home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  26
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Linco - "Inele cu diamante pentru mame briliante!  
Cumpara in perioada 1 martie - 19 aprilie 2009 produsele participante, inscrie-te in promotie si poti castiga un inel cu diamant!
 

 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL al campaniei promotionale

“Inele cu diamante pentru mame briliante!”  

Perioada campaniei: 01 martie 2009- 19 aprilie 2009 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  Organizatorul campaniei promotionale "Inele cu diamante pentru mame briliante!” este S.C. Orkla Foods Romania S.A. cu sediul central in Bucuresti, Str. Copilului 14-18, sector 1, (numita in prezentul regulament “Organizatorul”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.  

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Campania promotionala “Inele cu diamante pentru mame briliante!” se desfasoara in perioada: 01 martie - 19 aprilie 2009.

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 01 martie - 19 aprilie 2009 prin intermediul companiei de direct marketing More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie).  

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE 

 Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: margarina Linco Apetit 500g, Linco Extravitamine 500g si Linco cu unt 500g ale caror ambalaje au insemnele promotionale.  

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE 

 La campania promotionala " Inele cu diamante pentru mame briliante!” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Orkla Foods Romania, ai companiei de direct marketing More Results Marketing,  precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui , incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii notariale, cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta campanie.  

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie : - sa cumpere, in perioada 01 martie - 19 aprilie 2008, cel putin un produs participant la promotie, avand inscriptionate pe ambalaj insemnele promotionale ;   - sa se inscrie in promotie trimitand prin SMS, la numarul 1851(numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) codul format din 7 cifre inscriptionat pe caserola;  prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 01 martie 2009 ora 00:00, iar ultima zi este 19 aprilie 2009, ora 23:59:59.  - sa pastreze caserola Linco pentru a putea dovedi ulterior ca produsul achizitionat contine codul cu care participantul s-a inscris in promotie; In momentul in care participantii sunt anuntati de catre Organizator ca sunt potentiali castigatori, acestia vor trebui sa trimita caserola ce contine codul castigator alaturi de o copie dupa buletinul/cartea de identitate si numarul  de telefon la OP 71- CP 1, Bucuresti in maxim 7 zile de la data la care a fost anuntat ca si potential castigator; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat ;

Participantul va primi un SMS de raspuns prin care va fi anuntat daca codul pe care acesta l-a trimis este corect si a fost inscris in promotie. Fiecare SMS trebuie sa contina codul unic format din 7 cifre inscriptionat pe caserola.

In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi unul sau mai multe din urmatoarele mesaje:

-in situatia in care un participant a trimis un sms la numarul 1851 inainte de data inceperii promotiei, va primi urmatorul mesaj de raspuns: “Promotia Inele cu diamante pentru mame briliante incepe de la 1 martie 2009. Va rugam sa trimiteti codul incepand cu aceasta data

-in situatia in care un participant a trimis un cod unic valid si nu a trimis pe perioada promotiei mai mult de 15 coduri unice valide mesajul este:  Felicitari! Te-ai inscris in promotia Inele cu diamante pentru mame briliante! Mai multe coduri trimise, mai multe sanse. Pastreaza caserola pentru validare.

-in situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un cod unic gresit sau a trimis un mesaj cu mai multe informatii decat codul unic mesajul este: Promotia Inele cu diamante pentru mame briliante! Cod gresit. Trimite din nou codul unic fara pauze sau alte caractere si pastreaza caserola pentru validare

-in cazul in care un participant a trimis un cod unic care a mai fost trimis de pe acelasi numar de telefon , mesajul este urmatorul: Promotia Inele cu diamante pentru mame briliante! Acest cod a fost deja trimis de pe acest numar de telefon. Trimite codul unic de pe alta caserola

-in cazul in care un participant trimite un mesaj continand un cod unic dar pe perioada promotiei au fost trimise deja 15 mesaje continand coduri unice valide , aferente aceluiasi numar de telefon, mesajul va fi urmatorul: Numar restrictionat. Nu mai aveti dreptul de a participa la promotie deoarece exista deja 15 coduri unice trimise de la acest numar de telefon.

Dupa extragere, catre fiecare numar de telefon mobil aferent fiecarui mesaj SMS extras ca si castigator, Organizatorul va trimite urmatorul SMS prin care va anunta participantul respectiv ca a castigat:“Felicitari! Esti  unul dintre potentialii castigatori ai promotiei Inele cu diamante pentru mame briliante! Pentru detalii, suna la 0212723200.”

Numarul 0212723200 este numar cu tarif normal valabil in reteaua Romtelecom, cu program zilnic, intre 09:00 si 18:00, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale.

 SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

 Premiile se vor acorda prin tragere la sorti  electronica aleatoare din codurile trimise. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide primite in perioada 01 martie -19 aprilie 2009.

 Extragerea electronica aleatoare a codurilor castigatoare a premiilor promotiei va avea loc la finalul campaniei, in data de 23 aprilie 2009. Ulterior extragerii codurilor castigatoare, se vor extrage si 100 coduri de rezerva, cate unul pentru fiecare premiu alocat, tinandu-se cont de ordinea extragerii lor, dupa cum urmeaza: castigatorul numarul 1 va avea drept corespondent rezerva numarul 1, castigatorului cu numarul 2 ii va corespunde rezerva cu numarul 2, etc. In cazul in care nu se va valida premiul castigatorului numarul 35, se va apela la rezerva numarul 35. Se va apela la rezerve in cazul in care cei desemnati castigatori nu pot face dovada detinerii codului castigator in termenul prevazut de regulament.Extragerea va avea loc la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si un avocat care va atesta realizarea extragerii.  - pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii : A.      Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, 4, 5 si 6 ; B.      Sa trimita la numarul 1851( numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote)  un SMS cu codul unic format din 7 cifre aflat pe caserola in perioada 01 martie 2009 - 19 aprilie 2009 

C.      Atunci cand Organizatorul va contacta telefonic potentialii castigatori la numarul de telefon cu care acestia din urma s-au inscris la promotie, acestora li se va comunica faptul ca, pentru validare , trebuie  sa confirme codul unic cu care s-au inscris la promotie, sa-si lase datele personale (nume, prenume, adresa postala) si sa trimita  caserola ce contine codul castigator alaturi de o copie dupa BI/CI si numarul  de telefon la OP 71- CP 1, Bucuresti in maxim 7 zile de la data anuntarii castigului; alaturi de acestea, potentialul castigator va trebui sa trimita si o declaratie pe propria raspundere, semnata, prin care sa instiinteze Organizatorul care este optiunea sa in privinta premiului castigat: contravaloarea in bani a premiului sau premiul in sine; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat; toate dovezile de validare solicitate mai sus sunt obligatorii, iar potentialul castigator va fi considerat valid doar daca trimite toate acestea.

 

Nota:

 

-in situatiile in care acelasi cod unic va fi trimis  de pe numere de telefon diferite, va fi validat doar codul trimis de pe numarul de telefon al persoanei care poate face dovada detinerii caserolei cu respectivul cod unic;

 

-pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri diferite, participantul este obligat sa trimita pentru fiecare cod in parte cate un SMS ;

 

-oranizatorul va incerca sa contacteze potentialii castigatori timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii ;

 

-in conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii acestuia ca si potential castigator, acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului ;

 

-o persoana poate participa cu un numar maxim de 15 coduri unice diferite pe toata perioada promotiei, trimise fiecare intr-un mesaj diferit. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor coduri unice fara a putea face dovada detinerii ambalajelor pe care sunt inscriptionate codurile unice respective sau prin falsificarea codurilor unice inscriptionate pe ambalaje, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de pe respectivul numar de telefon ;

 - daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente ;  

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

 -100 inele cu diamante, aur de min. 14K

Valoarea premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 105.000 RON. Castigatorul va putea opta pentru primirea premiului in sine, a unui inel cu diamant, sau poate solicita contravaloarea in bani a acestuia. Suma de bani pe care o va primi un castigator in schimbul inelului este de 978 RON net.

 Acordarea premiului in bani se va face prin transfer bancar, din contul Orkla Foods Romania SRL in contul castigatorului. Castigatorul care va opta pentru primirea contravalorii in bani a premiului va trebui deci sa transmita organizatorului contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar. In cazul in care castigatorul nu are deja un cont dechis la nici o banca, atunci el va trebui mai intai sa isi deschida un cont, dupa care sa transmita organizatorului contul si banca respectiva pentru ca organizatorul sa poata efectua transferul bancar. Castigatorul va trebui sa transmita organizatorului contul si banca in maxim 5 zile lucratoare de la data manifestarii acestei optiuni. Organizatorul va transfera castigatorului banii in contul respectiv in maxim 30 zile lucratoare din momentul in care un castigator valid a comunicat Organizatorului contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar.
Organizatorul va trimite premiile catre castigatori o singura data prin intermediul unui furnizor agreat in termen de 45 zile calendaristice de la validarea fizica prin ambalajul castigator.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere.Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel.Garantia produselor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.   

SECTIUNEA 9. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

 Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.regulamentepromotii.ro

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE

 Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra ambalajelor, plicurilor trimise Organizatorului sau continutului acestora .Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic trimis, decizia Organizatorului este definitiva. Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 

- plicurile trimise dupa data limita de trimitere prin posta, respectiv maxim 7 zile de la data anuntarii castigatorului ;

 

- plicurile trimise la alt oficiu postal si la alta casuta postala decat cea mentionata in promotie;

 

- plicurile care nu au ajuns la Organizator din vina participantilor, a postei sau alte cauze;

 

- plicurile care au ajuns deschise, deteriorate, ilizibile sau cu stersaturi;

 

-caserolele deteriorate sau cele avand inscriptionate alte coduri decat cele extrase castigatoare;

 

-incorectitudinea adresei postale declarata Organizatorului ;

 

-eventualelor intarzieri datorate Postei Romane ;

 

-situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta

 

-codurile trimise la alte numere decat 1851;

 

-defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote;

 

-participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

 -dupa terminarea campaniei, produsele cu insemnele promotionale vor fi in continuare vandute pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului.  

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Inele cu diamante pentru mame briliante!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Inele cu diamante pentru mame briliante!”,, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala , numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de compania SC Orkla Foods Romania SA (inregistrata cu notificarea nr. 2282 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

 

-efectuarii tragerii la sorti;

 

-acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin intermediul unui furnizor agreat;

 

-validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;

 

-publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.regulamentepromotii.ro;

 

-indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

 Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitului More Results Marketing, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Orkla Foods Romania SA va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, SC Orkla Foods Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1, aceasta se obliga:

 

-sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 

-sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 -sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.  

SECTIUNEA 12. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

 Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 14. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.  


SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Regulamentul promotiei “Inele cu diamante pentru mame briliante!” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-2723200 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni-vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 01 martie- 19 aprilie 2009Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

                                                                                                                                                                                                                                    S.C. Orkla Foods Romania S.A. 

 
 
Acesta promotie este valabila de la 2009-03-01 si expira la 2009-04-19  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24