home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  19
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Sugus - "www.SugusVampir.ro - O groaza de distractii!"  
Achizitioneaza din magazinele partenere participante in perioada campaniei minim 2 produse “Sugus – Dinti de Vampir” si primesti pe loc un premiu foto-personalizat, reprezentat printr-o fotografie realizata, retusata si produsa gratuit, conform temei promotiei, de la promoterii Reprezentanti ai Cadbury Romania.
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE!

 

“www.SugusVampir.ro -  O groaza de distractii!”

  Perioada campaniei: 16 - 21 iunie si  29 iulie - 3 august 2009   

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania promotionala “www.SugusVampir.ro -  O groaza de distractii!” este organizata de SC Cadbury Romania SA cu sediul in Bucuresti, Sos. Viilor, Nr. 20, Sector 5, numar de inregistrare Registrul Comertului J40/538/1991, avand CUI RO401703, Tel: 021 3010200 Fax: 021 3162710. Organizatorul SC Cadbury Romania SA este operator de date (nr. 4152), potrivit notificării nr. 3278/26.01.2007 înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, aducând la cunoştinţa publicului acest fapt.1.2. Participantii la Campania promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei promotionale, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).  

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Campania promotionala este organizata si se desfasoara exclusiv in cadrul magazinelor partenere din comertul organizat apartinand lanturilor AUCHAN si CARREFOUR, dupa cum urmeaza: in reteaua AUCHAN intre 16 iunie si 21 iunie, iar in reteaua CARREFOUR intre 29 iulie si 3 august, conform program promoteri detaliat in Anexa nr.1 atasata acestui Regulament.   

SECTIUNEA 3. MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE

 La aceasta campanie promotionala participa exclusiv  produsul Sugus  Dinti de Vampir prezentat in ambalaj de 77 g,   apartinand marcii “Sugus” – proprietatea Cadbury Romania.  

SECTIUNEA 4. DREPT DE PARTICIPARE

 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice cetateni romani indiferent de varsta, cu domiciliul stabil in Romania. Pentru participantii a caror varsta este sub 12 ani, prezenta unui tutore legal sau a parintelui minorului este obligatorie pentru a putea beneficia de premiile promotiei. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC Cadbury Romania SA, ai magazinelor partenere si ai agentiilor de publicitate SC ACTIV AD SRL si SC GRUP SAPTE SRL, sotii / sotiile acestora si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor companiilor mentionate. Prin participarea la Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament  

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE, PREMIILE SI VALOAREA ACESTORA

 Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele partenere participante, in perioada promotionala descrisa descrisa in Sectiunea 3 si conform program detaliat in Anexa nr.1, minim 2 produse “Sugus – Dinti de Vampir”. Pe baza prezentarii bonului de casa continand minim doua produse Sugus – Dinti de Vampir la standul Sugus amplasat dupa linia caselor de marcat, cumparatorul are dreptul de a primi pe loc un premiu foto-personalizat, reprezentat printr-o fotografie realizata, retusata si produsa gratuit, conform temei promotiei, de la promoterii Reprezentanti ai Cadbury Romania. Indiferent de numarul de produse Sugus – Dinti de Vampir achizitionate pe un singur bon (dar minim 2 produse), acesta va fi validat o singura data si va oferi cumparatorului dreptul la un singur premiu foto-personalizat, in speta o singura fotografie realizata, retusata si produsa pe loc. Pentru castigarea premiului, castigatorul va trebui sa-si dea acordul pentru fotografierea sa de catre promoterii Reprezentanti ai Organizatorului. Premiile vor fi inmanate castigatorilor, pe baza semnarii  unui proces verbal de predare-primire, de catre Reprezentantul Organizatorului, dupa validarea de catre acesta a bonului de casa ce indeplineste Conditiile de Participare. In vederea primirii premiilor, castigatorii vor trebui sa sa permita Organizatorului notarea unui minim de date de identificare (nume/prenume), precum si a datelor de identificare a bonului de casa (numarul bonului si data emiterii) in baza caruia s-a participat la promotie. Scopul preluarii informatiilor este strict pentru a tine evidenta numarului de premii acordate si de a putea face verificari ale bunei practici in atribuirea acestora de catre promoterii Reprezentanti ai Organizatorului. Imaginea castigatorilor nu va fi pastrata, stocata sau folosita de catre Organizator, cu exceptia realizarii premiului foto-personalizat si oferit pe loc participantului la promotie. In viitor, niciuna dintre aceste imagini nu va fi folosita in scopuri de marketing de catre Organizator. Valoarea individuala a premiului este de 1.2 RON  + TVA , valoarea totala a premiilor fiind estimata la 11491 RON  + TVA. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

·          bonurile de casa deteriorate sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;

·          bonurile de casa ce dovedesc achizitia produselor participante din alte magazine decat cele in care se desfasoarea acesta campanie.

·          bonurile de casa ce dovedesc achizitia produselor participante la o data diferita de cea a desfasurarii campaniei promotionale, sau alte produse neparticipante la promotie, sau un numar mai mic de produse decat minimul cerut pentru participarea la promotie.

·          Fotografiile facute castigatorului, aceste fiind sterse imediat dupa prelucrare si neramanand in posesia / proprietatea Organizatorului.  Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere şi nu va fi parte în disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra produselor cumparate sau bonurilor de casa prezentate.   

SECTIUNEA 6. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 Regulamentul Oficial al promotiei se gaseste afisat pe site-ul www.regulamentepromotii.ro sau poate fi consultat gratuit in magazinele partenere, in zilele de desfasurare a promotiei, solicitand acest lucru promoterului Reprezentant al Organizatorului. De asemenea, regulamentul poate fi solicitat in mod gratuit printr-o cerere scrisa si datata trimisa la sediul organizatorului in Bucuresti, Sos. Viilor nr.20, sector 5. Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.   

SECTIUNEA 7. LITIGII

 Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.   

SECTIUNEA 8. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 Prin inscrierea la promotia ““www.SugusVampir.ro -  O groaza de distractii!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament. Prin comunicarea minimului de date cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, consumatorii participanti la promotie isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Datele colectate si prelucrate în cadrul promoţiei vor fi: nume şi prenumele, informatii tiparite pe bonul de casa (numarul si data). Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Cadbury Romania S.A., Departamentul Marketing, Sos. Viilor nr. 20, sector 5, Bucuresti. Pe viitor, Cadbury Romania S.A. nu va folosi datele participantilor cu caracter personal (respectiv numele si prenumele) pentru propriile activitati de marketing, ci doar in cazul verificarii bunei practici in atribuirea premiilor de catre promoterii Reprezetanti ai Organizatorului in decurs de maxim 1 luna de la finalizarea promotiei. Organizatorul se obliga ca datele cu caracter personal mentionate mai sus sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Participantii la promotie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.  La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta se obliga:- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.   

SECTIUNEA 9. INCETAREA PROMOTIEI

 Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau prin decizia Organizatorului, cu anuntarea corespunzatoare a publicului. In cazul unor asemenea situatii, Organizatorul nu mai are nici o obligatie catre Participanti, cu privire la returnarea unei sume banesti sau plata unei sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea.   

S.C. CADBURY ROMANIA S.A.

 

 

 

 ANEXA“LISTA MAGAZINELOR PARTICIPANTE” la REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

www.SugusVampir.ro -  O groaza de distractii!” 

Perioada campaniei: 16 - 21 iunie si  29 iulie - 3 august 2009

NUME RETEA / MAGAZIN ORAS PERIOADA 

Magazin Auchan/Bucuresti-Titan 17-22 iunie 

Magazin Auchan/Bucuresti-Militari 17-22 iunie 

Magazin Auchan/Cluj 19-24 iunie 

Magazin  Auchan/Targu Mures 19-24 iunie 

Magazin Auchan/Pitesti   17-22 iunie 

Magazin  Auchan/Bucuresti Suceava 17-22 iunie 

Carrefour/Bucuresti 29 iulie-3 august 

Carrefour/Bucuresti Orhideea 29 iulie-3 august 

Carrefour/Bucuresti Baneasa 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Bucuresti Militari 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Bucuresti Colentina 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Bucuresti Berceni 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Arad 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Braila-Promenada 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Braila Armonia 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Buzau 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Brasov 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Constanta 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Cluj  29 iulie-3 august

 

Carrefour/Focsani 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Iasi-Felicia 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Iasi Era 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Oradea-Lotus 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Oradea –Era 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Pitesti 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Ploiesti 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Sibiu 29 iulie-3 august

 

Carrefour/Suceava 29 iulie-3 august

Orarul promoterilor este urmatorul: 

luni-vineri, 4 ore: 16:00 – 20:00

sambata, 8 ore: 11:00 – 19:00

duminica, 4 ore: 11:00 – 15:00 

 

 

 

 
 
Acesta promotie este valabila de la 2009-06-16 si expira la 2009-08-03  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24