milupa sunt disponibile la intrarea in expozitie si vor fi impartite impreuna cu biletele, oferite la casa de bilete fiecarei familii care viziteaza expozitia, si la standul Milupa.

Toate cupoanele depuse in urna pana la ora 17.59 participa la tragerea la sorti din data respectiva. Cupoanele depuse in urna dupa ora 18.00 participa la tragerea la sorti din ziua urmatoare.

4. PREMIILE TOMBOLEI

In cadrul tombolei se vor acorda in total 100 de premii, constand in seturi de produse Milupa – se vor acorda cate 25 de premii in fiecare zi de desfasurare a tombolei. Un set de produse Milupa contine urmatoarele produse:

a. Lapte formula pentru bebelusii peste 8 luni, Milumil 3;

b. Cereale Milupa cu lapte si fructe pentru bebelusii peste 6 luni;

c. BIO – Cereale Milupa fara lapte 7 Cereale, pentru bebelusii peste 6 luni;

d. Ceai Milutee cu Musetel.

Valoarea comerciala totala a premiilor este de 8.167 RON (cu TVA inclus).

Castigatorii nu pot cere contravaloarea in bani sau in alte obiecte a premiilor castigate.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Tragerea la sorti si validarea talonelor castigatoare

Tragerile la sorti au loc zilnic, in datele de 27, 28, 29 si 30 septembrie 2007, la ora 18.00 si vor fi atestate de un avocat. La fiecare tragere la sorti zilnica vor fi extrase 25 de taloane castigatoare.

Pentru a fi validat, un talon extras la una dintre tragerile la sorti, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii :

- sa fie completat corect si lizibil

- sa fie completat numarul de telefon al persoanei care a completat talonul

- participantul care a completat talonul sa aiba peste 18 ani

- participantul trebuie sa semneze obligatoriu talonul

5.2. Anuntarea castigatorilor

Castigatorii desemnati in urma tragerii la sorti vor fi anuntati prin sms, la numarul de mobil inscris pe talonul participant in cadrul acestei tombole.

5.3. Acordarea premiilor

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa se prezinte cu BI/CI sau carnetul de conducere la standul Milupa pana pe data de 30 septembrie 2007 la ora 19.00, fie la Sediul Milupa Romania S.R.L.– Str Fabrica de Glucoza, nr 21, cladirea Conect 2, et 2, sect 2, Bucuresti in oricare din zilele lucratoare intre orele 09:30 – 17:00, prezentand pentru identificare actul de identitate. Premiile se vor inmana pe baza unui borderou, care va contine datele de identificare ale castigatorilor (nume, prenume, adresa, telefon mobil), si pe care castigatorii il vor semna la ridicarea premiilor. Detalii despre ridicarea premiilor la Infoline 021-242.45.25.

6. LITIGII

In cazul ivirii unor litigii intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

7. REGULAMENTUL TOMBOLEI

Regulamentul tombolei Milupa la Baby Expo este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la adresa de mail office@numico.ro sau in urma solicitarii facute la numarul de telefon 021-242.45.25.

Regulamentul va fi disponibil in mod gratuit pe www.regulamentepromotii.ro

Prin participarea la tombola Milupa la Baby Expo, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Participantii care nu indeplinesc conditiile stipulate la art. 5.1 nu vor putea intra in posesia premiilor tombola.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Introducerea unui talon in urna, in scopul participarii la aceasta tombola prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului fata de clauzele acestuia.

Prin completarea talonului tombolei Milupa la Baby Expo, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale trecute in talon sa fie folosite de compania Milupa Romania SRL doar pentru desemnarea castigatorilor in cadrul prezentei tombole. Datele completate de catre participanti pe talonul tombolei nu vor fi folosite in viitor de catre Milupa Romania pentru comunicari de marketing sau comerciale.

Tuturor participantilor la tombola le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Milupa Romania, trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Milupa Romania SRL., Str Fabrica de Glucoza, nr 21, cladirea Conect 2, et 2, sect 2, Bucuresti.

Milupa Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Milupa Romania SRL se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Milupa Romania S.R.L


 
Acesta promotie este valabila de la 2007-09-27 si expira la 2007-09-30  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24