home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  96
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  0
  Electronice & Electrocasnice  0
  Timp Liber & Shopping  0
  Auto & Accesorii  0
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  35
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  0
  Imobiliare  0
  Mobilier  0
  Productia si furnizarea de energie electrica  0
  Constructii  0
  Surse de iluminat  0
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Pambac - 40 de ani de Pambac- 40.000 de premii!  
Anul acesta Pambac aniverseaza 40 de ani! De aceea, s-a gandit sa-i rasplateasca pe cumparatorii fideli printr-o promotie de exceptie: 40 000 de premii!


 

 
Regulament:

40 ANI DE PAMBAC – 40.000 DE PREMII !!!  Regulamentul oficial al campaniei promotionale “40 de ani de Pambac – 40.000 de premii!” 

Desfasurarea campaniei

Organizatorul campaniei promotionale “40 de ani de Pambac – 40.000 de premii!” este firma SC Pambac SA, numita in prezentul regulament “Organizatorul”, cu sediul in Bacau, Calea Moinesti nr. 14, judetul Bacau.Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”). Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.Campania promotionala “40 de ani de Pambac – 40.000 de premii!” se va desfasura in perioada 17 aprilie – 17 iulie 2008 pe intreg teritoriul Romaniei. Firma SC Pambac SA  acorda premii pe parcursul acestei campanii, respectiv un numar de 30.000 de premii instant constand in 10.000 prosoape flausate Gata, 5.000 suporturi pentru oala, 5.000 manusi de bucatarie, 10.000 stergare Grania, primilor 10.000 de participanti - 10.000 prosoape flausate Pambac si prin tragere la sorti Marele Premiu: o mobila de bucatarie, precum si 3 frigidere si 5 cuptoare cu microunde. Valoarea comerciala totala a premiilor este de 38350 EUR.

 Produse Participante:La promotie participa pastele scurte Gata (spirale si melcisori, melci ondulati, scoici, tuburi), pastele supe Gata (fidea cuiburi, taitei cuiburi, fidea, taitei, fidea de casa cu ou si taitei de casa cu ou), pastele scurte Pambac (melcisori, elice, melci ondulati, scoici, tuburi), pastele supe Pambac fara ou (fidea cuiburi, taitei cuiburi, fidea, taitei, taitei ondulati), pastele supe cu ou (fidea cu oua, taitei cu oua, fidea de casa cu oua, taitei de casa cu oua, cus-cus, patratele, frunzulite) si pastele lungi fara ou – lasagne. La aceasta campanie nu participa spaghetele si macaroanele Gata si Pambac. 

Conditii de participare- La promotie poate participa orice persoana fizica, cu cetatenie romana, cu domiciliul in Romania. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora sau incapabila din punct de vedere juridic, aceasta este indreptatita sa intre in posesia Marelui Premiu numai dupa ce a primit aprobarea scrisa si semnatura reprezentantului sau legal (parinte, tutore, etc) si numai dupa dovedirea de catre acesta a calitatii sale prin prezentarea unor documente oficiale.- Angajatii firmei Pambac SA si a celorlalte companii implicate in organizarea concursului, precum si membrii familiilor acestora (soti si rude pana la gradul II), nu au dreptul sa participe la concurs, nici in nume personal, nici prin societatile comerciale la care sunt administratori, asociati sau actionari.- Organizatorul detine toate drepturile de publicare a numelui castigatorului, fara alte consideratii sau plati  catre participantii la concurs.

 Mecanism

Consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 17 aprilie  – 17 iulie 2008, minimum 3 dintre produsele participante la promotie, paste scurte sau paste supe Pambac si/sau Gata. In magazinele in care exista promoteri Pambac, cumparatorii se vor prezenta cu bonul de casa la acestia si vor primi instant, in limita stocului disponibil, un premiu constand in prosop flausat Gata, stergar Grania, manusa de bucatarie sau suport de oala. La primirea premiilor instant, castigatorii vor trebui sa comunice promoterilor Pambac datele lor de identificare, respectiv nume/prenume, adresa, localitate, numar de telefon. Daca vor sa participe la tragerea la sorti pentru Marele Premiu, castigatorii premiilor instant trebuie sa mai achizitioneze inca 3 produse care au pe ele talonul de promotie, sa decupeze codurile de bare si sa le trimita intr-un plic impreuna cu talonul completat cu datele de identificare ale cumparatorului: nume/prenume, adresa, localitate, numar de telefon, adresa e-mail (daca are) si sa le trimita la CP 21 – OP 71 pana la data de 26 iulie 2008 (data postei). Primele zece mii de plicuri castiga automat unul dintre cele 10.000 de premii constand in prosoape Pambac. Pe 8 august 2008 va avea loc tragerea la sorti pentru Marele Premiu: o mobila de bucatarie sau pentru unul dintre celelalte premii puse in joc: 3 frigidere si 5 cuptoare cu microunde! 

 Premiile promotiei

Premiile instant se vor acorda de catre promoterii Pambac, dupa prezentarea bonului de casa care sa ateste achizitionarea a minimum trei pachete de paste Gata sau/si Pambac (paste scurte sau paste supe). Premiile instant se pot obtine numai in magazinele in care promoterii Pambac sunt prezenti, in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsele sa fie achizitionate din magazinele respective. La primirea premiilor instant, castigatorii vor trebui sa comunice promoterilor Pambac datele lor de identificare, respectiv nume/prenume, adresa, localitate, numar de telefon si sa semneze in tabelul castigatorilor.Premiile instant se vor acorda in limita stocului disponibil prezentat in tabelul urmator:

Denumire premiu / Nr Buc / Pret Euro/buc / Cost total (fara TVA)
Suport oala / 5000 / 0,75 / 3750
Manusa bucatarie / 5000 / 1,37 / 6850
Prosop flausat Gata / 10000 / 0,64 / 6400
Stergar Grania / 10000 / 1.07 / 10700Total / 40000 / - / 27700 

Ca sa intre in cursa pentru Marele Premiu, consumatorii vor trebui sa trimita in plic la CP 21 – OP 71 Bucuresti, pana la data de 26 iulie 2008 (data postei), oricare trei ambalaje ale produselor participante la campania promotionala insotite de talonul promotional completat cu datele de identificare mentionate anterior. Primii 10.000 de participanti vor primi automat un prosop flausat Pambac.Acestia vor fi desemnati in functie de data la care au sosit plicurile. Un participant nu poate castiga mai mult de 1 (unu) premiu. Daca un participant va trimite mai multe plicuri, care se vor califica in primele 10.000 primite la C.P 21 – O.P. 71 Bucuresti, va fi considerat valabil doar unul dintre ele, urmand ca celelalte sa fie excluse de la numaratoarea pana la epuizarea stocului de 10.000 de prosoape. Premiile vor fi expediate prin intermediul postei sau a unei firme de curierat, in termen de 30 de zile de la momentul incheierii promotiei. Pentru ca un participant sa fie considerat eligibil, acesta trebuie sa indeplineasca conditiile de participare prevazute in Regulament.Pentru ca un plic sa fie considerat eligibil, acesta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:•  sa contina talonul completat cu urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa completa (judet/sector, localitate, strada, numar), adresa e-mail (daca are)•  plicul sa contina 3 coduri de bara ale produselor participante si numarul de telefon la care poate fi contactat participantul•   sa fie stampilat de Posta Romana•   sa fie trimis pana la 26.07.2008 inclusiv, data Postei.

 Acordarea Marelui Premiu

Desemnarea castigatorului Marelui Premiu si a premiilor constand in frigidere si cuptoare cu microunde va avea loc prin tragere la sorti, pe data de 8 august 2008, la sediul More Results Marketing, din strada Baicului, nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 5, sector 2, Bucuresti - in prezenta unui avocat si a reprezentantilor S.C. Pambac S.A..La tragerea la sorti vor participa toate plicurile sosite la C.P 21 – O.P 71 Bucuresti, in perioada 17 aprilie 2008 – 26 iulie 2008 (data postei). Orice modificare a datei sau locului de desfasurare a extragerii va fi anuntata pe site-ul www.pambac.ro si/sau www.regulamentepromotii.ro cu cel putin 24 de ore inaintea datei extragerii.Castigatorii Marelui Premiu si  a celorlalte premii secundare vor fi anuntati de un reprezentant al Organizatorului in maximum 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, cu privire la modalitatea in care vor intra in posesia acestora. Numele castigatorilor va fi publicat pe siteul www.pambac.ro si/sau www.regulamentepromotii.ro .  Premiile vor fi acordate in maximum 15 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor. La tragerea la sorti se vor extrage si cate 2 plicuri de rezerva pentru cazul in care castigatorul nu se inscrie in reglementarile prezentului regulament sau nu poate fi contactat la numarul de telefon furnizat in plic. Premiile acordate primelor plicuri sosite sunt prezentate mai jos:
Denumire premiu / Nr Buc / Pret Euro/buc / Cost total
Prosop flausat Pambac / 10000 / 0,64 / 6400 Premiile acordate prin tragere la sorti sunt prezentate in tabelul urmator:
Denumire premiu / Nr Buc / Pret Euro/buc / Cost total / Categorie premiu
Cuptor cu microunde / 5 / 150 / 750 / premiu IIIFrigidere / 3 /500 / 1500 / premiu II
Mobila bucatarie / 1 / 2000 / 2000 / premiu I
Total / 9 / - / 4250

Clauze diverse

Prezentul regulament este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.pambac.ro si pe www.regulamentepromotii.ro!Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile trimise la C.P 21 – O.P 71 Bucuresti, dar care nu au fost livrate la destinatie din motive independente de ei. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile de participare trimise dupa data de 26.07.2008, pentru ambalajele promotionale comercializate dupa aceasta perioada si nici pentru eventualele defectiuni de natura tehnica ale premiilor. Plicurile primite devin proprietatea organizatorilor si nu vor fi returnate.In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia comisiei este definitiva.Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra plicurilor sau continutul acestora. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului. Plicurile completate avand mai multe persoane mentionate pe ele vor fi anulate pentru acest motiv.Participarea la aceasta campanie presupune acordul castigatorului referitor la faptul ca numele si prenumele, localitatea in care domiciliaza si imaginea sa sa fie facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator cu orice frecventa si in orice interval de timp fara niciun fel de plata sau alte obligatii suplimentare din partea Organizatorului. Prin acceptarea premiului si semnarea la intrarea in posesia acestuia, castigatorul isi da acordul explicit cu privire la cele sus-mentionate.Organizatorul se obliga sa suporte impozitul datorat pentru veniturile constând în premiile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu prevederile din Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorilor.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii confirmarii de primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie. 
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. 

Protectia datelor personale

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, in ceea ce priveste protectia datelor personale stocate pe durata Promotiei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezenta Promotie si sa le utilizeze cu buna credinta conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantul la Promotie in calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).Prin participarea la Promotie si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la  noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing.De asemenea, la cererea scrisa a participantului trimisa la adresa: Bacau, Calea Moinesti, nr. 14, jud. Bacau, cod 600281, Organizatorul se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa informeze participantul cu privire la prelucrarea datelor sale personale.Toate plicurile participante la aceasta promotie devin proprietatea companiei S.C. Pambac S.A., impreuna cu toate informatiile pe care le contin.  

Limitarea raspunderii

Organizatorul Campaniei nu îsi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:(1) Pierderea oricarui premiu primit de catre un participant-castigator, dupa ce acesta a semnat pentru primirea premiului.(2)  Nici un participant-castigator nu va putea pretinde contravaloarea in bani a premiului castigat/oferit. (3)  In cadrul acestei Loterii nu este posibila înlocuirea nici unuia dintre premiile oferite cu contravaloarea acestora în bani sau cu alte beneficii. Presedinte – Director General,dr.ing. Alin Madalin GIUREA


 
Acesta promotie este valabila de la 2008-04-17 si expira la 2008-07-17  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24