home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  26
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Campari - Campari Red Passion for Fashion  
Intra pe pagina de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, urmareste  locatiile si orasele unde este prezenta echipa promotionala Campari! La fiecare cocktail Campari achizitionat castigi instant un accesoriu cu un banut suflat cu argint. Incarca o poza inedita cu tine si premiul instant primit pe pagina noastra de Facebook: Campari Red Passion for Fashion Romania. Demonstreaza-ne ca ai imaginatie si ca esti creativ! Convinge-ti toti prietemii sa intre, strange cele mai multe like-uri si poti castiga una dintre cele 3 sesiuni de shopping in Bucuresti alaturi de un designer personal!
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Campari Red Passion for Fashion ”
8  iulie 2011 – 31 august 2011

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
1.1. Organizatorul campaniei promotionale "Campari Red Passion for Fashion" (denumita in continuare “Campania”)  este S.C. Cristalex ‘94 S.R.L. (denumita in continuare „Organizatorul”), cu sediul social in Bucuresti, Str. Constantin Sandu Aldea nr. 37, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/18196/1994, cod unic de inregistrare 6345190, atribut fiscal RO, Tel.: 021 224 59 86, Fax: 021 224 59 85, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 8768.
Activitatile legate si/sau implicate de aplicarea si/sau dispozitiilor prezentului Regulament vor fi indeplinite de catre S.C. Luna Promotions S.R.L. (denumita in continuare si „Agentia”), avand sediul social in Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare nr. 240, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/893/2003, cod unic de inregistrare 15150790, atribut fiscal RO.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, de a opri Campania Promotionala in orice moment al acesteia si/sau sa schimbe regulile de participare, dar avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, pe pagina oficiala de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania.
Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFAIURARE A CAMPANIEI
Campania Promotionala se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, pe pagina oficiala de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Pagina de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania poate fi accesata la adresa: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFAIURARE A CAMPANIEI
3.1. Campania va incepe la data de 08 iulie 2011, dupa ora 18:00 si se va desfasura pana la data de 31 august 2011, ora 23:59 (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Campaniei”).
3.2. Inainte de inceperea Campaniei Promotionale si dupa incetarea duratei Campaniei Promotionale, indeplinirea conditiilor mentionate in Regulamentul Oficial nu mai confera dreptul de a participa la Campanie.
3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada Campaniei Promotionale pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe pagina de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, pe www.facebook.com, la adresa http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania.

 SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
4.1. Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cu varsta de 18 ani impliniti inainte de data inceperii campaniei, cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania.
4.2. La prezenta Campanie Promotionala nu au dreptul sa participe angajatii Organizatorului si ai distribuitorilor Campari, ai agentiilor si societatilor implicate in organizarea si derularea acestei Campanii Promotionale, precum si rudele de gradul I (copii si parinti) si afinii (sotul /sotia) celor mentionati mai sus.                                                                                                                                                               
Participantul va participa la prezenta Campanie Promotionala luand la cunostinta conditiile mai sus mentionate.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
5.1. Mecanism premii instant:
   Pentru a se inscrie in Campania Promotionala, participantii trebuie:
• Sa fie prezenti in locatiile anuntate pe pagina de Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania:  http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania.
• Organizatorul va avea echipe de cate 2 promoteri in locatiile detaliate pe http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania, care vor recomanda cocktail-urile Campari. Pentru fiecare cocktail Campari achizitionat, consumatorii vor primi un premiu instant; baietii vor primi un accesoriu pentru telefonul mobil, iar fetele o bratara. Premiile au banutul suflat cu argint.
 Premiile se acorda doar in intervalul de timp in care promoterii sunt prezenti in locatii. Lista locatiilor in care vor fi prezenti promoterii, zilele si intervalul orar vor fi anuntate pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania:  http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania.
 5.2. Mecanism premii Facebook:
Inscrierea in campanie se realizeaza astfel:
Persoanele care au primit un premiu instant in una dintre locatiile detaliate pe http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania si doresc sa participe la Campania Promotionala desfasurata pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, trebuie sa faca o poza cu premiul instant primit de la promoterii Campari  (bratara si accesoriul cu banutul Campari) si sa o incarce pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania.
Pentru a inscrie o poza in concurs, participantii trebuie sa urmeze pasii de mai jos:
a) Sa acceseze pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania:  http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania.
b) Sa dea “like” paginii Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, in cazul in care nu este deja “fan”/”prieten” al paginii.
c)           In pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania se acceseaza tabul “Wall”/ “Photos”/”Upload a photo”/, se selecteaza poza din folderul de pe calculatorul personal/browse/ si poza este automat incarcata pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania
5.2.1. Pentru a fi considerata valida, o poza trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
- Sa contina obiectul primit drept premiu instant de la promoterii Campari: bratara sau accesoriul cu banutul Campari
-  In poza postata pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania nu trebuie sa apara persoane sub 18 ani
- Pozele pe care participantii le incarca trebuie sa fie autentice, originale si veridice, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile ce contin poze generice, care nu au aspect veridic sau care nu corespund cerintelor Campaniei Promotionale.  Trebuie sa fie poza in care accesoriul Campari sa capete o alta intrebuintare decat un simplu breloc sau bratara, participantii trebuie sa dovedeasca ca au imaginatie, creativitate, pasiune pentru fashion.
- Utilizatorii incarca pe propria raspundere una sau mai multe poze si isi asuma raspunderea pentru respectivul material din punct de vedere al drepturilor de autor si al drepturilor de proprietate intelectuala. Materialele de tip poza urcate in aplicatie trebuie sa fie realizate de concurentul care le-a inscris in Campania Promotionala, nu copiate din banci de imagini sau alte surse. Nici S.C. Cristalex ‘94  S.R.L. sau S.C. Luna Promotions S.R.L. nu pot fi trasi la raspunere pentru oricare din pozele urcate de utilizatori in cadrul paginii Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania.
Nota:
1.  orice tip de continut tendentios, vulgar, cu caracter pornografic sau continut in care apare orice alt brand decat “Campari” va fi moderat, autorul sau urmand a fi descalificat si poza eliminata din Campania Promotionala.
2.  Nu vor fi considerate eligibile pozele cu alte obiecte decat cele acordate ca premii instant  de catre promoterii Campari.
3.             Sunt valide numai pozele in care apar persoane peste 18 ani.
4.            Materialul postat cu scopul de inscriere in concurs este verificat dupa postarea lui pe pagina Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania și, in cazul in care nu respecta regulile generale ale paginii sau Regulamentul Campaniei Promotionale, va fi respinsa inscrierea prin itergerea postarii .
5.          Un participant poate inscrie oricate materiale doreite, insa nu poate fi declarat caitigator decat pentru un singur material.
6.           Dupa incarcarea in pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania a unei poze, aceasta nu mai poate fi modificata.
7.            In cazul in care participantul inscrie in Campania Promotionala materiale asupra carora nu are drept de proprietate intelectuala, adica poze copiate din banci de imagini sau alte surse, materialul respectiv va fi descalificat ii participantul nu va mai putea intra in posesia premiului, in cazul in care poza respectiva s-a clasat in primele 3 locuri, in functie de numarul de like-uri primite.
8.              Castigatorul trebuie sa pastreze pentru validare accesoriul Campari.
Pentru a participa la prezenta Campania Promotionala, o persoana trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus.
Participand la prezenta Campanie, participantul isi exprima acordul in mod ferm si neechivoc ca toate drepturile de proprietate intelectuala asupra materialului inscris in Campania Promotionala sa fie transferate catre S.C. Cristalex ’94 S.R.L., indiferent daca respectivul participant este premiat cu unul dintre premiile Campaniei Promotionale sau nu, ori daca a fost validat/acceptat sau nu in cursa pentru premii. Prin urmare atat pe parcursul, cat si dupa incetarea Campaniei Promotionale, in calitate de titular al tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra materialelor inscrise in Campanie, precum si al tuturor celorlalte drepturi de proprietate intelectuala transmisibile conform legii, dupa caz, S.C. Cristalex ‘94 S.R.L. va avea dreptul sa foloseasca oricare dintre materialele primite in cadrul Campaniei Promotionale, in mod exclusiv si la propria alegere, integral sau partial, in forma originala sau modificata, in orice mod si in orice moment, inclusiv in campanii publicitare, fara obligatia platii vreunei sume de bani sau alte contraprestatii catre participantul care a transmis si inscris materialul respectiv in Campanie.
5.2.2. Criteriul de desemnare al castigatorilor este numarul de “voturi” acumulate pe durata Campaniei Promotionale. Acumularea voturilor pe baza carora se vor desemna castigatorii se va face dupa cum urmeaza: in perioada Campaniei (08 iulie 2011, dupa ora 18:00 – 31 august 2011, ora 23:59) orice persoana care detine cont de Facebook, fie ca a inscris o poza sau nu, poate folosi functia de votare pentru orice material inscris.
Primele 3 persoane ale caror poze inscrise in promotie au acumulat cele mai multe like-uri pana la data de 31 august 2011, ora 23:59, vor fi desemnate castigatoare. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania
Castigatorii trebuie sa contacteze Organizatorul conform datelor pe care acestia le vor anunta pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania sau sa-si lase datele pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, in felul acesta Organizatorul sa poata contacta castigatorii.
5.2.3. Votarea se va face NUMAI in cadrul paginii de Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania. Fiecare vizitator al paginii Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania poate vota un numar nelimitat de poze, dar fiecare poza individuala poate fi votata o singura data. Dupa ce un vizitator a votat o poza, functia de votare pe materialul respectiv se va dezactiva automat. Orice tentativa de fraudare a procesului de votare va fi sanctionata, iar poza participantului descalificata din concurs.
5.2.4. In cazul in care un user inscrie mai multe poze in concurs, voturile obtinute vor fi calculate pentru fiecare poza in parte si nu se vor cumula.
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE
6.1. In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii: 
• 3500 premii instant, constand intr-un accesoriu pentru telefonul mobil sau o bratara cu un banut suflat cu argint Campari; Valoarea premiilor mici este de 2.9 euro/ + tva/ castigator.
• 3 premii oferite in urma castigarii concursului de voturi din pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania, in valoare de 300 euro fiecare, constand in 3 sesiuni de shopping in Bucuresti, alaturi de un designer personal cu transport/cazare ( 1 noapte) si diurna ( pentru 1 zi) incluse (in cazul in care castigatorii nu sunt din Bucuresti). Valoarea premiilor este de 300 euro/ /castigator. Fiecare castigator va primi contravaloarea in lei a voucher-ul de sedinta shopping .Fiecare voucher va avea valoarea in lei de 1254.51 lei (contravaloarea  a 300 euro calculata la cursul de azi 5.07.2011 data la care regulamentul a fost redactat. Cursul euro valabil azi 5.07.2011 este de 4.1817 lei.
Valoarea premiilor totala este de 11050 euro+ tva.
6.2 Nu se acorda contravaloarea in bani sau in alte produse a premiilor. Premiul nu poate fi preluat decat de persoana care a fost desemnata castigatoare.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR - MECANISM FACEBOOK
Vor fi desemnati castigatori ai premiilor constand intr-o sesiune de shopping primii 3 participanti a caror poza se claseaza pe unul dintre primele 3 locuri, in functie de numarul de like-uri acumulat in perioada 08 iulie 2011, dupa ora 18:00 - 31 august 2011, ora 23:59.
Voturile obtinute de o poza vor fi cumulate pe intreaga durata a Campaniei Promotionale.
In interiorul paginii Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania va fi afisat locul obtinut de un material inscris, in functie de numarul de voturi obtinute.
In cazul in care  exista mai multi concurenti in top 3 care au acelasi numar de voturi, departajarea se va face prin stabilirea primului concurent care a ajuns la numarul respectiv de voturi, respectiv ora exacta la care s-a inregistrat ultimul vot.  (Va fi declarata castigatoare poza care a totalizat prima numarul de voturi care au clasat-o pe locul respectiv.)
Fiecare castigator va fi desemnat si publicat in sectiunea “Castigatori” pe pagina Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania, in maxim 20 zile de la terminarea Campaniei Promotionale.

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR
Premiile constand in 3 sesiuni de shopping vor fi acordate castigatorilor valizi, in maxim 30 zile calendaristice de la validare.
In cadrul mecanismului Facebook se vor acorda 3 premii, constand in 3 sesiuni de shopping la Bucuresti, in valoare de 300 euro fiecare. In cazul in care vor exista participanti care nu au domiciliul in Bucuresti, Organizatorul va suporta cheluielile de transport, cazare 1 noapte in Bucuresti pentru castigatorii respectivi.
Pe intreaga perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale, in functie de numarul de voturi acumulate, vor fi declarati castigatori 3 dintre participanti astfel: Concurentii aflati pe primele 3 locuri in cadrul campaniei, in functie de numarul de voturi acumulat pe materialele inscrise in concurs, vor fi premiati cu o sesiune de shopping in Bucuresti, impreuna cu un designer personal.
Fiecare castigator va fi anuntat pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania
Tot pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania:  http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania vor fi anuntate si detaliile - cum castigatorul va putea intra in posesia premiilor. Organizatorul va lasa o adresa de mail valida la care castigatorii vor putea sa trimita datele personale: Nume/ Prenume/ CNP/ nr. telefon. In felul acesta Organizatorul va putea intra in posesia datelor de contact a castigatorilor.
Castigatorul se obliga sa furnizeze aceste informatii pe http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania
Castigatorii vor fi contactati telefonic de 3 ori pe zi, 2 zile lucratoare din momentul desemnarii ca si castigator. Daca acesta nu raspunde va fi desemnat castigator urmatorul participant cu cel mai mare numar de voturi. In cazul in care nici acest participant nu raspunde, se va repeta aceeasi procedura, pana la acordarea tuturor premiilor.
In cazul in care numarul de participanti validati conform criteriilor descrise in sectiunea 8 va fi mai mic decat numarul premiilor alocate pentru aceasta Campanie, surplusul de premii va ramane in posesia Organizatorului.
Premiile vor fi acordate castigatorilor in cel mult 30 zile calendaristice de la data validarii premiului.

SECTIUNEA 9. CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR
9.1. Pentru a fi validat drept caitigator, participantul la Campanie, trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile descrise in sectiunile 4, 5 si 7 ale Regulamentului Oficial al Campaniei Promotionale.
De asemenea, in momentul receptiei premiilor, Participantul trebuie sa prezinte un act de identitate valabil (cartea de identitate sau pasaportul) si accesoriul Campari pe care l-a folosit in poza.
9.2. Contestatii:
Contestatiile cu privire la numarul de puncte se pot face in 16 de ore de la data afisarii numelor castigatorilor pe site. Contestatia se trimite Organizatorului prin e-mail la adresa office@la-luna.ro si va cuprinde in mod obligatoriu:
i) numele, domiciliul, date de identificare;
ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia;
Contestatiile se vor solutiona in termen de 48 de ore de la data primirii.

SECTIUNEA 10. INMANAREA PREMIILOR
Inmanarea premiilor castigatorilor se va face astfel: castigatorii vor fi anuntati pe: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania, apoi contactati telefonic. Organizatorul  le va oferi toate detaliile de cum acestia pot intra in posesia premiilor.

SECTIUNEA 11. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR
11.1. Numele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002.
11.2. Lista castigatorilor premiilor Campaniei cu numele acestora si premiul castigat va fi publicata pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania pe masura ce acestia vor fi validati, dar nu mai tarziu de 30 septembrie 2011.

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII
12.1. Postarile inscrise inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament, in Sectiunea 3, nu se iau in considerare.
12.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de Internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in Campanie in perioada de desfasurare a Campaniei.
12.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care castigatorul isi pierde dreptul de a folosi serviciile oferite de www.facebook.com pe durata Campaniei. In acest caz, participarea acestuia va fi invalidata.

SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE
13.1. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
13.2. De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, prin semnarea procesului verbal de predare primire, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.
13.3. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii formularului sau a solicitarii Regulamentului Oficial de Desfasurare al Campaniei etc.). Cheltuielile mai sus prevazute nu sunt si nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

SECTIUNEA 14. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR
14.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la acest Concurs in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 8768.
14.2. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia imputernicitilor si partenerilor contractuali ai Organizatorului si a cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
14.3. Prin inscrierea in Campanie, participantii declara ca sunt de acord cu Regulamentul Campaniei Promotionale si cu faptul ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Organizatorului. Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si/sau imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati din partea acestuia. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de informare, pentru a transmite materiale informative despre produsele si serviciile Organizatorului si ale partenerilor sai, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS), doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Organizatorul nu conditioneaza participarea la Campanie sau primirea premiilor de exprimarea acestui acord. In cazul in care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens.
14.4. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
14.5. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C LUNA PROMOTIONS S.R.L. cu sediul in Bucuresti, la adresa office@la-luna.ro
14.6. Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal sunt inmanarea premiilor caitigatorilor si realizarea de rapoarte statistice cu privire la participanti.

SECTIUNEA 15. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

SECTIUNEA 16. FORTA MAJORA
16.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.
16.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la campanie pe pagina Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania  in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.


SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul Oficial al Campaniei “ Campari Red Passion for Fashion” este disponibil gratuit oricarui solicitant pe pagina Facebook: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashionRomania

SECTIUNEA 18. DETALII LOGISTICE ALE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Toate detaliile cu privire la orasele in care se desfasoara promotia, programul orar si locatiile pot fi consultate direct pe pagina Facebook Campari Red Passion for Fashion Romania: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashionRomania
Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificarile cu privire la orasele/ programul si locatiile in care se va desfasura Campania in cel mai scurt timp posibil si de a le comunica pe http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashionRomania


S-a solicitat autentificarea prezentului inscris:

 


ACT ADITIONAL NR. 1

Adus in completarea regulamentului concursului “Campari Red Pasion for Fashion”autentificat sub nr. 2025 /06.07.2011 la Biroul Notarilor Publici Asociati Boroi


Organizatorul campaniei promotionale “Campari Red Pasion for Fashion” SC Cristalex ‘94 SRL  (denumită în regulamentul oficial „Organizatorul”), cu sediul în Bucuresti, Str.Constantin Sandu Aldea Nr 37, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/18196/1994, cod unic RO 6345190, atribut fiscal RO, telefon 0212245986, Fax : 021224 59 85, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în baza notificării nr. 8768  a hotarat pe propria raspundere sa realizeze modificari la Regulamentul Oficial al concursului, ce constau in:

1. Se modifica sectiunea 5.2 din regulamentul oficial al campaniei, astfel:

Pozele care contin premiul instant primit de catre participanti vor fi realizate de catre reprezentantii Organizatorului in locatiile in care sunt prezenti promoterii. Tot reprezentantii Organizatorului vor incarca pozele realizate prin accesarea tab-ului “Photos” din aplicatia Facebook. . Participantii trebuie sa intre pe Facebook pe pagina Campari, sa gaseasca pozele cu ei, sa isi inscrie numele in dreptul pozei, sa-si convinga prietenii sa intre pe pagina, sa devina si acestia fani cu pagina Campari si sa dea like pozelor inscrise in campanie.
La concurs nu participa decat pozele cu persoanele care mai intai au comandat un cocktail Campari si care apar in poza cu panoul promotional.

 

Toate celelalte prevederi ale regulamentului raman neschimbate.

 

S.C. Cristalex ‘94 S.R.L.
  


 
Link site: http://www.facebook.com/CampariRedPassionforFashion Romania  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2011-07-08 si expira la 2011-08-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24