home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Coty Cosmetics - “Parfumurile Playboy cauta vedeta!”  
Cumpara in perioada promotiei produse participante, pastreaza bonul si poti castiga un accesoriu Playboy sau un voucher Jolidon in valoare de 58 RON!
 

 
Regulament:  

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Parfumurile Playboy cauta vedeta!”

Perioada campaniei: 22 septembrie- 10 octombrie 2010  

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEIOrganizator al campaniei promotionale “Parfumurile Playboy cauta vedeta! ” („Campania”) este S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L., cu sediul in  Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti 73-81, sector 1, notificata cu numarul 360 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”). 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE Campania se va desfasura in perioada 22 septembrie- 10 octombrie 2010, in toate magazinele Cora, Real, Auchan si Carrefour din tara detaliate in anexa 1 a regulamentului oficial al promotiei (numite in continuare “magazine participante”), prin intermediul agentiei agentiei S.C. FIELD STAR S.R.L., cu sediul in: mun. Bucuresti, B-dul Barbu Vacarescu nr 164A, etaj 3, birou 8, intrarea A, Caro Business Park, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr: J40/9824/2003, Cod de Inregistrare Fiscala: R15600992, numita in cele ce urmeaza “Agentia”. 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARELa aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu varsta de peste 14 ani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L., ai agentiei S.C FIELD STAR S.R.L., angajatii magazinelor participante la prezenta campanie si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor companiilor mentionate. Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament. 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE La aceasta Campanie participa toate produsele Playboy Female, marca inregistrata apartinand Coty Cosmetics Romania (numite in continuare “produse participante”) in variantele de prezentare mentionate mai jos:  

Apa de toaleta Playboy Lovely 30ml
Apa de toaleta Playboy Lovely 50ml
Deodorant body spray Playboy Lovely 150ml
Apa de toaleta Playboy Sexy 30ml
Apa de toaleta Playboy Sexy 50ml
Deodorant body spray Playboy Sexy 150ml
Apa de toaleta Playboy Spicy 30ml
Apa de toaleta Playboy Spicy 50ml
Deodorant body spray Playboy Spicy 150ml

 SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE Pentru a participa la prezenta Campanie, consumatorii trebuie sa cumpere  produse participante la promotie in perioada 22 septembrie- 10 octombrie 2010.Premiile prezentei campanii sunt oferite prin mecanismul instant win (premiu instant) prin cumpararea de produse participante la promotie.Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii produselor participante precum si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor primi un un cupon razuibil care contine un mesaj castigator a unui accesoriu Playboy sau un voucher Jolidon in valoare de 58 RON sau pot contine un mesaj necastigator.  Pe durata desfasurarii Campaniei in fiecare magazin participant, in zilele si in intervalul orar in care promoterii sunt prezenti (conform Anexei 1), consumatorii vor primi de la acestia informatii despre Campanie. Perioada in care Campania se desfasoara in cadrul unui magazin participant, intervalul orar in care promoterii (reprezentanti ai Organizatorului) sunt prezenti in incinta fiecarui magazin participant (conform Anexei 1), mecanismul Campaniei, premiile ce se vor acorda si numarul acestora vor fi aduse la cunostinta consumatorilor si prin intermediul materialelor publicitare existente in cadrul magazinelor participante. Bonurile de casa in baza carora consumatorii s-au inscris in Campanie vor fi marcate distinct de promoteri (prin semnatura/stampila aplicata pe verso) si nu vor mai putea fi utilizate pentru participari ulterioare la Campanie prin intermediul acestui mecanism. In cazul in care un consumator achizitioneaza pe acelasi bon un numar mai mare de produse participante, castigatorul respectiv va primi cate un cupon razuibil pentru fiecare produs participant achizitionat.  Daca intr-o zi a Campaniei raman premii instant neatribuite, Organizatorul isi rezerva dreptul de a le reporta pentru ziua/zilele urmatoare. Premiile ramase neatribuite la sfarsitul Campaniei raman la dispozitia Organizatorului. Pe durata Campaniei, premiile sunt acordate in limita stocului disponibil. In cazul in care, in cursul unei zile a Campaniei, se epuizeaza numarul de premii dintr-o anumita categorie alocate pentru ziua respectiva, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premii in ziua respectiva din acea categorie. In cazul in care premiile alocate unui magazin se epuizeaza inainte de finalizarea perioadei Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta activitatea promotionala in locatia respectiva.Organizatorul va afisa in fiecare magazin participant la campanie, premiile castigate.  

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Categoriile de premii oferite in cadrul prezentei campanii promotionale si numarul acestora:  

  CORA AUCHAN REAL CARREFOUR
Alocare premii        
Bag charm ( accesoriu geanta ) 600 600 2400 2400
Vouchere JOLIDON 50 50 200 200
         
  650 650 2600 2600
Numar locatii 4 7 25 23
         
Premii pe locatie 162 93 104 113
         

Valoarea totala a premiilor acordate prin intermediul acestui mecanism, in cadrul prezentei Campanii, este  de 64196 RON (cu tva inclus). Premiile instant oferite in cadrul Campaniei vor fi inmanate castigatorilor la standurile instalate la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, special dedicate promotiei, prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii de produse participante la promotie precum si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora. 

SECTIUNEA 7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Prin inscrierea la promotia “Parfumurile Playboy cauta vedeta!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “ Parfumurile Playboy cauta vedeta!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (
nume, prenume, telefon, nr. bon) sa fie prelucrate de compania S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L. (inregistrata cu notificarea nr. 360 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii.Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L. va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L., cu sediul in  Bucuresti, Sos Bucuresti-Ploiesti 73-81, sector 1.La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L., cu sediul in  Bucuresti, Sos Bucuresti-Ploiesti 73-81, sector 1, aceasta se obliga: -sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an; -sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; -sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.  

SECTIUNEA 8. TAXE Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 9. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 10. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.  

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALERegulamentul campaniei promotionale “Parfumurile Playboy cauta vedeta!” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro . De asemenea poate fi solicitat gratuit in magazinele participante (pe durata prezentei promoterilor) sau in scris la adresa Organizatorului S.C. Coty Cosmetics Romania S.R.L. (Bucuresti, Sos Bucuresti-Ploiesti 73-81, sector 1), cu mentiunea “pentru Campania promotionala “Parfumurile Playboy cauta vedeta!”.    

 Anexa 1.   Intervalul orar in care promoterii sunt prezenti in magazinele detaliate mai sus este urmatorul:   

   real  carrefour  cora  auchan
 perioada  23.09-06.10  22-27.09.2010   23-26 sept;   30 sept-03 oct; 7-10 oct
30 sept-03 oct
 orar promo        
 Luni 17-21   17-21    
 Marti 17-21       
 Miercuri 17-21   17-21    
 Joi  17-21  17-21  17-21  17-21
 Vineri  17-21  17-21  17-21  17-21
 Sambata 17-Nov 17-Nov 17-Nov 17-Nov
 Duminica 16-Oct 16-Oct 16-Oct 16-Oct
  
 
Acesta promotie este valabila de la 2010-09-22 si expira la 2010-10-10  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24