home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Anidor - Poveste in tonuri de ciocolata!  
Incarca pe pagina oficiala de Facebook a Anidor un material foto realizat de tine alaturi de o poveste "in tonuri de ciocolata" si Field Star te indulceste pentru un an de zile!
 

 
Regulament: Regulamentul concursului  “Poveste in tonuri de ciocolata”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul “Poveste in tonuri de ciocolata” este organizat de Field Star S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Barbu Vacarescu, numarul 164A, sector 2. (denumită în continuare Organizator), inregistrat la Registrul Comertului cu nr.J40/9824/2003, cod unic de înregistrare RO1560092, notificat la ANSPDCP cu numarul 3083. Campania este organizata in numele si pentru SC Supreme Chocolat SRL.

Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al Concursului, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial"). Prevederile regulamentului oficial al concursului sunt acceptate in momentul inregistrarii in acest concurs prin inscrierea a orice fel de continut pe pagina de Facebook a Anidor.Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicare pe website-ul www.regulamentepromotii.ro , pe întreaga durată a Concursului potrivit celor mentionate în Secţiunea 2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.

SECŢIUNEA 2.  ZONA ŞI PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei şi începe pe data de 09 noiembrie 2010 ora 00:00 şi se încheie pe data de 25 decembrie 2010, ora 24:00. Concursul va fi promovat in perioada 09 noiembrie- 25 decembrie 2010, zilnic, pe www.facebook.com.

SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice care până la data începerii concursului, respectiv 09 noiembrie 2010, au împlinit vârsta de 18 ani având domiciliul în Romania. Excepţie fac angajaţii Organizatorului, ai partenerilor, agenţiilor şi dealerilor implicaţi în acest concurs, precum şi a rudelor de gradul 1 ale acestora (copii, părinţi, soţ/soţie, etc).

SECŢIUNEA 4.  MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru înscrierea în acest concurs, participanţii trebuie să urmeze urmatorii paşi:·          Sa aiba un cont activ pe Facebook inainte de data inceperii concursului cu minim 5 prieteni·          Să acceseze pagina oficiala de Facebook a Anidor ·          Sa incarce un material foto realizat de el (sub forma de poze) alaturi de o poveste “in tonuri de ciocolata”.·          Aceeaşi persoană poate înscrie oricâte materiale foto, dar indiferent de numărul de inscrieri, acesta nu poate fi declarat câştigător decât o singură dată. Un participant poate vota materialele celorlalţi înscrişi, dar nu va fi posibil să-şi voteze propria “creatie” (votul se face folosind functia “Like’’ ).·          Premiile se vor acorda primilor 3 participanti în urma numărării voturilor (sub forma de functie “Like”) primite din partea utilizatorilor facebook, a comment-urilor, precum si decizia Organizatorului.Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona acei participanti suspecti de frauda, care vor incerca sa-si sporeasca sansele de castig prin diferite actiuni.SECŢIUNEA 5.    DESCRIEREA PREMIILOR ŞI DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR
În cadrul concursului se vor acorda urmatoarele premii:
·          Premiul 1: ciocolata Anidor pentru 1 an (100 tablete)·          Premiul 2: ciocolata Anidor pana la vara (70 tablete) ·          Premiul 3: ciocolata Anidor pentru tine si prietenii tai (30 tablete). Premiile se vor acorda primilor 3 participanti în urma numărării voturilor primite din partea utilizatorilor facebook, a comment-urilor, precum si decizia Organizatorului. Criteriile pe baza carora se vor stabili castigatorii sunt:·          Like-uri pe poza -  cu o pondere de 40%·          Comment-uri pozitive - cu o pondere de 10%·          Decizia Organizatorului - cu o pondere de 50%VALOAREA PREMIILOR:
  Produs Valoare/bucata cu TVA Cantitate/bucati Total valoare cu TVA
PREMIUL 1
1 Anidor menta             2.20 lei 20     44.00 lei
2 Anidor portocale             2.14 lei 20     42.80 lei
3 Anidor 80% cacao             2.20 lei 20     44.00 lei
4 Anidor 70% cacao             2.36 lei 16     37.76 lei
5 Anidor amaruie si alune intregi             2.43 lei 12     29.16 lei
6 Anidor cu lapte si alune intregi             2.20 lei 12     26.40 lei
  TOTAL valoare Premiul 1   100   224.12 lei
PREMIUL 2
1 Anidor menta             2.20 lei 20     44.00 lei
2 Anidor portocale             2.14 lei 10     21.40 lei
3 Anidor 80% cacao             2.20 lei 10     22.00 lei
4 Anidor 70% cacao             2.36 lei 10     23.60 lei
5 Anidor amaruie si alune intregi             2.43 lei 10     24.30 lei
6 Anidor cu lapte si alune intregi             2.20 lei 10     22.00 lei
  TOTAL valoare Premiul 2   70   157.30 lei
PREMIUL 3
1 Anidor menta             2.20 lei 5     11.00 lei
2 Anidor portocale             2.14 lei 5     10.70 lei
3 Anidor 80% cacao             2.20 lei 5     11.00 lei
4 Anidor 70% cacao             2.36 lei 5     11.80 lei
5 Anidor amaruie si alune intregi             2.43 lei 5     12.15 lei
6 Anidor cu lapte si alune intregi             2.20 lei 5     11.00 lei
  TOTAL valoare Premiul 3   30     67.65 lei
  VALOAREA TOTALA A PREMIILOR      449.07 lei

Nu se va acorda contravaloarea premiilor în bani şi nici nu se pot schimba parametrii premiilor oferite. De asemenea, câştigatorii nu vor putea să ofere premiul altei persoane, premiul fiind netransmisibil. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru cazurile în care câştigătorii au furnizat date sau informaţii incorecte.

SECTIUNEA 6. ANUNŢAREA CĂŞTIGĂTORILOR ŞI VALIDAREA PREMIILORÎn conformitate cu legislaţia în vigoare, Organizatorul este obligat să facă publică lista cu numele câştigătorilor şi câştigurile acordate în cadrul acestui Concurs. Lista câştigătorilor va fi afişată pe site-ul www.regulamentepromotii.ro  in maxim 5 zile lucrătoare de la validarea câştigătorilor, dar nu mai târziu de 30  ianuarie 2011. Câştigătorii concursului vor fi contactaţi în maxim 5 zile lucrătoare începand cu data de 3 ianuarie 2011, pe numărul de telefon sau pe adresa de e-mail pe care le-au declarat pentru a se înscrie în concurs. Aceştia vor fi informaţi că pentru validarea premiului vor trebui să trimită o copie dupa CI pe care să noteze numărul de telefon şi adresa e-mail pe care le-au declarat la înscrierea in concurs, prin fax la numărul 021 317 97 76 , în maxim 10 zile lucrătoare de la data contactării lor de către Organizator. Orice document primit după acest termen nu va fi luat în considerare. Premiile rămase nevalidate nu se vor mai acorda, acestea vor rămâne în posesia Organizatorului. Premiile vor fi trimise catre câştigătorii valizi, prin poştă sau curier în maxim 30 zile calendaristice de la data validării premiului.

SECŢIUNEA 7. TAXE

Organizatorul Promoţiei nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, cu excepţia impozitului cu reţinere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoţionale. De la data transferului premiului în posesia câştigătorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin câştigătorului.Participanţilor la Concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepţia cheltuielilor normale de desfăşurare a Concursului (contravaloarea accesului la Internet pentru participarea la promoţie, sau alte cheltuieli).

SECŢIUNEA 8. ERORI, COMUNICĂRI PUBLICITARE NECORESPUNZĂTOARE, LIMITAREA RĂSPUNDERII

  • pierderea statutului de câştigător ca urmare a imposibilitaţii contactării persoanei respective (telefonic sau prin e-mail) din motive independente de Organizator.
  • Pierderile sau întârzierile înscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de voinţa Organizatorului, respectiv pierderi, întarzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet / conexiunea Internet a participantului;
  • Situaţiile în care mai multe persoane (participanţi sau nu la promotie) revendică drepturi de autor aferente materialelor transmise de către participanţi (inclusiv difuzare, redifuzare, reproducere etc) sau situaţiile în care materialele respective încalcă orice drepturi / prejudiciază imaginea vreunei persoane fizice sau juridice.
  • Imposibilitatea de a accesa pagina web de inscriere in concurs din motive independente de Organizator
  • Imposibilitatea Organizatorului de a contacta câştigătorii, din motive independente de acesta.

SECŢIUNEA 9. ANGAJAMENTE, CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Prin înscrierea în cadrul concursului Anidor “Poveste in tonuri de ciocolata!” participanţii confirma cunoaşterea prevederilor Regulamentului oficial şi îşi exprimă acordul în privinţa acestora. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 10.  FORŢĂ MAJORĂ

Pentru scopul acestui Regulament, Forţă Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi
 
Acesta promotie este valabila de la 2010-11-09 si expira la 2010-12-25  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24