home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Cotnari - Grasa de Cotnari- Regina Vinurilor Romanesti  
Cumpara in perioada promotiei cel putin 2 sticle de vin Grasa de Cotnari, trimite prin sms la 1823 raspunsul corect la intrebarea "Care este regina vinurilor romanesti?" si poti castiga prin tragere la sorti unul din cele 1000 de baxuri de vin.
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE“Grasa de Cotnari - Regina Vinurilor Romanesti!” 

Perioada campaniei: 15 Februarie 2009- 31 Mai 2009  

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale “Grasa de Cotnari- Regina Vinurilor Romanesti” este S.C. Cotnari SA cu sediul in loc. Cotnari, jud. Iasi, (numita in prezentul regulament “Organizatorul”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul. 

 SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Campania promotionala “Grasa de Cotnari- Regina Vinurilor Romanesti” se desfasoara in perioada:            15 februarie 2009 - 31 mai 2009. 

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 15 februarie 2009 - 31 mai 2009 prin intermediul companiei de direct marketing More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie). 

 SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: sticlele de vin Grasa de Cotnari de 750 ml. 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

La campania promotionala "Grasa de Cotnari - Regina Vinurilor Romanesti pot participa numai persoanele majore (de peste 18 ani).Nu pot participa angajatii companiei Cotnari, ai companiei de direct marketing More Results Marketing, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie). 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie :- sa cumpere, in perioada 15 februarie 2009 - 31 mai 2009, cel putin doua produse participante la promotie, respectiv doua sticle de vin Grasa de Cotnari de 750 ml;  - sa se inscrie in promotie trimitand prin SMS, la numarul 1823(numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) raspunsul la intrebarea : “Care este regina vinurilor romanesti?”.  Prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 15 februarie 2009 ora 00:00, iar ultima zi este 31 mai 2009, ora 23:59:59. - sa pastreze bonul fiscal pentru a putea dovedi ulterior ca a achizitionat 2 sticle de vin Grasa de Cotnari de 750 ml, in perioada promotiei 15 februarie 2009 - 31 mai 2009.Participantul va primi un SMS de raspuns prin care va fi anuntat daca raspunsul pe care acesta l-a trimis la numarul 1823 este corect si a fost inscris in promotie. Fiecare SMS trebuie sa contina raspunsul corect la intrebarea “Care este Regina vinurilor romanesti?” iar raspunsul corect este “Grasa de Cotnari”.In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi unul sau mai multe din urmatoarele mesaje:-in situatia in care un participant a trimis raspunsul corect si nu a trimis pe perioada promotiei mai mult de 15 SMS-uri  valide, mesajul este: “Felicitari! Te-ai inscris in promotia ”Grasa de Cotnari- Regina Vinurilor Romanesti!”. Pastreaza bonul pentru validare.”-in situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un raspuns gresit sau a trimis un mesaj cu mai multe informatii decat raspunsul corect: “Promotia Grasa de Cotnari-Regina Vinurilor Romanesti!”. Raspuns gresit. Trimite raspunsul corect si pastreaza bonul pentru validare.”-in cazul in care un participant trimite un mesaj continand raspunsul corect dar pe perioada promotiei au fost trimise deja 15 mesaje continand raspunsul corect, aferente aceluiasi numar de telefon, mesajul va fi urmatorul: “Numar restrictionat. Nu mai aveti dreptul de a participa la promotie deoarece exista deja 15 raspunsuri corecte trimise de la acest numar de telefon.”Dupa extragere, catre fiecare numar de telefon mobil aferent fiecarui mesaj SMS extras ca si castigator, Organizatorul va trimite urmatorul SMS prin care va anunta participantul respectiv ca a castigat:“Felicitari!Esti unul dintre castigatorii promotiei Grasa de Cotnari-Regina Vinurilor Romanesti. Pentru a afla cum intri in posesia premiului, suna la 0757056703”

SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

In cadrul acestei promotii se vor acorda 1000 baxuri de vin Grasa de Cotnari a cate 6 sticle/bax.Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatoare din toate SMS-urile primite ce contin raspunsul corect. La tragerea la sorti vor participa toate SMS-urile corecte primite in perioada 15 februarie 2009 ora 00:00 - 31 mai 2009 ora 23:59:59.Extragerea electronica aleatoare a raspunsurilor corecte primite in perioada promotiei va avea loc la finalul campaniei, in data de 3 iunie 2009, la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si un avocat care va atesta realizarea extragerii. Pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii : A.      Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, 4, 5 si 6 ; B.      Sa trimita la numarul 1823 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) un SMS cu raspunsul corect la intrebarea “Care este Regina Vinurilor Romanesti?”,  in perioada 15 februarie 2009 - 31 mai 2009.

Nota: - in conditiile in care un potential castigator nu suna la numarul 0757056703 (tarif normal apelabil din orice retea) pentru a se inregistra ca si castigator, pentru a-si lasa datele personale (nume, prenume, adresa, numar telefon) si pentru a indica Organizatorului de la ce distribuitor doreste sa-si ridice premiul si daca nu se prezinta cu bonul fiscal care dovedeste ca acesta a achizitionat in perioada promotiei cel putin 2 sticle de vin Grasa de Cotnari de 750 ml, la cel mai apropiat distribuitor in perioada 15 iunie 2009 -15 iulie 2009,  acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului;-o persoana poate participa cu un numar maxim de 15 SMS-uri corecte pe toata perioada promotiei, trimise fiecare intr-un mesaj diferit. - daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.  

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt: - 1000 baxuri de vin Grasa de Cotnari a cate 6 sticle/bax.Valoarea totala a premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 70 000 RON.
Premiile vor fi ridicate de catre castigatori de la cel mai apropiat distribuitor Cotnari. Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa sune la numarul 0757056703, sa se inregistreze ca si castigator, sa-si lase datele personale (nume, prenume, adresa, numar telefon), sa mentioneze care este cel mai apropiat distribuitor de la care doreste sa-si ridice premiul si apoi sa se prezinte cu bonul fiscal (sau bonurile fiscale) care dovedeste ca acesta a achizitionat in perioada promotiei cel putin 2 sticle de vin Grasa de Cotnari de 750 ml si cu buletinul de identitate la cel mai apropiat distribuitor in perioada 15 iunie 2009 -15 iulie 2009. Castigatorii vor fi anuntati asupra castigului printr-un SMS in maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu suna la numarul 0757056703 pentru a se inregistra ca si castigatori si pentru a se interesa cum pot intra in posesia premiului si nu se prezinta la un distribuitor pentru a face dovada achizitiei si a intra in posesia premiului. Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel.Garantia produselor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui. 

SECTIUNEA 9. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

Castigatorii vor fi anuntati asupra premiilor printr-un SMS in maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi anuntati ca, pentru a afla cum pot intra in posesia premiului, trebuie sa sune la numarul 0757056703, numar cu tarif normal, apelabil din orice retea.

 SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra premiului. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru: -situatiile in care castigatorii nu contacteaza Organizatorul pentru a afla cum pot intra in posesia premiului sau nu se prezinta la cel mai apropiat distribuitor pentru a face dovada achizitiei si pentru a intra in posesia premiului;-codurile trimise la alte numere decat 1823;-defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote;-participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii. 

 SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Grasa de Cotnari - Regina Vinurilor Romanesti!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Grasa de Cotnari - Regina Vinurilor Romanesti!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de compania Cotnari SA (notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:
-efectuarii tragerii la sorti;-acordarii premiilor catre castigatori prin intermediul unui distribuitor Cotnari;-validarii, desemnarii castigatorilor si acordarea premiilor catre acestia; -indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitului More Results Marketing, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Cotnari SA va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Cotnari, cu sediul in loc. Cotnari , jud. Iasi.La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului SC Cotnari SA, cu sediul in loc. Cotnari, jud. Iasi, aceasta se obliga: -sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an; -sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; -sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.  

SECTIUNEA 12. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 14. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.


SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei “Grasa de Cotnari - Regina Vinurilor Romanesti” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.vinulromanesc.ro si www.regulamentepromotii.ro  incepand cu data de 15 februarie 2009. Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.
           
                                                                                               

                                                                                                           
 
Acesta promotie este valabila de la 2009-02-15 si expira la 2009-05-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24