home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Staer - "Confort fara efort"  
Vino cu talonul promotional completat la cel mai apropiat showroom Staer in perioada 27 iunie - 31 iulie 2008, intri automat in promotia Staer "Confort fara efort" si beneficiezi de triplu avantaj!
 

 
Regulament:

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Confort fara efort 

Perioada campaniei: 27 Iunie 2008 – 31 Iulie 2008

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania promotionala „Confort fara efort” este organizata de S.C. STAER INTERNATIONAL S.A. (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Str. Siderurgistilor, nr. 24, bl. SD6B, parter, loc. Galati, jud. Galati, Tel: (0236) 406 209; Fax: (0236) 406 208. Organizatorul S.C. STAER INTERNATIONAL S.A. este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 27 Iunie 2008 – 31 iulie 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Staer, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei S.C STAER INTERNATIONAL S.A. si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

SECTIUNEA 4. MARCILE PARTICIPANTE

La campania „Confort fara efort” participa toate produsele de mobilier comercializate in reteaua de magazine Staer, exceptie facand decoratiunile , accesoriile de mobilier si aparatura electrocasnica.  

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

In perioada 27 iunie – 31 iulie 2008 se vor distribui pliante promotionale ce au atasat cate un talon de inscriere in promotie (taloanele vor fi disponibile pentru participanti si in magazinele Staer).Participantii trebuie sa completeze talonul si sa se prezinte cu el in perioada 27 iunie – 31 iulie 2008 la cel mai apropiat magazin Staer si intra automat in promotia Staer „Confort fara efort”.

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CAMPANIA PROMOTIONALA SI MECANISMUL ACORDARII LOR

Prin completarea talonului si depunerea lui intr-un magazin Staer, in urnele existente, participantii beneficiaza de urmatoarele premii:

-          primesc cadou, pe loc, o perna decorativa;

-          sunt inscrisi in „Programul pentru prieteni” Staer – program de loializare;

-          beneficiaza de 10% reducere daca isi mobileaza casa cu Staer (reducerea se aplica pentru o valoare minima a achizitiei de 8000 lei, pentru orice produs de mobilier cumparat; sunt excluse decoratiunile, accesoriile de mobilier si aparatura electrocasnica)  Valoarea comerciala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie (pernele decorative cadou) este de 378063 lei (TVA inclus). Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in niciun fel.

 SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL PROMOTIEI

Regulamentul Oficial al promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.staer.ro si www.regulamentepromotii.ro .

SECTIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 9. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Confort fara efort”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin completarea si semnarea talonului, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, telefon fix/mobil, e-mail, data nasterii) sa fie prelucrate de compania SC STAER INTERNATIONAL S.A. (
notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).
Participantilor le sunt solicitate datele personale (nume, prenume, adresa postala, telefon fix/mobil, e-mail, data nasterii), necesare Organizatorului pentru stocarea in baza de date, activitati ulterioare de marketing direct si atribuirea cadourilor/premiilor promotiei “Confort fara efort”. Datele solicitate in promotie nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al STAER INTERNATIONAL S.A. Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC STAER INTERNATIONAL S.A., impreuna cu toate informatiile pe care le contin.La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre SC STAER INTERNATIONAL S.A. pe adresa Str. Siderurgistilor, nr. 24, bl. SD6B, parter, loc. Galati, jud. Galati, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului. Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

SECTIUNEA 10. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

SECTIUNEA 11. CLAUZE DIVERSE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru taloanele completate si prezentate dupa data de 31 iulie 2008, ultima zi a campaniei.

 


 
Link site: www.staer.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2008-06-27 si expira la 2008-07-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24