home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  96
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  0
  Electronice & Electrocasnice  0
  Timp Liber & Shopping  0
  Auto & Accesorii  0
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  35
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  0
  Imobiliare  0
  Mobilier  0
  Productia si furnizarea de energie electrica  0
  Constructii  0
  Surse de iluminat  0
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Elseve - Anexa 4 magazine participante Elseve  

 

 
Regulament:

Anexa  nr. 4 la

  

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Castiga un week-end special cu Elseve!”

Privind desfăşurarea campaniei în magazinele Cora 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania promotionala „ Castiga un week-end special cu Elseve!” (numită în cele ce urmeaza „Campania promotionala”), este S.C. L’OREAL ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, nr. 169 A, corp A, etaj 6 inregistrata la ANSPDCP cu numarul 331.Participanţii la aceasta Campanie promotionala sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial prezentate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”). Campania se va desfasura prin intermediul S.C. Field Star S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str Barbu Vacarescu, nr 164A, intrarea A, et. 3, birou 8, Caro Business Park, Sector 2 (denumita in cele ce urmeaza “Agentia”).  

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania se va desfasura in perioada 15-28 februarie 2011, in magazinele Cora specificate in Sectiunea 4 a prezentului regulament (denumite in continuare “Magazine Cora”).  

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE 

La prezenta Campanie promotionala pot participa atat cetatenii si rezidentii romani cu varsta peste 18 ani (impliniti anterior datei de inscriere in Campania promotionala) si cu adresa stabila in Romania, care achizitioneaza din magazinele Cora participante produsele specificate in Regulamentul oficial si se inscriu in promotie conform termenilor si conditiilor Regulamentului Oficial. Participantii se vor inscrie in competitie in baza achizitionarii de produse participante exclusiv din magazinele participante si trimiterii numarului de pe bonul fiscal alaturi de numele magazinului prin SMS, asa cum este specificat in Sectiunea 7 a regulamentului oficial. La campania promoţională nu au dreptul să participe angajaţii Organizatorului sau ai companiei implicate in organizarea Campaniei promotionale, angajatii magazinelor participante, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I, (părinţi, copii) ale acestora.  Participarea la această Campanie promoţională implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial.  

SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE

Campania promotionala este organizata si se va desfasura in perioada  15-28 februarie 2011; Inscrierea in Campania promotionala prin trimiterea de SMS-uri,  asa cum este prezentat in Sectiunea 7 a regulamentului, se poate face zilnic in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 pe toata durata Campaniei promotionale.   

Lista de Magazine Cora participante in promotie:

BUCURESTI                CORA PANTELIMON

BUCURESTI                CORA LUJERULUI

BUCURESTI                CORA BERCENI

CLUJ                          CORA CLUJ

BAIA MARE                 CORA BAIA MARE 

SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 

Valoarea totala a premiului acordat in magazinele Cora este 4.357,55 lei + TVA. 

In cadrul acestei campanii promotionale, toti participantii valizi care indeplinesc conditiile stipulate in regulamentul oficial al campaniei promotionale, si trimit prin sms la numarul 1788 textul CORA urmat de numarul bonului fiscal care atesta achizitionarea unui produs participant la promotie in perioada 15-28 februarie 2011, participa la tragerea la sorti din data de 03 martie 2011, pentru desemnarea castigatorului unui premiu constand in 1 excursie de 1 week-end la Barcelona pentru 2 persoane.  Toate celelalte prevederi ale Regulamentului de Participare raman neschimbate si in vigoare.  

S.C. L’OREAL ROMANIA S.R.L.

 

 
 
Acesta promotie este valabila de la 2011-01-27 si expira la 2011-03-13  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24