home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  26
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Henkel - Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!  
Achizitioneaza din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campania promotionale, cel putin unul dintre produsele participante la campania promotionala si poti fi alaturi de Horia Brenciu la concertul „Fac ce-mi spune inima” din data de 24 martie 2012. Detalii in regulament.
 
CASTIGATORII CAMPANIEI
“Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!”
Nume Prenume Premiu castigat
Ionescu Mihaela Edmeea 2 bilete la concertul Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” 
Tuta Neluta 2 bilete la concertul Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” 
Palagheanu Liliana Cristiana 2 bilete la concertul Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” 
Nitu Elena Trusa infrumusetare Gliss
Tuta Neluta Trusa infrumusetare Gliss
Ionita Andreea Trusa infrumusetare Gliss
Muresan Gabriela Marioara Trusa infrumusetare Gliss
Palagheanu Liliana Cristiana Trusa infrumusetare Gliss
Ionescu Mihaela Edmeea Trusa infrumusetare Gliss
Marin Cecilia Trusa infrumusetare Gliss
     
2 premii constand in 2 bilete la concertul lui Horia Brenciu si 3 premii constand in Truse de infrumusetare Gliss nu s-au acordat deoarece nici castigatorii extrasi si nici rezervele acestora nu au indeplinit conditiile de validare.

 
Regulament:

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
“Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!”

Perioada campaniei: 23.02 – 8.03.2012

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala “Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!” este organizata de S.C. Henkel Romania SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Tel: 203.26.00, Fax: 203.26.55.
Organizatorul Henkel Romania este operator de date înregistrat sub nr. 7837 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada campaniei promotionale pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.
Campania se va desfasura prin intermediul S.C. More Results Marketing SRL, cu sediul in Str. Baicului, nr. 82, Cladirea Administrativ, et. 2, sector 2, Bucuresti (contactarea castigatorilor si validarea acestora, logística).


SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALA SI ARIA DE DESFASURARE
Campania promotionala “Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!” se va desfasura in perioada 23.02 – 8.03.2012, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in spatiile comerciale aparţinând agentului economic Carrefour Hypermarket, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.


SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campania promotionala pot participa atat persoane fizice, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei (23.02.2012), cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, cat si persoane juridice cu sediul în România şi/sau persoane fizice autorizate şi/sau intreprinderi individuale si/sau intreprinderi familiale reglementate de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008, clienţi ai magazinelor din reţeaua participanta care acceptă condiţiile prezentului regulament.
Nu pot participa la aceasta campania promotionala angajatii spatiilor comerciale / magazinelor participante,  companiilor SC Henkel Romania SRL, ai agentiei de marketing direct More Results Marketing, sotii, sotiile si rudele de gradul intai (parinti, copii) ale angajatilor companiilor mentionate.

In cazul in care castigatorul unuia din premii este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii  daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea persoanei respective la aceasta campanie.
 

SECTIUNEA 4. PRODUSE PARTICIPANTE
La aceasta campanie participa produsele: vopsea de par Syoss Mixing Colors, produse de coafare Syoss, vopsea de par Perfect Mousse si pachetele promotionale Gliss tratament cu sampon gratis. Acestea vor fi numite in acest regulament “produse participante”.


SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA CAMPANIA PROMOTIONALA
 Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campania promotionale, cel putin unul dintre produsele participante la campania promotionala; sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a in urma achizitionarii unui produs participant, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea bonului/facturii respective .
-  Dupa achizitionare, sa trimita, prin SMS la nr. 1875, cuvantul “CARREFOUR” urmat de numarul  bonului fiscal/facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii unui produs participant, in perioada campania promotionalai 23.02.2012, ora 00:00 – 8.03.2012, ora 23:59 (data finala a inscrierii/participarii in campania promotionala). Sunt acceptate ca si valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.
Bonul fiscal/factura fiscala trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator
-  SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila.
 -  Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus. Mesajele trimise prin SMS care contin alte informatii in loc de sau impreuna cu  cuvantul „CARREFOUR”, numarul bonului fiscal/facturii fiscale, data emiterii bonului fiscal/facturii fiscale nu vor fi luate in considerare;
-  Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii in campania promotionala;
- Incepand cu data de 8.03.2012, ora 23:59 (data finala de inscriere/participare in campania promotionala) numarul 1875 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul campaniei promotionale nu va mai fi disponibil pentru inscriere in prezenta campanie promotionala.

Pentru validarea premiului participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea produsului/ produselor participante in perioada campaniei promotionale si care are inscriptionat numarul  transmise prin SMS pentru a se inscrie in campanie.
Pentru fiecare produs participant achizitionat in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa trimita un singur SMS. Multiplul de produse achizitionate pe acelasi bon fiscal/factura fiscala nu da dreptul la trimiterea mai multor SMS-uri.

Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la campania promotionala, prin trimiterea mai multor SMS-uri fara a putea face dovada detinerii bonurilor fiscale/facturilor fiscale respective sau prin falsificarea acestora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata campania promotionale, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon.
Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.


SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CAMPANIA PROMOTIONALA SI TRAGERILE LA SORTI

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda  prin tragere la sorti  15 premii, acordate dupa incheierea campaniei, dupa cum urmeaza:
- 10 premii constând în truse de infrumusetare Gliss, in valoare de 29,95 lei (pret de lista, fara TVA);
- 5 premii constând în 2 bilete la concertul Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” din data de 24 martie 2012, ce avea avea loc in Bucuresti, la Sala Palatului,  in valoare de 440 lei (pret de achizitie, inclusiv TVA).

Valoarea totala a premiilor este 2.571,38 lei (inclusiv TVA).

Dupa incheierea campaniei, in data de 12.03.2012, se va realiza tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor promotiei. La tragerea la sorti vor participa toate mesajele valide receptionate in perioada 23.02.2012, ora 00:00 – 8.03.2012, ora 23:59. Ulterior extragerii castigatorilor se va extrage cate 1 rezerva pentru fiecare premiu oferit, pentru cazurile in care vor fi castigatori care nu pot fi contactati/validati din motive independente de Organizator. Se va apela la rezerve doar daca va fi cazul.


Tragerile la sorti vor avea loc la sediul companiei Henkel, situat in Bucuresti, sector 2, str. Ionita Vornicul, nr. 1-7, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si al unui reprezentant al firmei More Results Marketing.


SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR. VALIDAREA CASTIGATORILOR

Pentru ca un participant sa poata primi un premiu trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
- sa indeplineasca conditiile mentionate la art. 3, 4 si 5;
- sa trimita prin SMS la nr. 1875, cuvantul “CARREFOUR” urmat de numarul  bonului fiscal/facturii fiscale primit in urma achizitionarii unui produs participant, in perioada 23.02.2012, ora 00:00 – 8.03.2012, ora 23:59 (data finala de participare in campania promotionala), prin SMS la numarul 1875;

Dupa extragere, catre numarul de telefon mobil aferent SMS-ului extras castigator, Organizatorul va trimite un SMS prin care va anunta participantul respectiv ca a castigat, metionand totodata si  natura premiului.
Mesajele vor fi urmatoarele:

“Felicitari! Ai castigat un set de infrumusetare Gliss! Vei fi contactat pentru a afla cum il primesti.” 
Sau  „Felicitari! Ai castigat o invitatie dubla la concertul Horia Brenciu din 24 martie! Vei fi contactat pentru a afla cum o primesti.” 
  
Potentialii castigatori ai Campaniei promotionale desemnati prin tragere la sorti vor fi contactati, de catre un reprezentant al Organizatorului, pe numarul de telefon de pe care au trimis SMS-ul de  inscriere in Campanie, pentru a fi validati.
Fiecare potential castigator va fi apelat in termen de maxim 2 zile lucratoare (minim 2 apeluri pe zi la ore diferite) de la data fiecarei extrageri de catre un reprezentant al Organizatorului pentru a fi validat telefonic. In conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat in termenul respectiv (prin imposibilitate de contactare se intelege ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care numarul de telefon nu este alocat, telefonul este inchis sau numarul respectiv nu poate fi contactat etc) acesta va fi invalidat si se va trece la rezerva.
In urma validarii telefonice castigatorul va trebui sa confirme faptul ca detine bonul fiscal/factura fiscala ce contine numarul extras castigator si care atesta achizitia unui produs participant in perioada campaniei promotionale; acesta trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal/facturii fiscale respective si o copie a actului de identitate la numarul de fax 021 272 32 03 sau pe mail la promotii@moreresults.ro in termen de maxim 2 zile lucratoare din data in care a fost anuntat pentru a putea fi validat si pentru a putea intra in posesia premiului.

Bonurile/Facturile fiscale in baza carora reprezentantii Organizatorului vor valida castigurile, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:
• Sa aiba data emiterii anterioara datei de inscriere in concurs a potentialului castigator
• Sa dovedeasca achizitia unui produs participant la campanie, in perioada campaniei
• Sa aiba inscrise numarul/data trimise prin sms pentru inscriere in campanie

Premiile constand in invitatii la concertul Horia Brenciu vor fi trimise castigatorilor valizi, prin curier rapid, in maxim 2 zile lucratoare de la data validarii premiului.
Premiile atribuite prin tragere la sorti constand in seturi de infrumusetare Gliss vor fi trimise castigatorilor prin intermediul serviciilor postale sau de curierat in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data validarii lor.
Numai in cazul celor 5 invitatii duble la concert, odata primit premiul, câştigătorul va fi solicitat să semneze un proces-verbal de predare-primire şi să predea organizatorului bonul fiscal/factura fiscala in original si o copie a actului de identitate.

In cazul in care potentialul castigator nu va putea face dovada detinerii bonului de casa avand numarul de  bon castigator, respectiv daca potentialul castigator nu va trimite cele cerute spre validare in termenul specificat mai sus, Organizatorul va apela la rezerve. In cazul in care dupa epuizarea rezervelor, numarul premiilor alocate va fi mai mic decat numarul premiilor validate, surplusul de premii va ramane in posesia Organizatorului.

Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi afisate pe site-ul www.regulamentepromotii.ro in maxim 15 zile calendaristice de la data validarii castigatorilor.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care participantii la prezenta campanie promotionala au furnizat date sau informatii incorecte.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiilor si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in nici un fel.
Premiul nu poate fi transferat unei alte persoane. In cazul in care numarul castigatorilor valizi va fi mai mic decat numarul premiilor alocate, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile ramase.

 

SECTIUNEA 8. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR
In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi, din partea Organizatorului, unul sau mai multe din urmatoarele mesaje, trimise prin SMS pe numarul de telefon mobil de pe care participantul a trimis mesajul SMS cu numarul bonului la numarul 1875:
- In cazul in care participantul a trimis un mesaj gresit: „Mesaj gresit. Trimite din nou numele magazinului, numarul  bonului/facturii si pastreaza bonul sau factura pentru validare.”  
- In cazul in care participantul a mai inscris acelasi numar de bon/factura de pe acelasi numar de telefon: “Acest numar a fost inscris deja de pe acest numar de telefon. Trimite numarul de pe alt bon/alta factura.”
- In cazul in care participantul a trimis un mesaj corect: Ai intrat in promotia Henkel&Schwarzkopf. Pastreaza bonul fiscal sau factura pentru validare.”


SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câstigatorilor în conformitate cu legislatia în vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu premiul, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.
Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare/fiscale legate de premiile oferite,  acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare,  cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse în Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal 2011, pentru veniturile în bani obtinute din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul se obliga sa-l retina si sa-l achite conform legislatiei aplicabile.
 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul Oficial al campania promotionalai se gaseste afisat pe site-ul www.regulamentepromotii.ro  si poate fi solicitat gratuit, in copie, prin cerere scrisa adresata catre SC Henkel România, Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Bucuresti.

Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea de premii.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada campaniei promotionale. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a campania promotionala, nu vor fi luate in considerare.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile si completarile ulterioare.


SECTIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


SECTIUNEA 12. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin inscrierea la promotia “Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Rasfata-te de ziua ta! Noi te trimitem la concertul lui Horia Brenciu!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar de telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Henkel Romania (operator de date înregistrat sub nr. 7837 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea si trimiterea premiilor catre castigatori , datele personale ale castigatorilor sa fie pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului si pentru afisarea listei castigatorilor, respectiv: numele, orasul si premiul castigat, pe site-ul www.regulamentepromotii.ro  sau in presa.
Organizatorul solicita potentialilor castigatori sa trimita o  confirmare a adresei postale corecte la care Organizatorul sa livreze premiul in caz de castig.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Henkel Romania pe adresa Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, sector 2, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta campania promotionala le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.


SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.
Nota*: Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora,confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor Campaniei, în termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.


SECTIUNEA 14. CLAUZE DIVERSE
Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de datele transmise prin SMS.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- mesajele trimise prin SMS care nu au fost trimise in perioada 15 23.02.2012, ora 00:00 – 8.03.2012, ora 23:59  (data finala de participare la campania promotionala);
- mesajele trimise eronat, sau pentru bonurile de casa deteriorate sau pierdute din vina participantilor in campania promotionala ;
- mesajele trimise prin SMS la alt numar decat 1875;
- mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator;
      -     defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote sau orice alte deranjamente/defectiuni survenite din vina acestora
-    suportarea cheltuielilor suplimentare pe care castigatorii le fac pentru a beneficia de premiile constand in invitatii la concertul Horia Brenciu, cum ar fi cheltuieli personale, transport la/de la  Bucuresti, cazare, etc.

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.


SC Henkel Romania SRL

Director Financiar                                                                                                       Sef Departament Juridic
Nicolae Olteanu                                                                                                          Ioana Ionescu

 

 

 


 
Acesta promotie este valabila de la 2012-02-23 si expira la 2012-03-08  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24