home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  26
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Linco - Linco placinte de la cuptor  
Inscrie in perioada 01 aprilie – 30 iunie 2012, o reteta in care ai folosit Foi de placinta Linco sau Aluat Foitaj Linco si poti castiga un cantar de bucatarie. Detalii in regulament!
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL al Campaniei Promotionale
“Linco placinte de la cuptor”


                        Perioada campaniei:  01 aprilie 2012 – 30 iunie 2012


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei promotionale  “Linco placinte de la cuptor” este S.C. Orkla Foods Romania S.A.cu sediul in strada Copilului, nr. 14-18, sector 1, Bucuresti inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15619/2006, avand cod unic de inregistrare (cod fiscal) RO 14624799 fiind operator de date cu caracter personal nr. 2282,  (numita in prezentul regulament “Organizatorul”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii,  prin intermediul companiei de direct marketing More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul. Promotia se va derula sub forma unui concurs conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Promotiei, prin intocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare la data comunicarii publice a actului aditional ce contine aceste modificari.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, a legii 571/2003 privind codul fiscal, si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.


SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala “Linco placinte de la cuptor”  se desfasoara in perioada: 01 aprilie 2012 ora 00.00.00 - 30 iunie 2012 ora 23.59.59 în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


SECTIUNEA 4. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.
Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 01 aprilie - 30 iunie 2012.
 

 SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

La campania promotionala “Linco placinte de la cuptor” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Orkla Foods Romania, ai companiei de direct marketing More Results Marketing, ai oricarei agentii implicate in implementarea si dezvoltarea acestei promotii precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie). In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui , incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii , cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta campanie.

SECTIUNEA 6. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt:  Foi de placinta Linco in ambalaj de 400grame si Aluat Foitaj Linco in ambalaj de 800grame.
In interiorul ambalajelor produselor participante sunt inserate material promotionale ce comunica informatii despre  concurs.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa inscrie in promotie, in perioada 01 aprilie – 30 iunie 2012, o reteta in care au folosit Foi de placinta Linco sau Aluat Foitaj Linco, trimitand pe adresa de mail concurs@orklafoods.ro reteta impreuna cu poze din timpul prepararii ;

Pentru a fi completa inregistrarea participantul trebuie sa trimita reteta impreuna cu urmatoarele datele : nume, prenume, numar telefon si adresa postala. Dupa inscriere va primi pe adresa de mail cu care s-a inscris un mail de confirmare.
                    
Prin participarea la concurs consumatorul isi manifesta expres consimtamantul privind cesionarea drepturilor de autor, drepturilor de imagine asupra retetetelor, imaginilor, pozelor , etc transmise prin email pe adresa concurs@orklafoods.ro.
Retetele astfel transmise de catre participanti devin proprietatea Organizatorului, acesta avand dreptul de exploatare a retetelor in orice forma si prin orice procedeu, cuprinzind totalitatea drepturilor de reproducere si de executie publica.
Retetele trebuie sa fie scrise foarte clar, corect, sa nu fie copiate de pe alte pagini de internet, sau alte surse, sa nu incalce drepturile de autor  si sa aiba ingredientele trecute corect .

Organizatorul va evalua si testa retetele in perioada 1 – 30 iulie 2012, urmand sa fie selectate  8 retete castigatoare (4 realizate cu Foi de placinta Linco si 4 cu aluat Foitaj Linco). 

O singura persoana are voie sa inscrie o singura reteta

La finalul campaniei, in perioada 1 – 31 iulie 2012, reprezentantii Linco vor evalua teoretic toate retetele.
Pasii de evaluare sunt:
1. Evaluare teoretica
Criteriile de evaluare teoretica sunt:
a. Modalitatea de preparare
b. Reteta completa
c. Gradul de ingeniozitate al retetei
d. Originalitatea retetei
Fiecare criteriu va fi notat cu note de la 1 la 10, unde 1 inseamna criteriu neindeplinit si 10 criteriu indeplinit in totalitate.
Punctajul minim pentru a trece in etapa urmatoare este de 33 de puncte

Retetele care trec de evaluarea teoretica intra in evaluarea practica.

2. Evaluare practica – Reprezentantii Linco vor realiza retetele supuse evaluarii practice urmand instructiunile si ingredientele trimise de participant.
Criteriile de evaluare practica a unei retete sunt:
a. Grad de dificultate realizare reteta
b. Gust si aroma placinta
c. Textura placintei
d. Aspect exterior

Fiecare criteriu va fi notat cu note de la 1 la 10, unde 1 inseamna criteriu neindeplinit si 10 criteriu indeplinit in totalitate.

Se completeaza un alt formular si primele 8 retete (4 realizate cu Foi de placinta Linco si 4 cu aluat Foitaj Linco) in ordinea punctajului se considera retete castigatoare, urmand a fi premiate si publicate in perioada noiembrie – decembrie in flyere, in interiorul ambalajelor de Linco  

Un concurent nu poate participa cu aceeasi reteta de doua sau mai multe ori pe durata campaniei.

  In cazul in care aceeasi reteta a fost inscrisa in concurs de mai multi participanti, se va lua in considerare numai primul participant care a inscris-o pe adresa de mail concurs@orklafoods.ro, prin verificarea datei, orei, minutului si secundei la care aceasta a fost pentru prima data trimisa.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru date gresite. Odata trimisa reteta pe adresa de concurs, nu se mai poate interveni asupra sa.
Pozele trebuie sa fie autentice, originale si veridice, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile ce contin poze generice sau care nu au aspect veridic.

      
SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

Pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, 4, 5, 6, 7;
Organizatorul va incerca sa contacteze, telefonic sau pe adresa de e-mail dupa care au trimis reteta, potentialii castigatori timp de 5 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigatori, pentru a fi informati cum pot intra in posesia premiului si pentru a confirma adresa postala la care ii va fi trimis premiul; in conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat timp de 5 zile lucratoare de la data desemnarii acestuia ca si potential castigator, acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului;

Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a invalida respectivii participanti si de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente;
Castigatorii nu au posibilitatea de a cere schimbarea premiilor, in nici un fel.


SECTIUNEA 9. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

• 8 premii constand in cantare de bucatarie

Dupa evaluarea teoretica si practica vor fi alese 8 retete castigatoare (4 retete realizate cu Foi de placinta Linco si 4 retete cu aluat Foitaj Linco)  pentru a fi publicate in perioada noiembrie – decembrie in flyere, in interiorul ambalajelor de Linco   , iar fiecare autor al celor 8 retete primeste drept premiu un cantar de bucatarie.

Valoarea premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 520 RON, TVA inclus.
Castigatorii nu vor putea opta pentru primirea contravaloarii in bani a premiilor oferite, nici nu pot solicita schimbarea parametrilor premiilor oferite.

Premiile se vor trimite catre castigatori prin posta, in termen de maxim 30 de zile calendaristice din momentul validarii, la adresa din buletin/carte de identitate a castigatorului completata la inscrierea in concurs.
Organizatorul va trimite premiul o singura data prin posta iar daca castigatorii nu ridica premiul de la Oficiul Postal, premiul se va intoarce la Organizator. Ulterior, ramane la decizia  Organizatorului  daca va redistribui premiile catre castigatori.
Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel.
Garantia produselor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.
In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui si acestea raman in posesia Organizatorului.


SECTIUNEA 10. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.regulamentepromotii.ro in cel mult 10 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.


SECTIUNEA 11. RESPONSABILITATE

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- pentru inscrierile incorecte/incomplete/copiate in Promotie, precum si pentru inscrierile efectuate dupa data limita de desfasurare a acesteia
- pentru eventuale prejudicii create prin incalcarea drepturilor de autor;
- pentru pierderile sau intarzierile in completarea formularelor electronice, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului
- Organizatorul nu va fi responsabil pentru inregistrarile incomplete sau incorecte, care nu respecta conditiile mentionate in Regulament, sau pentru cele care nu respecta regulile Promotiei. Astfel de inregistrari nu vor fi valide, iar participantul respectiv nu va fi inregistrat in Promotie cu inscrierea respectiva.                                              
-  Nu se considera valide si nu se includ in Promotie materialele fotografice ce contin imagini  preluate din alte surse, cu caracter obscen, denigrator,  ce nu se incadreaza in parametrii si conditiile detaliate in prezentul Regulament sau a caror licenta de utilizare apartine unor terti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele inscrise de participantii la Promotie si isi rezerva drepturile de a elimina din Promotie pe orice participant care transmite materiale fotografice sau retete neoriginale, care contin imagini jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Organizatorul va lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Promotie sau nu, sau de orice actiune si/sau act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra Promotiei, Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din Promotie, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva expeditorului materialelor respective.
- Astfel participantii inscrisi in Promotie, expeditori ai mesajelor de inscriere, sunt singurii raspunzatori in fata Organizatorului, oricarui tert si/sau autoritate pentru materialele expediate in cadrul acesteia, si vor raspunde in mod direct pentru orice plangere, petitie, cerere, sanctiune, amenda si/sau prejudiciu suportate si/sau aplicate Organizatorului.
- incorectitudinea adresei postale declarata Organizatorului ;
- situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta
- participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
- Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere privitoare la eventualele litigii dintre participanti sau dintre participanti si terte persoane sau autoritati cu privire la dreptul de proprietate al materialelor inscrise in concurs.


SECTIUNEA 12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Linco placinte de la cuptor”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Linco placinte de la cuptor”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala , numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate prin intermediul companiei More Results Marketing (inregistrata cu notificarea nr. 2088 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale  in scopul:
- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin intermediul unui furnizor agreat;
- validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;
- publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.regulamentepromotii.ro ;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1.
La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa, SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1, aceasta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

SECTIUNEA 13. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 15. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei “Linco placinte de la cuptor”  va fi disponibil gratuit pe site-ul  www.regulamentepromotii.ro pe toata perioada desfasurarii campaniei.
Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.
                 

 

 


 
Acesta promotie este valabila de la 2012-04-01 si expira la 2012-06-30  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24