home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  91
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  26
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Tomi - Tomi! Da gust vacantelor!  

Poti fi chiar tu castigatorul uneia dintre cele 5 excursii pentru 2 persoane, in Spania la Valencia si Bunol. Trebuie sa cumperi in perioada 14 aprilie - 15 iunie 2010, cel putin un produs participant la promotie, sa trimiti prin SMS codul unic format din 8 cifre de pe ambalajul de ketchup Tomi sau sa accesezi pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi.


 

Extragere 1

Turturica Sergiu-Cristian    Sighetu Marmatiei

Baciu Oana-Madalina        Cluj Napoca

 

 


 
Regulament:

REGULAMENTUL OFICIAL al campaniei promotionale

“Tomi! Da gust vacantelor!” 

 Perioada campaniei: 14 aprilie – 15 iunie  2010

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 

 Organizatorul campaniei promotionale “Tomi! Da gust vacantelor!” este S.C PRODUCTIE Ardealul SRL. cu sediul central in Bucuresti, Str. Copilului 14-18, sector 1,  înregistrată la Registrul comertului sub nr. J 40/15618/2006, C.U.I: RO 6832411 fiind operator de date cu caracter personal nr. 5089, (numita in prezentul regulament “Organizatorul”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.  

 SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE  

Campania promotionala “Tomi! Da gust vacantelor!” se desfasoara in perioada: 14 aprilie - 15 iunie 2010. 

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 14 aprilie - 15 iunie 2010, prin intermediul companiei de direct marketing More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie). 

 SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE  

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: flacoanele de ketchup Tomi de 350 gr, 500g si 1kg ale caror ambalaje au insemnele promotionale (cod unic de participare la promotie de 8 cifre marcat sub data de expirare).  

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE  

La campania promotionala “Tomi! Da gust vacantelor!” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti pana la data de 14 aprilie 2010 inclusiv. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Orkla Foods Romania, SC Productie Ardealul SRL si ai companiei de direct marketing More Results Marketing, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).  

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 

 Consumatorul trebuie sa cumpere, in perioada 14 aprilie- 15 iunie 2010, cel putin un produs participant la promotie, avand inscriptionat pe ambalaj insemnele promotionale ; Pentru a se inscrie la aceasta promotie, consumatorii au la dispozitie doua modalitati:  

1. Participarea prin intermediul mesajelor trimise prin SMS 

  • sa se inscrie in promotie trimitand prin SMS, la numarul 1827(numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) codul format din 8 cifre inscriptionat pe ambalaj sub data de expirare; prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 14 aprilie 2010 ora 00:00, iar ultima zi este 15 iunie 2010, ora 23:59:59. Participantul va primi automat un SMS de raspuns prin care va fi anuntat daca codul pe care acesta l-a trimis este corect si a fost inscris in promotie.
  • incepand cu data de 15 iunie 2010, ora 23:59:59 (data finala de inscriere/participare in promotie) nu se vor mai putea inscrie coduri unice prin SMS la 1827
  • sa pastreze flaconul de ketchup Tomi pentru a putea dovedi ulterior ca produsul achizitionat contine codul cu care participantul s-a inscris in promotie;
  • in cazul in care este anuntat de catre Organizator ca este potential castigator, atunci va trebui sa expedieze la OP 71- CP 71, Bucuresti in maxim 5 zile de la data anuntului urmatoarele: flaconul de ketchup ce contine codul castigator, o copie dupa buletinul/cartea de identitate si numarul de telefon la care poate fi contactat; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat ;

 2. Participarea prin intermediul internet-ului-          sa acceseze pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi – sectiunea dedicata promotiei Tomi, sa introduca nume, prenume, numar de telefon mobil (numarul pe care doreste sa primeasca sms-ul de confirmare a inscrierii) si codul unic de pe ambalajul de ketchup Tomi, in campurile indicate pe pagina web, in perioada 14 aprilie ora 00:00 – 15 iunie 2010 ora 23:59:59 (data finala a inscrierii/participarii in promotie); participantul trebuie sa accepte conditiile de participare mentionate pe pagina web;

-          nu vor fi luate in considerare, pentru tragerile la sorti din cadrul promotiei, inscrierile anuntate, printr-un sms de raspuns, ca fiind nevalide;-          nu se accepta trimiterea de mesaje care contin in campul destinat introducerii codului unic, alte informatii decat codul unic inscriptionat pe eticheta promotionala. Mesajele care contin in campul destinat introducerii codului unic alte informatii in loc de sau impreuna cu codul unic de pe ambalaj, nu vor fi luate in considerare pentru tragerile la sorti

-          participantul va primi un SMS de raspuns, in urma trimiterii codului prin intermediul internet-ului, care il va anunta asupra inscrierii in promotie;

-          incepand cu data de 15 iunie 2010, ora 23:59:59 (data finala de inscriere/participare in promotie) nu se vor mai putea inscrie coduri unice de pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi – sectiunea dedicata promotiei Tomi;

-          nu vor fi luate in considerare mesajele primite de pe internet, cu exceptia celor trimise de pe pagina oficiala www.carcotasii.ro/concurstomi . 

-          O persoana poate inscrie un numar maxim de 15 coduri unice pe toata perioada promotiei, folosind acelasi numar de telefon, atat la inscrierea prin SMS cat si la cea de pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi - sectiunea dedicata promotiei Tomi. In cazul in care, pe perioada promotiei, un participant trimite 15 mesaje cu cate un cod unic, aferente aceluiasi numar de telefon mobil, indiferent daca acesta este numarul de telefon de pe care s-au trimis mesaje SMS sau este numarul de telefon indicat pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi , acesta nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor coduri unice fara a putea face dovada detinerii ambalajelor pe care sunt inscriptionate codurile unice respective sau prin falsificarea codurilor unice, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon, prin SMS sau de pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi  – sectiunea dedicata promotiei Tomi.In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi prin sms unul sau mai multe din urmatoarele mesaje:       

      - in situatia in care un participant a trimis un sms la numarul 1827 inainte de data inceperii promotiei, va primi urmatorul mesaj de raspuns: “Promotia “Tomi! Da gust vacantelor!”  incepe de la 14 aprilie 2010. Va rugam sa trimiteti codul incepand cu aceasta data. Multumim.”

- in situatia in care un participant a trimis un cod unic valid si nu a trimis in perioada promotiei mai mult de 15 coduri unice valide mesajul este: “Felicitari! Te-ai inscris in promotia “Tomi! Da gust vancantelor!” Mai multe coduri trimise, mai multe sanse. Pastreaza ambalajul pentru validare.”

- in situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un cod unic gresit sau a trimis un mesaj cu mai multe informatii decat codul unic mesajul este: “Promotia “Tomi! Da gust vancantelor!”  Cod gresit. Trimite din nou codul unic fara pauze sau alte caractere si pastreaza ambalajul pentru validare.”

- in cazul in care un participant a trimis un cod unic care a mai fost inregistrat cu acelasi numar de telefon, mesajul este urmatorul: “Promotia “Tomi! Da gust vacantelor!” Acest cod a fost deja trimis de pe acest numar de telefon. Trimite codul unic de pe alt ambalaj.”

- in cazul in care un participant trimite un mesaj continand un cod unic dar pe perioada promotiei au fost trimise deja 15 mesaje continand coduri unice valide, aferente aceluiasi numar de telefon, mesajul va fi urmatorul: “Numar restrictionat. Nu mai aveti dreptul de a participa la promotie deoarece exista deja 15 coduri unice trimise de la acest numar de telefon”

Dupa fiecare extragere, catre fiecare numar de telefon mobil aferent fiecarui mesaj SMS extras ca si castigator, Organizatorul va trimite urmatorul SMS prin care va anunta participantul respectiv ca a castigat: “Felicitari! Esti unul dintre potentialii castigatorii ai promotiei “Tomi! Da gust vacantelor!” Pentru detalii, suna la 0212723210.”Numarul 021 2723210 este numar cu tarif normal valabil in reteaua Romtelecom, cu program zilnic, intre 09:00 si 18:00, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. 

SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatoare din codurile unice inscrise in promotie. Pentru desemnarea castigatorilor, se vor realiza 3 trageri la sorti, prima in data de 11 mai 2010 (2 premii), cea de-a doua pe data de 1 iunie 2010 (2 premii), iar cea de-a treia in data de 17 iunie (1 premiu). La tragerea la sorti din data de 11 mai 2010, vor participa toate mesajele valide receptionate in perioada 14 aprilie- 09 mai 2010, atat cele trimise prin sms cat si cele inscrise pe pagina www.carcotasii.ro/concurstomi . In cadrul acestei prime extrageri se vor desemna castigatorii a doua premii fiecare constand in cate 1 excursie pentru 2 persoane.Ulterior extragerii codurilor castigatoare, se vor extrage si 4 coduri de rezerva, cate doua pentru fiecare premiu alocat. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora, in cazul in care cei desemnati castigatori nu pot face dovada detinerii codului castigator in termenul prevazut de regulament sau nu pot fi contactati in termenul stipulat in regulament, din motive independente de Organizator. La tragerea la sorti din data de 01 iunie 2010, vor participa toate mesajele valide receptionate in perioada 14 aprilie-31 mai 2010, atat cele trimise prin sms cat si cele inscrise pe pagina www.carcotasii.ro/concurstomi , exceptie facand codurile extrase castigatoare sau rezerve la tragerea la sorti anterioara.In cadrul celei de-a doua extrageri, din data de 01 iunie 2010, se vor vor desemna castigatorii a 2 premii fiecare constand intr-o excursie pentru 2 persoane. Ulterior extragerii codurilor castigatoare, se vor extrage si 4 coduri de rezerva, cate doua pentru fiecare premiu alocat. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora.La tragerea la sorti din data de 17 iunie 2010, vor participa toate mesajele valide receptionate in perioada 14 aprilie- 15 iunie 2010, atat cele trimise prin sms cat si cele inscrise pe pagina www.carcotasii.ro/concurstomi , exceptie facand codurile extrase castigatoare sau rezerve la tragerile la sorti anterioare.In cadrul celei de-a treia extrageri, din data de 17 iunie 2010, se va desemna castigatorul a 1 premiu constand intr-o excursie pentru 2 persoane. Ulterior extragerii codurilor castigatoare, se vor extrage si 2 coduri de rezerva. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora. Extragerile vor avea loc astfel- extragerile din 11 mai si 1 iunie 2010 la studiourile Cronicii Carcotasilor.- extragerea din 17 iunie la sediul companiei More Results Marketing. Extragerile se vor realiza in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat care va atesta realizarea extragerii. 

- pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii : 

A.      Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, 4, 5 si 6 ;

B.      Sa trimita la numarul 1827 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) un SMS cu codul unic format din 8 cifre aflat pe ambalaj in perioada 14 aprilie - 15 iunie 2010, sau sa inscrie codul unic pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi

C.      Atunci cand Organizatorul va contacta telefonic potentialii castigatori la numarul de telefon cu care acestia din urma s-au inscris la promotie, acestora li se va comunica faptul ca, pentru validare, trebuie sa confirme codul unic cu care s-au inscris la promotie, sa-si lase datele personale (nume, prenume, adresa postala) si sa trimita ambalajul ce contine codul castigator alaturi de o copie dupa BI/CI , numarul de telefon si optiunea scrisa si semnata asupra premiului la OP 71- CP 71, Bucuresti in maxim 5 zile de la data anuntarii castigului (data postei) ; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat; toate dovezile de validare solicitate mai sus sunt obligatorii, iar potentialul castigator va fi considerat valid doar daca trimite toate acestea.

Nota: - In situatiile in care acelasi cod unic va fi inscris de pe numere de telefon diferite, va fi validat doar codul trimis de pe numarul de telefon al persoanei care poate face dovada detinerii ambalajului cu respectivul cod unic;

- Pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri diferite, participantul este obligat sa trimita pentru fiecare cod in parte cate un SMS sau sa se inscrie de fiecare data pe pagina web www.carcotasii.ro/concurstomi .

- Organizatorul va incerca sa contacteze potentialii castigatori timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii ; in conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii acestuia ca si potential castigator, acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului ;

- Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor coduri unice fara a putea face dovada detinerii ambalajelor pe care sunt inscriptionate codurile unice respective sau prin falsificarea codurilor unice inscriptionate pe ambalaje, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de pe respectivul numar de telefon ;

- Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente ;  

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 

 Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:   5 excursii pentru 2 persoane, timp de 5 zile, in Spania la Valencia si Buñol Excursiile se desfasoara in perioada fixa :23-27 august 2010In cadrul pachetului oferit se asigura:- transport cu avion Bucuresti- Valencia si retur (plecare 23 august, intoarcere 27 august)- transfer aeroport-hotel-aeroport- 4 nopti de cazare cu demipensiune la hotel de minim 3 stele- 1 tur de 4 ore al orasului Valencia cu pranz inclus- excursie in Buñol (25 august ) de ½ zi  Valoarea premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 6884 euro .Castigatorul va putea opta pentru primirea contravalorii premiilor intr-un Voucher de calatorie la agentia de turism desemnata de Organizator,in valoare egala cu premiul Castigatorii vor putea sa ofere premiul altei persoane doar cu acordul Organizatorului prin solicitare scrisa(declaratie pe propia raspundere prin care iau aceasta decizie) si doar inainte de emiterea biletelor. Schimbarea ulterioara a informatiilor de pe bilete (nume persoane..etc) se va face pe cheltuiala castigatorului. In momentul primirii voucherelor pentru excursie, biletele de avion, etc castigatorii vor semna un proces verbal de primire.Excursia nu include cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazuri de imbolnaviri ale castigatorilor pe timpul excursiei, sau orice alte probleme care le-ar putea afecta sanatatea.Castigatorii sunt obligati sa respecte legile tarii de destinatie, Organizatorul neasumandu-si nicio raspundere in caz contrar.Data limita de manifestare a optiunii pentru schimbarea premiului in Voucher sau oferirea premiului catre alta persoana este 30 iunie 2010 . Daca pana la aceasta data nu s-a facut optiunea se considera implicit acordul pentru emiterea biletelor.In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.  

SECTIUNEA 9. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

Codurile castigatoare si lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.regulamentepromotii.ro si pe www.carcotasii.ro/concurstomi. Numele , prenumele, orasul castigatorilor vor fi facute publice doar cu acordul expres al acestora.  

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE

 Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra ambalajelor, plicurilor trimise Organizatorului sau continutului acestora . Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic trimis, decizia Organizatorului este definitiva. Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.  Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- plicurile trimise dupa data limita de trimitere prin posta, respectiv maxim 5 zile de la data anuntarii castigatorului ;

- plicurile trimise la alt oficiu postal si la alta casuta postala decat cea mentionata in promotie;

- plicurile care nu au ajuns la Organizator din vina participantilor, a intarzierii postei sau a altor cauze;

- plicurile care au ajuns deschise, deteriorate, ilizibile sau cu stersaturi;

- ambalajele deteriorate sau cele avand inscriptionate alte coduri decat cele extrase castigatoare;

- situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta

- codurile trimise la alte numere decat 1827;

- defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote;

- participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

- dupa terminarea campaniei, produsele cu insemnele promotionale vor fi in continuare vandute pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului.  

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE  

Prin inscrierea la promotia “Tomi! Da gust vacantelor!” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.Prin participarea la promotia “Tomi! Da gust vacantelor!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala , numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de compania SC Productie Ardealul SRL (inregistrata cu notificarea nr. 5089 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

- efectuarii tragerii la sorti;

- acordarii premiilor;

- validarii, desemnarii castigatorilor;

 - indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;  Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitului More Results Marketing, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Productie Ardealul SRL va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere. In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate apartinand persoanelor vizate au urmatorul continut Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, adresata la SC Productie Ardealul SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1, o data pe an, in mod gratuit, companiava confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora. Dreptul de interventie asupra datelor: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit:

(i) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

(iii) realizarea notificarii catre tertele persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportional fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, compania va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime toate acele date a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001Dreptul de opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Productie Ardealul SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului, nr. 14-18, sector 1. 

SECTIUNEA 12. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 14. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.  


SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 Regulamentul promotiei “Tomi! Da gust vacantelor!”  va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro si pe www.carcotasii.ro/concurstomi. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-2723210 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni-vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 14 aprilie- 23 iunie 2010) Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.  

 Regulamentul promotiei “Tomi! Da gust vacantelor!”  va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro si pe www.carcotasii.ro/concurstomi. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-2723210 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni-vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 14 aprilie- 23 iunie 2010) Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.  

 Regulamentul promotiei “Tomi! Da gust vacantelor!”  va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro si pe www.carcotasii.ro/concurstomi. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-2723210 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni-vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 14 aprilie- 23 iunie 2010) Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.  

 

 ACT ADITIONAL NR. 1 Adus in completarea regulamentului concursului “Tomi! Da gust vancantelor!”autentificat sub nr. 804/14.04.2010 la biroul Notarilor Publici Asociati Boroi  Organizatorul concursului “Tomi! Da gust vancantelor!”, S.C Productie Ardealul SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului 14-18, sector 1, România, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti cu numărul J40/15618/2006, CUI RO6832411 (numita in Regulamentul Oficial “Organizatorul”) a hotarat pe propria raspundere sa realizeze modificari la Regulamentul Oficial al concursului, modificari ce constau in:  1.       Cea de-a doua tragere la sorti din cadrul campaniei promotionale se va realiza in data de 31 mai 2010 la care vor participa toate mesajele valide receptionate in perioada 14 aprilie-30 mai 2010, atat cele trimise prin sms cat si cele inscrise pe pagina www.carcotasii.ro/concurstomi , exceptie facand codurile extrase castigatoare sau rezerve la tragerea la sorti anterioara.      Celelalte prevederi ale regulamentului raman neschimbate.    S.C Productie Ardealul SRL

 


 
Link site: www.carcotasii.ro/concurstomi  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2010-04-14 si expira la 2010-06-15  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24